Auto Ultimele stiri

New Kopel Car Import, parte a SIXT Group România, devine importator BYD în România

New Kopel Car Import, parte a SIXT Group România, una dintre companiile de top din industria auto, este mandră să anunțe că a devenit importator al autobuzelor și vehiculelor electrice BYD, în România.
BYD este cel mai mare producător și vânzător de automobile electrice și autobuze din întreaga lume, cu peste 100.000 de vehicule electrice vândute anual. BYD a livrat peste 40.000 de autobuze electrice în întreaga lume, având o prezență europeană semnificativă, cu ambele instalații de producție în Ungaria și Franța, precum și cu multe autobuze în Italia, Anglia, Olanda, Israel și multe altele.
BYD are peste 220.000 de angajați, este un pionier în atingerea ecosistemului cu emisii zero și are o experiență de peste 20 de ani în domeniul cercetării, dezvoltării și al producției bateriilor fapt ce se traduce prin cea mai mare capacitate de producție a bateriei de fier fosfor.
Autobuzele BYD sunt unice prin autonomia lor ridicată, capacitățile de încărcare AC, care se traduc în costuri reduse de infrastructură și de încărcare, garanția extinsă a bateriilor și a sistemelor, performanțele eficiente de regenerare / frânare și autobuzele moderne de calitate.
Autobuzele BYD variază de la autobuze articulate de 8,7 metri, 10,8 metri, 12 metri, autocare de 13 metri și autobuze articulate de 18 metri.
SIXT Group România este un jucător de top și matur al industriei din România, o alegere perfectă pentru BYD care își dorește un parteneriat pe termen lung și de succes. SIXT Group România va dezvolta un concept puternic de vânzări cu toate componentele (depozit de piese, servicii, task force etc.), cu disponibilitate zilnică.
“Suntem mândri și onorați că am devenit importator BYD în România. Pentru SIXT Group România, care activează deja în România de 15 ani, acest parteneriat este unul strategic care ne aduce mai aproape de viitor și ne permite să ne extindem gama de servicii. BYD este cel mai mare brand mondial de vehicule electrice cu avantaje substanțiale. Vom dezvolta un parteneriat pe termen lung cu BYD și vom construi activități de vânzare și de post-vânzare pentru o mai bună asimilare, educare și înțelegere a importanței soluțiilor de transport electric în România. Curățarea mediului și a emisiilor este un alt pas către o societate mai bună și un viitor mai bun pentru copiii noștri” – Tal Lahav CEO SIXT Group România
“Este începutul unei colaborări lungi și fructuoase. Sunt încrezător că, prin experiența și capacitățile globale ale BYD, combinate cu experiența și realizarile noaste câștigate pe piața din Israel, în care am implementat proiecte pentru zeci de autobuze, vom contribui la dezvoltarea pieței locale și vom cunoaște un mare succes în România.” – Doron Vadai CEO BYD Israel
Despre SIXT Group România
SIXT Group România a intrat în România ca fiind prima companie de leasing operațional de pe piață și este acum una dintre companiile de top în zona de rent a car și de leasing operațional de pe piață. Prezent în toată România, in orase precum București, Timișoara, Cluj, Arad, Oradea, Sibiu, Tg. Mures, Iași, Bacău, Suceava, Brașov și Craiova, SIXT Group România este unic prin sistemul “One Stop Shop” și prin filosofia Always Yes. Grupul își asumă o poziție de lider de piață în activitățile sale, ca rezultat direct al concentrării pe furnizarea de servicii de cea mai bună calitate, flexibilitate, soluții personalizate și parteneriat pentru clienții și părțile interesate. SIXT Group România a creat Sistemul One-Stop Shop”, prin care poate oferi servicii integrate la cel mai bun raport calitate – preț, sub aceeași umbrelă: leasing operațional (www.sixtleasing.ro), rent a car (www.sixt.ro), mașini second hand (www.sixtsh.ro ), autoturisme noi (dealer Opel – www.opel-unionmotors.ro) si service auto – unul dintre cele mai mari din Romania (autorizat Dacia, Renault, Opel si multi-brand – www.union-motors.ro).

Related posts

Arhitectul Mihail Cătălin Ştefan, noul director executiv al Asociaţiei Producătorilor de Polistiren Expandat din România

redactia

Investițiile nete în economia românească au crescut în 2019 cu aproape 18%

Papuc Irina

OTP Bank va deschide un centru regional în cartierul ISHO din Timișoara

Papuc Irina

Martur măreşte capacitatea de producţie a fabricii din Argeş, investiţie de circa 83 milioane lei

Stefana Muresan

Ralf Luchs, noul director al fabricii Continental din Timișoara

Stefana Muresan

Fundațiile din Transilvania au finanțat cercetări arheologice în Dobrogea

Nora Dumitrescu

Sebeș, un oraș tot mai prosper. Un mare dezvoltator imobiliar oferă ca premiu un apartament în Sebeș

redactia

Ștefan Deaconu, reconfirmat la conducerea Curții de Arbitraj Comercial Internațional

redactia

Secțiunea Biharia-Borș a autostrăzii A3 este finalizată în proporție de 84%

Traian Dan

Bitdefender, evaluată la 600 de milioane $. Fondul de investiții Vitruvian Partners a cumpărat 30% din companie

Stefana Muresan

Conferința Europeană de Istorie Rurală „RURAL History 2023”, la Cluj-Napoca

Ligia Voro

Regiunea Centru în vizită în Landul Brandenburg din Germania

Stefana Muresan

Napoca Imobiliare premiată în cadrul Galei Profesioniştilor în Imobiliare

A. I.

UBB, 14 specializări în limba germană și 72 în maghiară

Stefana Muresan

Rottaprint a pus deoparte 4 milioane de euro pentru utilaje și software

Nora Dumitrescu

GAL Timişoara a atras fonduri europene de aproape 7 mil. euro, pentru dezvoltarea durabilă a cartierelor

redactia

În această vară ar putea fi dați în folosință 18 km noi de autostradă în Mureș

Ion Surdu

Cele mai citite articole publicate pe site-ul Transilvania Business în 2018

redactia

Descoperă Lumea Automotive și Oportunitățile ei. Explorează, apoi alege unul din posturile disponibile la Star Transmission și Star Assembly!

Stefana Muresan

[Enjoy Transylvania!] Târnava Sighișoara – a traditional Romanian company-manufacturer and brand

Transilvania Business

INCESA, hub modern de cercetare la Craiova realizat cu fonduri europene, investiție de 10 mil. euro

Stefana Muresan

Arad a fost Capitala Vinurilor din România, în cadrul celei de-a III-a ediții Vicii și Delicii

Ligia Voro

3 new towers for Bucharest

Ionut Oprea

Romsilva va face regenerări de pădure de 200 de milioane de lei

Nora Dumitrescu

Leave a Comment