Cluj Real Estate Ultimele stiri

CTP l-a numit pe Daniel Paraschiv în funcția de Business Development Manager pentru Transilvania

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, l-a numit pe Daniel Paraschiv în funcția de Business Development Manager pentru Transilvania, începând cu luna iunie. El va supraveghea creșterea și consolidarea companiei în regiunea de vest a României. CTP planifică noi dezvoltări în Transilvania, în al doilea semestru (S2) din 2018, concentrându-se în mod special pe trei parcuri: CTPark Sibiu, CTPark Timișoara II și CTPark Cluj II.
Daniel Paraschiv va fi responsabil pentru identificarea și valorificarea de noi oportunități de afaceri, precum și de gestionarea relației cu actualii chiriași și viitoarele extinderi ale acestora în toate punctele strategice din Transilvania în care CTP deține proprietăți. În zona de vest a țării, dezvoltatorul are mai multe parcuri logistice și industriale de clasa A, în următoarele orașe: Arad, Cluj-Napoca, Deva, Sibiu, Timișoara, Turda, Ineu și Salonta. Daniel Paraschiv are o experiență vastă, dobândită de-a lungul unei cariere de peste 17 ani, care include poziții cheie ocupate în cadrul unor companii importante cu sedii în județul Cluj. Înainte de a se alătura CTP, a petrecut aproape 3 ani în funcții de conducere în cadrul companiei româno-olandeze E van Wijk, furnizor de servicii logistice integrate și transport. Cu o experiență de peste 10 ani ca Director de Vânzări în industria auto din Cluj-Napoca, Daniel Paraschiv este considerat o alegere excelentă pentru consolidarea poziției CTP pe piața locală prin localizarea, definirea, negocierea, încheierea și dezvoltarea relațiilor de afaceri din această regiune.
“Suntem foarte multumiți de alegerea făcută prin numirea lui Daniel Paraschiv ca Business Development Manager pentru Transilvania. Consider că experiența și cunoștințele sale în domeniul vânzărilor sunt un real câștig pentru companie. Avem proiecte importante pentru parcurile noastre din Transilvania, o zonă cu o creștere economică foarte rapidă. Ca urmare, cererea pentru închirerea de spații industriale și logistice a atins aici unul dintre cele mai ridicate niveluri de la intrarea CTP pe piața locală. Scopul nostru este să ne adaptăm nevoilor chiriașilor noștri, așadar ne-am întărit echipa pentru a oferi clienților existenți și viitori servicii de cea mai bună calitate, ca întotdeauna”, a declarat Iuliana Bușcă, Commercial & Business Development Manager al CTP Romania.
Planurile CTP pentru regiunea de vest a țării, pentru a doua jumătate a lui 2018, includ livrarea a circa 39.000 m2 suprafață închiriabilă și începerea de noi dezvoltări pentru mai mult de 32.000 m2 suprafață închiriabilă, cu date estimate de livrare pe parcursul lui 2019. Aceste activități vor fi distribuite astfel:
• În CTPark Cluj II, parc amplasat strategic în apropierea Aeroportului Internațional din
Cluj-Napoca, vor fi finalizate trei depozite cu o suprafață totală de 30.000 m2 în Q4 2018. Din aceste spații, 21.000 m2 sunt disponibili pentru închiriere;
• CTPark Timișoara II – o proprietate perfectă pentru nevoile unor companii din domenii ca distribuția, logistica și producția, localizată la doar 6 km de Aeroportul Internațional din Timișoara și la 1 km de autostrada A1 spre Arad și de șoseaua de centură a orașului – va ajunge la 32.000 m2, din care 4.500 m2 sunt disponibili pentru închiriere;
• CTPark Sibiu, un parc strategic situat în imediata vecinătate a autostrăzii A1 și lângă două Drumuri Europene (E 68 și E 81) care fac legătura între Sibiu și granița cu Ungaria, va atinge 50.000 m2, disponibili spre închiriere din Q2 2019.
Partea de vest a țării este o regiune cu o dezvoltare economică importantă, înregistrând unul dintre cele mai substanțiale niveluri ale cererii de spații industriale și logistice din întreaga țară. Marile orașe din Transilvania continuă să atragă mari investitori din domenii precum IT, industria auto, FMCG, industria ușoară, tehnologie, cercetare și dezvoltare.
Despre CTP
CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală și de Est. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 4,5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 80 de puncte strategice.
În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 700.000 m² suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București,
Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.

Related posts

Încă un parc industrial în județul Bihor, la Drăgănești, în Țara Beiușului

Traian Dan

Hidroconstructia Cluj va realiza lucrarile de stabilizare a versantului Nordic al dealului Hoia din Cluj, contract de peste 26 mil. lei

Stefana Muresan

[Enjoy Transylvania!] The Story of Wine (1)

Transilvania Business

Clujul, promovat la Târgul de turism de la Milano

Stefana Muresan

Fermierii campioni la rapiță cu hibrizii Pioneer

Stefana Muresan

Festivalul de film de la Cluj a “învins” pandemia. 51 proiecții sold-out

Nora Dumitrescu

Studiu: 60% din industria IT, controlată de marii investitori străini

Stefana Muresan

Românii ajung înaintea ungurilor cu Autostrada la graniţă

Traian Dan

Câmpia Turzii se vrea smart city. Orange va extinde supravegherea video

Nora Dumitrescu

Leoni Bistriţa: Peste 1,5 milioane de cablaje pentru tot atâtea mașini Mercedes Benz

Stefana Muresan

Soluțiile Fomco pentru industria auto

Ioan Sandor

Timișoara: Record de vizitatori la ”cel mai parfumat” festival din țară

Stefana Muresan

Evoluția pozitivă a economiei va diminua efectul Legii dării în plată

Un nou record la Aeroportul International Iasi: peste 125.000 de pasageri in august

Stefana Muresan

Ludwig Pfeiffer din Timișoara a câștigat un contract de 12 mil. euro cu APA Brașov

Stefana Muresan

TAROM continuă campania ''Dor de lume'' – bilete cu preţuri de la 119 euro dus-întors

Stefana Muresan

Piața de produse artizanale conservate, în formare. Cele mai cunoscute branduri

redactia

Bazin de înot de 1,3 milioane de euro într-o comună din Transilvania

Nora Dumitrescu

Ambasadorul Chinei a adunat 100 de oameni din afaceri din Maramureș

Nora Dumitrescu

Guvern: Accesul pe piaţa externă a IMM-urilor, susţinut de la bugetul de stat

Stefana Muresan

Situația economică a României și a Uniunii Europene, în dezbatere la UVT, în prezența unui oficial al FMI

redactia

Autostrada Sebeș-Turda: Lot deschis în 2019

redactia

Open Call pentru artisti! Inscrie-te in proiectul Fusion Arts 2018- A place to reCREATE yourself!

Stefana Muresan

Cetatea Sarmizegetusa Regia va fi restaurată, cel mai mare proiect din acest domeniu din ultimii 30 de ani

Stefana Muresan

Leave a Comment