Industrie Ultimele stiri

Bergerat Monnoyeur a prezentat în România primele excavatoare inteligente pentru sectorul construcţiilor

Compania Bergerat Monnoyeur, reprezentantul în România al producătorului american de utilaje Caterpillar, a prezentat oficial marţi primele excavatoare inteligente pentru sectorul construcţiilor – gama de echipamente de înaltă performanţă Next Generation, scrie Agerpres.
Noua gamă include excavatoarele medii de 20-23 de tone Cat 320 GC, 320 şi 323, care pot fi comandate în România începând din luna mai, primele unităţi fiind deja livrate clienţilor.
Echipate cu tehnologii avansate de siguranţă, cu tehnologii GPS, laser sau optice, capabile să adune şi să analizeze date, noile modele Cat 320 GC, 320 şi 323 oferă soluţii moderne de optimizare a costurilor, datorită pachetelor software instalate în echiparea standard.
Excavatoarele Next Generation de la Caterpillar au fost prezentate de compania Bergerat Monnoyeur, de 27 de ani dealer Cat în România, în cadrul unui eveniment care face parte din spectaculosul Roadshow ‘New Range. New Rules.’, început la mijlocul lunii aprilie, care a trecut până acum prin ţări ca Marea Britanie, Belgia, Germania, Bulgaria sau Slovenia, unde au fost organizate evenimente de prezentare. După traseul prin zece ţări, turul european se va încheia, la începutul lunii iulie, în Olanda. Cele două camioane personalizate, acoperite în întregime cu reprezentări grafice ale noilor excavatoare, care au anunţat pe tot parcursul roadshow-ului noua deviză a companiei – ‘New range. New Rules’, au fost expuse şi la Mogoşoaia, la sediul Bergerat Monnoyeur, invitând publicul să intre în contact cu tehnologia de ultimă generaţie.
Evenimentul de la Mogoşoaia, care are loc între 12 şi 13 iunie, este dedicat zonei de sud a ţării şi deschide suita prezentărilor Caterpillar programate în România. Următoarea oprire va fi pe 15 iunie, la Centrul de afaceri şi expoziţii din Bacău, unde sunt aşteptaţi antreprenorii din zona Moldovei, iar pe 19 iunie caravana va ajunge la Sebeş, la Balastiera firmei Elis Pavaje din Balomiru de Câmp, pentru un eveniment dedicat zonei Ardealului.
‘Tehnologia necesară pentru lucrări performante şi profitabile este disponibilă în gama completă, inclusiv ultimele modele de pe piaţă complet utilate. Modelele Cat 320 şi 323 asigură un nivel tehnologic înalt chiar prin echiparea standard, incluzând sisteme precum Cat Grade 2D, Grade Assist, E-Fence şi Payload. Aceste tehnologii permit obţinerea unei creşteri de 45% a eficienţei operatorului, un ajutor esenţial pe care îl propunem clienţilor noştri pentru a realiza lucrări eficiente şi a deveni cât mai competitivi la nivel internaţional’, a declarat Liviu Neagu, directorul general al Bergerat Monnoyeur România şi Republica Moldova.
Potrivit lui Mircea Baciu, manager de produs la Bergerat Monnoyeur, scopul principal pentru crearea noii game de excavatoare a fost reducerea costurilor de operare.
Regândirea sistemului hidraulic a redus consumul de combustibil cu până la 25%, iar o mai bună sincronizare a intervalelor de service a redus costurile de întreţinere cu până la 15%.
Excavatoarele medii se adresează proiectelor de construcţii şi infrastructură, iar piaţa românească pentru acest tip de utilaje se situează la 50 de unităţi noi pe an, în timp ce vânzările de excavatoare medii second-hand reprezintă circa 70% din vânzările de utilaje noi, a declarat, pentru AGERPRES, Gabriel Dalea, manager marketing Bergerat Monnoyeur. Pe acest segment, compania deţine o cotă de piaţă de 25-26%.
Bergerat Monnoyeur a prezentat de asemenea noua gamă de încărcătoare telescopice (telehandlere) Caterpillar, testate şi asamblate în România, începând din 2018, la o uzină din Mediaş, care acoperă întreaga piaţă europeană. Dealerii europeni majori cumpără de la uzina din Mediaş circa 400 de unităţi pe an, în timp ce Bergerat Monnoyeur achiziţionează pentru piaţa locală 25 de unităţi.
Anterior aceste încărcătoare telescopice erau produse de Caterpillar în Belgia. Gama asamblată la Mediaş include în prezent patru modele, trei pentru agricultură şi unul pentru construcţii, şi va ajunge în perioada următoare la 6-7 modele.

Related posts

VIVO! în România

Transilvania Business

Proclamație a statului Ohio dedicată Centenarului României

Stefana Muresan

Angajații de la Fonduri Europene descind în spitalele cu coronavirus

Nora Dumitrescu

Fermierul Muscă din Arad face 40 mil. euro cu ambiţia de a nu intra în supermarket

Stefana Muresan

Demersuri pentru includerea determinărilor gratuite de biologie moleculară într-un program național

Transilvania Business

Eurostat: România a exportat în UE vin în valoare de 25 milioane de euro

Papuc Irina

O firmă din Tulcea va reabilita Castelul Corvinilor, contract de 5 mil. euro

redactia

[Enjoy Transylvania!] Sovata – pearl of the medical spas. The resort with nine lakes and a plant-covered salt mountain

A. I.

Proiecte cu bani europeni pentru Băile Felix şi Băile 1 Mai

Stefana Muresan

S-au semnat contractele de proiectare și execuție pentru două tronsoane ale ”Drumului Apusenilor”

Stefana Muresan

Familia Mureşan din Gherla, reţea de 23 de magazine de mezeluri în judeţul Cluj

redactia

Sondaj: Românii se așteaptă să cheltuie mai puțin în acest an pentru sărbătorile de iarnă, iar 32% vor face cumpărăturile online

Ion Surdu

VPK Packaging Salonta, 10 years anniversary: “Operational excellence, great to work with and great to work for”

Ligia Voro

Ambasadorul Paul Brummell, discuții cu primarul din Oradea cu privire la oportunităţile de investiţii

Stefana Muresan

Via Tranilvanica – Drumul care unește – continuă până la Putna

Stefana Muresan

Investiţie de 25 mil. euro pentru reabilitarea a 63 km de drumuri judeţene din Arad

Stefana Muresan

Prima conferință online destinată agriculturii în Republica Moldova, LIVE pe 25 iunie 2020 de la ora 11:30

Papuc Irina

Începe construcţia autostrăzii pe care o aşteptăm de zeci de ani. Se fac 9 tunele de 5 km

redactia

„Top Ansambluri Rezidențiale” – Târgul dedicat dezvoltatorilor de ansambluri rezidențiale, are loc în noiembrie, la Vivo Mall – Cluj Napoca

Papuc Irina

Ofertele pentru elaborarea studiilor pentru patru drumuri expres, depuse

Ligia Voro

Cei mai doriți angajatori din România

Stefana Muresan

Compania americană Grandstream, oficial pe piața din România

Ligia Voro

În vremuri de criză, Star Assembly oferă oportunități de angajare

Nicolae Pop

Complexul Bonavilla, cele mai multe voturi la Gala Turismului Bihorean

Traian Dan

Leave a Comment