Lideri si afaceri Real Estate Ultimele stiri

Rețeaua MBC se extinde la Tîrgu Mureș

Multinvest Group a lansat, în luna aprilie, la Tîrgu Mureș, un nou proiect imobiliar cu un impact major pe piața imobiliară regională. Adițional celor două proiecte de succes existente (în total 13.000 mp) ale dezvoltatorului local, clădirile noi vor livra spre închiriere încă 12.000 mp de clădiri de birouri clasa A. Clădirile Multinvest Group existente au rata de ocupare 100 %, fiind  ocupate de către companii multinaționale, regionale și locale, care au contractat o parte majoră a spațiilor încă din faza de construcție. Datorită cererii actuale locale și calității proiectelor Multinvest, investițiile noi vor determina încă un val de activitate de pre-leasing, atât de la chiriași existenți cât și de la new market entrants.

Rețeaua MBC a luat naștere în anul 2011 prin construcția primei clădiri MBC 1 care a primit certificare BREEAM 2013 și în anul 2016 a câștigat premiul E.ON Energy Globe oferit pentru cea mai verde și sustenabilă clădire de birouri din România, alimentată parțial cu energie solară și cu un sistem de iluminat smart, încălzită cu energie geotermală prin amplasarea a 30 sonde la 180 m adâncime sub clădire şi cu surse de încărcare pentru mașinile electrice. Situat în centrul orașului Tîrgu Mureș, MBC 1 oferă o suprafață de 4.000 mp, pe 6 nivele, cu spații elegante pentru clienți precum Accenture Industrial Software, Stefanini, OAR etc.

În anul 2015 au fost lansate lucrările pentru Multinvest Business Center 2, clădire care a fost finalizată în anul 2017. MBC 2 oferă spații profesionale personalizate conform cerințelor marilor companii precum LATERAL, AROBS, Sea Complet, DVSE, Digi, Raiffeisen etc, pe o suprafață de 9.000 mp organizați pe 7 nivele, cu finisaje moderne, soluții hi-tech și dotări de ultimă generaţie, fiind situat într-o zonă cheie, în apropierea gării principale, direct conectat unei zone de retail, în apropierea zonei centrale și cu acces direct spre drumul european ce leagă orașul Tîrgu Mureș de Cluj-Napoca.

Cu obiectivul de a crea orașului din inima Transilvaniei un nou pol de business, pentru a readuce Tîrgu Mureșul din nou în atenția investitorilor pe plan național dar și internațional, rețeaua MBC reușește să ofere cele mai moderne şi eficiente spaţii de lucru în Tîrgu Mureș. Datorită cererii foarte mari pentru spații profesionale, după succesul MBC 1 & MBC 2, Multinvest continuă dezvoltarea prin lansarea proiectului pentru construcția a încă trei clădiri interconectate MBC3, MBC4 și MBC5, amplasate în imediata vecinătate a MBC2 și a zonei de retail. Prima etapă prevede realizarea unei clădiri de aproximativ 4.000 mp, MBC3, cu spații de birouri personalizate, clasa A, la cheie sau în stadiul gri, după cerința fiecărui client, și locuri de parcare subterane, servicii și facilități oferite angajaților companiilor, în urma unei investiții de peste 5,1 milioane de euro. Lucrările sunt programate să înceapă în toamna anului 2018, având ca dată estimată de livrare a primei clădiri primul trimestru din anul 2019. Noua investiție va genera peste 1.000 locuri de muncă și își propune ca întregul ansamblu să devină noul centru de interes al orașului Tîrgu Mureș, pentru comunitatea de business și companiile multinaționale din domeniul IT&C.

Expertiză extinsă

Compania Multinvest este prezentă pe piața națională încă din anul 1999, oferind servicii multiple pentru investitori și proiecte de investiții precum: proiectare, urbanism, project management, antreprenoriat general, property și facility management. Baza succesului serviciilor este echipa excelentă de profesioniști, formată din 60 de specialiști, 30 de angajați cu rol administrativ și peste 50 de parteneri. Unul dintre scopurile Multinvest este acela de a oferi o rețea de clădiri de birouri cu spații de calitate, personalizate, cu servicii de property și facility management profesionale, unde cuvântul “birou” este asociat cu un spațiu de business personalizat conform cerințelor clienților. Lipsa unor astfel de spații a impulsionat compania să realizeze rețeaua MBC (Multinvest Business Center) ca orașul Tîrgu Mureș să poată primi companii de talie internațională.

Related posts

Camerele agricole din Ungaria, replicate în România

Nora Dumitrescu

Erste Group, partener principal oficial al Finalei League of Legends (LEC)

Traian Dan

NITA SAO, pălăriile pentru regi și regine

Papuc Irina

Dedeman cumpara AFI Park cu 164 mil. euro

Stefana Muresan

Orădenii pot închiria trotinete electrice de la Oradea Transport Local (OTL)

Traian Dan

A fost modernizata singura sectie de chirurgie toracica din Cluj

Stefana Muresan

MedLife cumpără pachetul integral de acțiuni al Spitalului OncoCard Brașov, unul dintre cele mai mari centre private de tratament oncologic din România

Papuc Irina

Camelia Șucu și Genoveva Hossu extind ClassIN în Dubai

Ionut Oprea

ASF a distribuit, alături de CNAB, Ghidul Asigurărilor de Călătorie

Ligia Voro

Transportatorii vor instituirea unui coridor internațional pentru mărfuri

Nora Dumitrescu

Implantare TAVI, prima procedură la Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara

redactia

Două produse tradiţionale româneşti, prezentate de studenţii USAMV Cluj-Napoca, în procedură de atestare naţională

Stefana Muresan

Cinema City își redeschide sălile din Ardeal

Nora Dumitrescu

La Brașov taxele și amenzile se plătesc online, fără autentificare

Ion Surdu

Colectarea selectivă a deșeurilor se extinde în tot Brașovul

Papuc Irina

Mobila de lux produsă în Sălaj vrea să se impună în București

Nora Dumitrescu

Romanian Gastronomy in the XXI Century – O carte manifest pentru gastronomia românească a secolului XXI

redactia

Cramele Recaș, donație de 88.000 de euro pentru susținerea spitalelor din Timișoara

Papuc Irina

Secțiunea de autostradă Sebeș-Turda are finanțare: 272 mil. de euro din fondul european de dezvoltare regională

Stefana Muresan

„Infidelitate financiară”: Primul studiu din România despre modul în care sunt cheltuiți banii în cuplu

Ion Surdu

Câștigătoarele programului TalentA: Corteva premiază cu 12 000 $ proiectele dedicate securității alimentare

Papuc Irina

ANCPI a înregistrat în 2018 peste 500.000 de imobile, cu peste 31% mai multe faţă de 2017

redactia

Brexit: Parlamentul European a ratificat acordul de retragere a Regatului Unit din UE

Papuc Irina

Zacaria livrează prima clădire din cel mai mare parc industrial din Sibiu

Stefana Muresan

Leave a Comment