Investitii Real Estate Ultimele stiri

Depaco deschide la Cluj-Napoca cel de-al doilea centru regional de vânzare marca Wetterbest

Depaco, unul dintre liderii industriei locale de sisteme pentru acoperișuri, parte din grupul Teraplast, deschide un centru regional de vânzare pentru marca Wetterbest în orașul Cluj-Napoca.
Primul centru regional Wetterbest a fost deschis în luna aprilie, la Timișoara, și face parte din planul companiei de a-și desfășura propriu-zis activitatea în cât mai multe zone din țară.
Depaco deține una dintre cele mai mari capacități de producție de țiglă metalică și accesorii din România, prin cele trei fabrici de la Băicoi (jud. Prahova), Podari (jud. Dolj) și Sărățel (jud. Bistrița-Năsăud). În 2017, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 40 milioane euro.
Grupul Wetterbest deține două fabrici, una la Băicoi (județul Prahova) și una la Podari (județul Dolj) și este unul dintre cei mai mari producători de țiglă metalică și accesorii din România. Grupul a inclus trei companii: Depaco (producător de țiglă metalică, tablă cutată și sisteme de drenaj), Polnebo (importator de folii, membrane și ferestre de mansardă) și Cortina (producător și distribuitor care deservește zona de sud-vest).
Începând din luna mai a anului 2017, Depaco face parte din grupul Teraplast.

Related posts

O firmă din Parcul Industrial Oradea va da salarii de peste 3.000 de euro

Traian Dan

Managing groundbreaking changes

Ionut Oprea

Patru ani de Fluent în Finanțe: 16.500 de participanți la seminariile BVB

Ligia Voro

Leave a Comment