Alba Eveniment Slider Turism

Golf pentru toată lumea la Pianu de Jos. Joc bun!

Această urare s-a auzit permanent pe 9 iunie la Clubul de Golf Profesor Paul Tomița din Pianu de Jos (jud. Alba), unde s-a desfășurat prima ediție a competiției PRO-AM Golf for Everyone. Competiția a fost inaugurată de Ion Dumitrel – președintele Consiliului Județean Alba, și Marin Ioan Petruşe – primarul Comunei Pianu, alături de Ioan Istrate – președintele Clubului de Golf Profesor Paul Tomița, dar și de Tudorel, un copil de 6 ani cu o voce de aur, care a emoționat audiența cântând imnul României.
 

17 jucători profesioniști de golf alături de 60 jucători amatori au jucat în cea mai altruistă și optimă formulă: împreună. Jucătorii pro și cei amatori au format echipe mixte nedezlipindu-se de pe terenul de golf – după 7 ore de „joc bun”, comisia sportivă a decis câştigătorii: 5 jucători pro și 3 echipe de amatori.
Pe locul I s-a clasat Mus Deboub, pe locul II Mircea Stoica, pe locul III Austin Curtis, iar pe locurile IV și V frații Bădiță, Dragoș și Andrei. S-au acordat cecuri pentru categoria pro în valoare totală de 6.000 euro și premii foarte atrăgătoare pentru categoria amatori, fondul total de premiere depășind 10.000 euro și fiind asigurat de sponsorul Alpin 57 Lux, cel mai mare producător autohton de înghețată. Trofeele au fost unicat, create și produse special pentru această competiție de către 888 Marveii Print și reprezintă lupul dacic – un puternic simbol național, mai ales în anul centenar – conturat pe linia loviturii jucătorului de golf.
Până la decernarea premiilor jucătorii și invitații, alături de presă și oficialități, au susținut-o pe Simona Halep, făcându-i o galerie plină de entuziasm, așa că bucuria succesului a fost la puterea x2.

“Mă bucur că odată cu prima mea vizită în România am și câștigat o competiție. Locul e de basm, am simțit o legătură specială cu acest teren de golf, a cărui poveste m-a impresionat. Aș fi fost onorat să am șansa de a-l cunoaște pe maestrul Paul Tomița, unul dintre puținii jucători profesioniști care a reușit performanța “hole în one”. Mie îmi plac terenurile în care natura este lăsată să își spună cuvântul și nu este cosmetizată până la ultimul detaliu. Așa că la Clubul de Golf Profesor Paul Tomița m-am simțit în elementul meu și de aceea am avut și un super randament. Nu mi-am propus să câștig, ci să mă bucur de o nouă țară, de colegi, de atmosferă. Și le-am avut pe toate! Vă mulțumesc și vă asigur că voi mai reveni, mai ales că îmi doresc să mă implic în proiecte care se adresează tinerilor jucători”, a spus Mus Deboub, câștigătorul PRO al acestei competiții, care joacă în Senior Tour și EPD Tour.

“Evenimentul a fost un real succes și le suntem recunoscători jucătorilor profesioniști și amatori pentru larga participare și implicare. Vom continuă să organizăm acest tip de competiții alături de partenerii noștri, precum și în numele Clubului. Toți jucătorii de golf din țară și-au început cariera sau pasiunea la noi. Acum e rândul jucătorilor străini să vină să ne cunoască în număr tot mai mare și să încurajeze astfel dezvoltarea acestui sport, care merită o popularizare pe măsură. Clubul de Golf Profesor Paul Tomița este pregătit să implementeze competiții de orice nivel și să încurajeze și companiile să adopte cât mai multe programe de team-building pe terenul de golf, căci unul dintre multele avantaje ale acestui sport este că încurajează fair-play-ul și spiritul de echipă”, a declarat Ioan Istrate, președintele Asociației Clubul de Golf Paul Tomița.
Duminică, 10 iunie, s-a încheiat cu premierea micuților jucători de golf, care au demonstrat prin jocul prestat că își iau foarte în serios cariera de golfer – concursul Kids Golf Tour România, Ediția I, a fost organizat de partenerul GolfLab Academy.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Alpin57Lux, Lighthouse Golf & Spa Resort, Champ du Golf, TAROM, Hotel Leul de Aur, Awa-dental esthetic clinic, Caran D’Ache, 888 Marveii Print, Heidi Chocolat, Domaine Muntean, Iris Broadcast, Vision Research și Schneider Productions, partenerii media fiind Agerpres, Cariere, Centrul De Informare și Promovare Turistică Alba Iulia, Cronica Română, DCNews, Doingbusiness.ro, GolfinRomania.ro, Național TV, Naţional24Plus, NaţionalFM, Manager Express, New Edition News, Radar de Media, Radio România, Rol.ro, România Liberă, Transilvania Business, Turnul Sfatului și Urbea Mea.
Mai multe detalii despre eveniment pe pagina Facebook. Lista cu toți jucătorii o găsiți pe pagina web a Clubului de Golf Profesor Paul Tomiţa.

Related posts

Napoca Imobiliare premiată în cadrul Galei Profesioniştilor în Imobiliare

Ionel Albu

Bucharest and Budapest seem attractive from London

Ionut Oprea

AHK avertizează că România poate pierde investiții

Ligia Voro

Farmacist de 27 de ani din Alba Iulia face concurenţă marilor companii

Stefana Muresan

Sălaj: Doi ingineri din Jibou produc lactate de 3,5 milioane de lei

Stefana Muresan

Încep lucrările de restaurare, pe fonduri europene, la Castelul Corvinilor

Stefana Muresan

Liviu Cojoc. Diplomatul

Ligia Voro

Topul companiilor care au contribuit la bugetul local din Alba Iulia în 2017: Apulum, Elit și Mall Alba

Stefana Muresan

KARPATIA HORSE SHOW 2017: PASIUNEA PENTRU ECHITAŢIE, REGĂSIREA ELEGANŢEI EVENIMENTUL IDEAL PENTRU A PETRECE UN WEEKEND MEMORABIL

Raluca Ursu

Rotaract, o organizație foarte deschisă la idei de proiecte și parteneriate

Ligia Voro

World Credit Congress & Exhibition, eveniment dedicat managementului riscului de credit

USAMV Cluj-Napoca, gazda Congresului Asociaţiei Veterinare Ecvine din România

Targul National Imobiliar, editia primavara 2016

AZO pierde din cauza OUG 114, ministrul Agriculturii speră că va fi abrogată în Parlament

Ligia Voro

Villa Vinea, premiată cu aur pentru explozia aromată din vinurile sale speciale

Ionel Albu

Intalnire reprezentanti operatori de sistem transport gaze naturale – TRANSGAZ, DESFA, BULGARTRANSGAZ, FGSZ si ICGB

Stefana Muresan

Liniște și confort în oraș. AMA Residence Tîrgu Mureș

Ligia Voro

Planeta noastră schimbă modelul economic

Ligia Voro

Romgaz câștigă un contract de peste 33 milioane lei cu Oltchim

Stefana Muresan

Normele Codului Fiscal explicate. In practica

Transilvania Business

Mugur Isărescu: Sistemul bancar românesc este solid și funcționează peste mediile europene

Traian Dan

“Vinul.ro & bucate dobrogene” – distincții pentru vinuri și expoziție cu degustare de gastronomie

Ligia Voro

Un armăsar al Hergheliei Beclean din cadrul RNP – Romsilva, Campion Mondial

Ligia Voro

Chatbotul Ioana îi ajută pe angajaţii Groupama cu informaţii și suport IT

Traian Dan

Leave a Comment