București Real Estate

Noi invesții în sectorul rezidențial de lux: HAGAG DEVELOPMENT EUROPE ANUNȚĂ ÎNCĂ UN PROIECT REZIDENȚIAL DE TOP: H Eliade 9 Residence

Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe, parte a HAGAG Group din Israel, se menține în rândul celor mai activi jucători din sectorul imobiliar, anunțând un nou proiect pe piața apartamentelor de lux din București: H Eliade 9 Residence.
H Eliade 9 Residence va fi dezvoltat în prestigiosul cartier Primăverii, chiar pe Bd. Mircea Eliade, pe un teren de 2.000 mp. Ansamblul va avea o suprafața totală construită de aproximativ 6.000 mp construiți. Proiectul va beneficia de un regim de înălțime de S+P+4+5R și va găzdui 35 de apartamente exclusiviste, deservite de 70 de locuri de parcare subterane și supraterane. La momentul actual, 25% din unități sunt deja rezervate.
“Suntem încrezători în abilitatea pieței din România de a atrage investiții în sectorul imobiliar, și suntem, totodată, conștienți că proprietățile imobiliare trebuie să se alinieze tendințelor actuale. În baza acestor considerente, ne-am propus să ne concentrăm pe livrarea de proiecte care să acopere atât segmentul de rezidențial, cât și cel de clădiri de birouri. Adiacent proiectelor în derulare, plănuim noi dezvoltări și ne menținem, în continuare, interesul în zona proiectelor de lux, adăugând H Eliade 9 Residence în portofoliul nostru”, a declarat Yitzhak Hagag, Președintele Hagag Group Israel.
Localizat într-una dintre cele mai exclusiviste zone ale capitalei, noul proiect al Hagag Development Europe este cel de-al treilea dedicat segmentului rezidențial. Totodată, este cel de-al doilea proiect al companiei în zona rezidențială de lux. Actualmente, H Eliade 9 Residence se află în faza de proiectare, iar finalizarea lucrărilor este planificată pentru anul 2020.
Hagag Development Europe are capacitatea de a identifica tendințele curente ale pieței, investind în proiectele sale nu doar timp și resurse, ci și know how-ul acumulat în cei 15 ani de experiență la nivel de grup. Încă din 2003, Hagag Group s-a concentrat pe implementarea și livrarea de proiecte rezidențiale premium, fiind recunoscut drept cel mai mare dezvoltator de apartamente de lux din Israel. Implicarea Hagag Development Europe în sectorul imobiliar din România aduce acestuia un plus de valoare prin intermediul fiecărui proiect livrat.
Hagag Development Europe va continua investițiile în proiecte de lux, vizând, în special, segmentul de rezidențial, dar și piața de birouri. Portofoliul companiei pe plan local include, la momentul actual, cinci proprietăți: două terenuri în zona Pipera, un teren în zona Primăverii și două clădiri situate pe Calea Victoriei.
Despre Hagag Development Europe
HAGAG Development Europe este un dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidențiale și comerciale în România. Compania este implicată în achiziționarea, dezvoltarea și renovarea unor imobile și proiecte care implică mai mult de 150 de milioane de euro investite în zonele de lux și de dezvoltare ale Bucureștiului.
Despre Hagag Group Israel
Înființat în 2003, Hagag Group activează ca investitor internaţional specializat în dezvoltarea, managementul și marketingul proiectelor imobiliare. Compania este responsabilă de implementarea și dezvoltarea unui număr considerabil de proiecte de lux, unice, amplasate în cele mai atractive locații din Israel.
În ultimii ani Hagag Group a primit o serie de premii și dinstinctii, fiind aleasă drept una dintre cele patru companii de top din domeniul imobiliar, numărând la activ peste 50 de proiecte de succes în zona metropolitană Tel Aviv, cu mii de unităti rezidențiale de lux vandute.

Related posts

ODE HAS STARTED PRODUCING IN ITS ESKİŞEHİR FACTORY

Raluca Ursu

Arhitecții ies în stradă la Cluj. Vor acorda consultații gratuite

Nora Dumitrescu

Hexagon Offices & Apartments – prima investiție a Grupului KESZ în România

Ionut Oprea

Alătură-te revoluției verzi!: Hidroelectrica a lansat noi oferte de furnizare a energiei electrice

Ligia Voro

Englezii de la Amdaris, cu activitate în domeniul IT, au închiriat o mie de metri pătraţi în Iulius Town Timişoara

Robert Bloancă

OUG pentru Bolt, Clever și Uber

Ligia Voro

Frank Hajdinjak, directorul general E.ON România, părăsește compania

Ligia Voro

Adunarea generală a membrilor AHK România

Stefana Muresan

Analiza DTZ: piata de retail in tara

Ionut Oprea

Contract semnat pentru construcția primei secțiuni a Autostrăzii Pitești- Sibiu

Ligia Voro

Open Call pentru artisti! Inscrie-te in proiectul Fusion Arts!

Ionut Oprea

Therme București obține cel mai înalt nivel de certificare LEED® pentru o construcție nouă

Stefana Muresan

Kathrein, o nouă facilitate de producție de 5.000 mp în Timișoara

Ligia Voro

ICCO aniverseaza 30 de ani

Ionut Oprea

Lansare: Cartea Vreau să fiu Stewardesă

Ionut Oprea

''Prima Casă'', maxim istoric al solicitărilor de garantare; peste 500 pe zi

Stefana Muresan

ManpowerGroup, relocare în The Light One, asistată de Crosspoint Real Estate

Ionut Oprea

Modalități de gestionare a clădirilor de birouri în anul 2021

redactia

Investiție de peste 10 milioane de euro în ansamblul Yola Residence din vestul Capitalei

redactia

CEE Property Forum – 5th time in Vienna & a panel dedicated to Romania

Ionut Oprea

Adamamerica a cumparat Phoenix Tower

QBC 3 sold for around EUR 30m to Union Investment

Ionut Oprea

EXPO REAL opens another hall: NOVA3

Ligia Voro

Studiu RE/MAX: Interesul declarat pentru zona Clujului, cu mult peste Bucureşti

Stefana Muresan

Leave a Comment