București Real Estate

Noi invesții în sectorul rezidențial de lux: HAGAG DEVELOPMENT EUROPE ANUNȚĂ ÎNCĂ UN PROIECT REZIDENȚIAL DE TOP: H Eliade 9 Residence

Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe, parte a HAGAG Group din Israel, se menține în rândul celor mai activi jucători din sectorul imobiliar, anunțând un nou proiect pe piața apartamentelor de lux din București: H Eliade 9 Residence.
H Eliade 9 Residence va fi dezvoltat în prestigiosul cartier Primăverii, chiar pe Bd. Mircea Eliade, pe un teren de 2.000 mp. Ansamblul va avea o suprafața totală construită de aproximativ 6.000 mp construiți. Proiectul va beneficia de un regim de înălțime de S+P+4+5R și va găzdui 35 de apartamente exclusiviste, deservite de 70 de locuri de parcare subterane și supraterane. La momentul actual, 25% din unități sunt deja rezervate.
“Suntem încrezători în abilitatea pieței din România de a atrage investiții în sectorul imobiliar, și suntem, totodată, conștienți că proprietățile imobiliare trebuie să se alinieze tendințelor actuale. În baza acestor considerente, ne-am propus să ne concentrăm pe livrarea de proiecte care să acopere atât segmentul de rezidențial, cât și cel de clădiri de birouri. Adiacent proiectelor în derulare, plănuim noi dezvoltări și ne menținem, în continuare, interesul în zona proiectelor de lux, adăugând H Eliade 9 Residence în portofoliul nostru”, a declarat Yitzhak Hagag, Președintele Hagag Group Israel.
Localizat într-una dintre cele mai exclusiviste zone ale capitalei, noul proiect al Hagag Development Europe este cel de-al treilea dedicat segmentului rezidențial. Totodată, este cel de-al doilea proiect al companiei în zona rezidențială de lux. Actualmente, H Eliade 9 Residence se află în faza de proiectare, iar finalizarea lucrărilor este planificată pentru anul 2020.
Hagag Development Europe are capacitatea de a identifica tendințele curente ale pieței, investind în proiectele sale nu doar timp și resurse, ci și know how-ul acumulat în cei 15 ani de experiență la nivel de grup. Încă din 2003, Hagag Group s-a concentrat pe implementarea și livrarea de proiecte rezidențiale premium, fiind recunoscut drept cel mai mare dezvoltator de apartamente de lux din Israel. Implicarea Hagag Development Europe în sectorul imobiliar din România aduce acestuia un plus de valoare prin intermediul fiecărui proiect livrat.
Hagag Development Europe va continua investițiile în proiecte de lux, vizând, în special, segmentul de rezidențial, dar și piața de birouri. Portofoliul companiei pe plan local include, la momentul actual, cinci proprietăți: două terenuri în zona Pipera, un teren în zona Primăverii și două clădiri situate pe Calea Victoriei.
Despre Hagag Development Europe
HAGAG Development Europe este un dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidențiale și comerciale în România. Compania este implicată în achiziționarea, dezvoltarea și renovarea unor imobile și proiecte care implică mai mult de 150 de milioane de euro investite în zonele de lux și de dezvoltare ale Bucureștiului.
Despre Hagag Group Israel
Înființat în 2003, Hagag Group activează ca investitor internaţional specializat în dezvoltarea, managementul și marketingul proiectelor imobiliare. Compania este responsabilă de implementarea și dezvoltarea unui număr considerabil de proiecte de lux, unice, amplasate în cele mai atractive locații din Israel.
În ultimii ani Hagag Group a primit o serie de premii și dinstinctii, fiind aleasă drept una dintre cele patru companii de top din domeniul imobiliar, numărând la activ peste 50 de proiecte de succes în zona metropolitană Tel Aviv, cu mii de unităti rezidențiale de lux vandute.

Related posts

Magnolia, bilant pozitiv in 2016

Ionut Oprea

CNAIR înființează o nouă direcție regională

Ligia Voro

Memorandum de Înțelegere în domeniul digital între România – Polonia

Ligia Voro

S IMMO AG: Strong first quarter of 2017

Ionut Oprea

Romania’s growth potential will continue to attract new real estate investors in 2020

Papuc Irina

Cosmopolis ajunge la 4.100 de locuințe finalizate și peste 10.000 de locuitori după investiții cumulate de peste 350 de milioane de euro

Papuc Irina

Administrator desemnat pentru Eminescu Office

Ligia Voro

Incepe tIMOn Targul Imobiliar National, prima editie internationala

Stefana Muresan

Coresi Business Park, certificat BREEAM Very Good

România, motor de creștere în 2019 pentru WDP

Ligia Voro

Reuniunea Ambasadorilor IMM: Propuneri pentru adaptarea la economia digitală

Ligia Voro

Accenture, noi orizonturi la Iasi

Transilvania Business

Județele Constanța, Alba și Timiș sunt în topul celor mai puternice centre logistice, după București

Stefana Muresan

Mindspace opens its first offices in Romania

Ionut Oprea

De ce au nevoie liderii si companiile din Romania, de Business Diplomacy?

redactia

Centric IT, extindere in Palas Iasi

Transilvania Business

Griffes | Open space – a thing of the past?

Ionut Oprea

România a urcat 17 poziţii în clasamentul PwC Paying Taxes 2020

Papuc Irina

Lucian Anghel (BVB): "Dacă bursa ar fi un barometru, putem spune că economia românească a duduit în 2017"

Stefana Muresan

CBRE este consultantul London Stock Exchange Group în România

Stefana Muresan

Cum ajuta diplomatia oamenii de afaceri?

Stefana Muresan

NTT DATA Romania, 18 ani de inovație și încredere oferită partenerilor săi

redactia

Immochan finalizează faza a doua a Coresi Business Park în 2018 și continuă dezvoltarea

Ionut Oprea

FOTO// Cum arată Unitatea de Suport Medical Bucureștii Noi, amenajată de Leroy Merlin și Auchan

Papuc Irina

Leave a Comment