Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CTP l-a numit pe Daniel Paraschiv în funcția de Business Development Manager pentru Transilvania

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, l-a numit pe Daniel Paraschiv în funcția de Business Development Manager pentru Transilvania, începând cu luna iunie. El va supraveghea creșterea și consolidarea companiei în regiunea de vest a României. CTP planifică noi dezvoltări în Transilvania, în al doilea semestru (S2) din 2018, concentrându-se în mod special pe trei parcuri: CTPark Sibiu, CTPark Timișoara II și CTPark Cluj II.
Daniel Paraschiv va fi responsabil pentru identificarea și valorificarea de noi oportunități de afaceri, precum și de gestionarea relației cu actualii chiriași și viitoarele extinderi ale acestora în toate punctele strategice din Transilvania în care CTP deține proprietăți. În zona de vest a țării, dezvoltatorul are mai multe parcuri logistice și industriale de clasa A, în următoarele orașe: Arad, Cluj-Napoca, Deva, Sibiu, Timișoara, Turda, Ineu și Salonta. Daniel Paraschiv are o experiență vastă, dobândită de-a lungul unei cariere de peste 17 ani, care include poziții cheie ocupate în cadrul unor companii importante cu sedii în județul Cluj. Înainte de a se alătura CTP, a petrecut aproape 3 ani în funcții de conducere în cadrul companiei româno-olandeze E van Wijk, furnizor de servicii logistice integrate și transport. Cu o experiență de peste 10 ani ca Director de Vânzări în industria auto din Cluj-Napoca, Daniel Paraschiv este considerat o alegere excelentă pentru consolidarea poziției CTP pe piața locală prin localizarea, definirea, negocierea, încheierea și dezvoltarea relațiilor de afaceri din această regiune.
“Suntem foarte multumiți de alegerea făcută prin numirea lui Daniel Paraschiv ca Business Development Manager pentru Transilvania. Consider că experiența și cunoștințele sale în domeniul vânzărilor sunt un real câștig pentru companie. Avem proiecte importante pentru parcurile noastre din Transilvania, o zonă cu o creștere economică foarte rapidă. Ca urmare, cererea pentru închirerea de spații industriale și logistice a atins aici unul dintre cele mai ridicate niveluri de la intrarea CTP pe piața locală. Scopul nostru este să ne adaptăm nevoilor chiriașilor noștri, așadar ne-am întărit echipa pentru a oferi clienților existenți și viitori servicii de cea mai bună calitate, ca întotdeauna”, a declarat Iuliana Bușcă, Commercial & Business Development Manager al CTP Romania.
Planurile CTP pentru regiunea de vest a țării, pentru a doua jumătate a lui 2018, includ livrarea a circa 39.000 m2 suprafață închiriabilă și începerea de noi dezvoltări pentru mai mult de 32.000 m2 suprafață închiriabilă, cu date estimate de livrare pe parcursul lui 2019. Aceste activități vor fi distribuite astfel:
• În CTPark Cluj II, parc amplasat strategic în apropierea Aeroportului Internațional din
Cluj-Napoca, vor fi finalizate trei depozite cu o suprafață totală de 30.000 m2 în Q4 2018. Din aceste spații, 21.000 m2 sunt disponibili pentru închiriere;
• CTPark Timișoara II – o proprietate perfectă pentru nevoile unor companii din domenii ca distribuția, logistica și producția, localizată la doar 6 km de Aeroportul Internațional din Timișoara și la 1 km de autostrada A1 spre Arad și de șoseaua de centură a orașului – va ajunge la 32.000 m2, din care 4.500 m2 sunt disponibili pentru închiriere;
• CTPark Sibiu, un parc strategic situat în imediata vecinătate a autostrăzii A1 și lângă două Drumuri Europene (E 68 și E 81) care fac legătura între Sibiu și granița cu Ungaria, va atinge 50.000 m2, disponibili spre închiriere din Q2 2019.
Partea de vest a țării este o regiune cu o dezvoltare economică importantă, înregistrând unul dintre cele mai substanțiale niveluri ale cererii de spații industriale și logistice din întreaga țară. Marile orașe din Transilvania continuă să atragă mari investitori din domenii precum IT, industria auto, FMCG, industria ușoară, tehnologie, cercetare și dezvoltare.
Despre CTP
CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală și de Est. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 4,5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 80 de puncte strategice.
În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 700.000 m² suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București,
Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

New Kopel Car Import, parte a SIXT Group România, devine importator BYD în România

Articolul următor

Fondurile REGIO asigura reabilitarea energetica a cladirii Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share