Alba Eveniment Slider Turism

Golf pentru toată lumea la Pianu de Jos. Joc bun!

Această urare s-a auzit permanent pe 9 iunie la Clubul de Golf Profesor Paul Tomița din Pianu de Jos (jud. Alba), unde s-a desfășurat prima ediție a competiției PRO-AM Golf for Everyone. Competiția a fost inaugurată de Ion Dumitrel – președintele Consiliului Județean Alba, și Marin Ioan Petruşe – primarul Comunei Pianu, alături de Ioan Istrate – președintele Clubului de Golf Profesor Paul Tomița, dar și de Tudorel, un copil de 6 ani cu o voce de aur, care a emoționat audiența cântând imnul României.
 

17 jucători profesioniști de golf alături de 60 jucători amatori au jucat în cea mai altruistă și optimă formulă: împreună. Jucătorii pro și cei amatori au format echipe mixte nedezlipindu-se de pe terenul de golf – după 7 ore de „joc bun”, comisia sportivă a decis câştigătorii: 5 jucători pro și 3 echipe de amatori.
Pe locul I s-a clasat Mus Deboub, pe locul II Mircea Stoica, pe locul III Austin Curtis, iar pe locurile IV și V frații Bădiță, Dragoș și Andrei. S-au acordat cecuri pentru categoria pro în valoare totală de 6.000 euro și premii foarte atrăgătoare pentru categoria amatori, fondul total de premiere depășind 10.000 euro și fiind asigurat de sponsorul Alpin 57 Lux, cel mai mare producător autohton de înghețată. Trofeele au fost unicat, create și produse special pentru această competiție de către 888 Marveii Print și reprezintă lupul dacic – un puternic simbol național, mai ales în anul centenar – conturat pe linia loviturii jucătorului de golf.
Până la decernarea premiilor jucătorii și invitații, alături de presă și oficialități, au susținut-o pe Simona Halep, făcându-i o galerie plină de entuziasm, așa că bucuria succesului a fost la puterea x2.

“Mă bucur că odată cu prima mea vizită în România am și câștigat o competiție. Locul e de basm, am simțit o legătură specială cu acest teren de golf, a cărui poveste m-a impresionat. Aș fi fost onorat să am șansa de a-l cunoaște pe maestrul Paul Tomița, unul dintre puținii jucători profesioniști care a reușit performanța “hole în one”. Mie îmi plac terenurile în care natura este lăsată să își spună cuvântul și nu este cosmetizată până la ultimul detaliu. Așa că la Clubul de Golf Profesor Paul Tomița m-am simțit în elementul meu și de aceea am avut și un super randament. Nu mi-am propus să câștig, ci să mă bucur de o nouă țară, de colegi, de atmosferă. Și le-am avut pe toate! Vă mulțumesc și vă asigur că voi mai reveni, mai ales că îmi doresc să mă implic în proiecte care se adresează tinerilor jucători”, a spus Mus Deboub, câștigătorul PRO al acestei competiții, care joacă în Senior Tour și EPD Tour.

“Evenimentul a fost un real succes și le suntem recunoscători jucătorilor profesioniști și amatori pentru larga participare și implicare. Vom continuă să organizăm acest tip de competiții alături de partenerii noștri, precum și în numele Clubului. Toți jucătorii de golf din țară și-au început cariera sau pasiunea la noi. Acum e rândul jucătorilor străini să vină să ne cunoască în număr tot mai mare și să încurajeze astfel dezvoltarea acestui sport, care merită o popularizare pe măsură. Clubul de Golf Profesor Paul Tomița este pregătit să implementeze competiții de orice nivel și să încurajeze și companiile să adopte cât mai multe programe de team-building pe terenul de golf, căci unul dintre multele avantaje ale acestui sport este că încurajează fair-play-ul și spiritul de echipă”, a declarat Ioan Istrate, președintele Asociației Clubul de Golf Paul Tomița.
Duminică, 10 iunie, s-a încheiat cu premierea micuților jucători de golf, care au demonstrat prin jocul prestat că își iau foarte în serios cariera de golfer – concursul Kids Golf Tour România, Ediția I, a fost organizat de partenerul GolfLab Academy.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Alpin57Lux, Lighthouse Golf & Spa Resort, Champ du Golf, TAROM, Hotel Leul de Aur, Awa-dental esthetic clinic, Caran D’Ache, 888 Marveii Print, Heidi Chocolat, Domaine Muntean, Iris Broadcast, Vision Research și Schneider Productions, partenerii media fiind Agerpres, Cariere, Centrul De Informare și Promovare Turistică Alba Iulia, Cronica Română, DCNews, Doingbusiness.ro, GolfinRomania.ro, Național TV, Naţional24Plus, NaţionalFM, Manager Express, New Edition News, Radar de Media, Radio România, Rol.ro, România Liberă, Transilvania Business, Turnul Sfatului și Urbea Mea.
Mai multe detalii despre eveniment pe pagina Facebook. Lista cu toți jucătorii o găsiți pe pagina web a Clubului de Golf Profesor Paul Tomiţa.

Related posts

Inedita actiune de promovare a patrimoniului turistic si cultural din judetul Cluj

Stefana Muresan

Construcțiile de clădiri cresc afacerile (I)

Ligia Voro

Conferința anuală DAFCOCHIM Agro: TIMAC Agro, o companie revoluționară în nutriția plantelor

Ligia Voro

S IMMO AG: positive result – despite COVID-19

Ionut Oprea

Daniel Buda, vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European și membru al Grupului PPE: “Sectorul lactatelor, îngenuncheat de Coronavirus! Este datoria noastră, a tuturor, să nu îl lăsam să moară!”

Ligia Voro

22 martie 2021, termenul final pentru depunerea ofertelor la drumul expres Oradea – Arad

Traian Dan

Măsuri active pentru firmele care își mențin angajații și care fac angajări

Traian Dan

Weinfest 2019 la Mediaș: povești și degustări de vin din cramele românești și Republica Moldova

Nicolae Pop

15 autobuze hibrid pentru transportul urban de călători în Municipiul Oradea

Traian Dan

Lucrările de modernizare a tronsonului feroviar Simeria – Sighişoara, finalizate în proporţie de 95%

redactia

Guvernul aproba un imprumut pentru reparatii capitale la Aeroportul Transilvania Târgu Mureș!

Stefana Muresan

Peste 1.500 de austrieci, clienți ai Raiffeisen, vor vizita Brașovul

Stefana Muresan

Total Business Land elaborează SF pentru Parcul Industrial Tămășeu

Traian Dan

Retailerii -creşteri ale vânzărilor cu până la 80%

Stefana Muresan

Un chatbot DRUID automatizează procesele de HR ale Orange România

Traian Dan

Savantul din Aiud, Sergiu Pașca, finanțare de 2,5 mil. dolari de la Zuckerberg

Stefana Muresan

Concurs de proiecte pentru amenajarea spațiului de deasupra Digi-parcării

Traian Dan

Patru oferte pentru sala polivalentă din Turda, investiție de 55 milioane lei

Stefana Muresan

Calendarul expozițiilor organizate de DLG (Societatea Germană pentru Agricultură) în România

redactia

APIA a finalizat analiza cererilor pentru ajutorul la motorină

Transilvania Business

Fermierii români din Banat vor fi premiați în cadrul Conferinței PRIA Agriculture care va avea loc la Timișoara în 10 aprilie 2019

Stefana Muresan

Grupul Banca Transilvania valorează peste 10 miliarde de lei

Stefana Muresan

Jale pentru turismul românesc în luna aprilie: -98,1% la cazări față de aprilie 2019

Ion Surdu

Spălătoria auto self-service, generatoare de venit pasiv pe timp de criză

Tirdea Ionut

Leave a Comment