Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Alev Interiors, confort și calitate durabilă

La început, Alev Interiors SRL din Reghin, județul Mureș, s-a axat pe instalațiile casnice, sisteme de încălzire mici pentru case, oferta de servicii lârgindu-se treptat la instalații pentru sisteme industriale și execuția de lucrări. De dată recentă, firma și-a dezvoltat partea de mentenanță prin contracte de colaborare cu firme mari din Reghin și din județul Mureș.
Alev Interiors SRL, companie înființată în 2014 în municipiul Reghin comercializează materiale şi echipamente de încălzire, precum și a echipamente frigotehnice industriale de înaltă calitate.
Diversificarea serviciilor a condus la extinderea lucrărilor de montare și întreținerea echipamentelor comercializate, toate fiind garantate de certificatele de calitate ISO 9001 și 9002.
„Am avut o colaborare cu firma Romstal începută încă din anul 2005. La un moment dat, am fost nevoiți să pornim pe cont propriu, fără a pierde colaborarea cu cei de la Romstal, pe o parte din produse. Suntem în continuare un colaborator al firmei Romstal, dar din 2014 am decis să pornim pe cont propriu. Practic, am continuat colaborarea cu ei sub o altă formă”, a declarat Alina Leorda, unul din administratorii societății Alev Interiors SRL.
De la sisteme mici, la firme mari
La început, firma s-a axat pe instalațiile casnice, sisteme de încălzire mici pentru case, oferta de servicii lârgindu-se treptat la instalații pentru sisteme industriale și execuția de lucrări. Mai nou, firma și-a dezvoltat partea de mentenanță prin contracte de colaborare cu firme mari din Reghin și județul Mureș, printre care Kastamonu, Irum, Mobila Dalin, ferma zootehnică Ambiscio de la Mociar dar și Artemob International din Sovata.
Având în spate o echipa de profesionişti, Alev Interiors SRL asigură confortul termic prin montarea, punerea în funcțiune, întreținerea și mentenanța echipamentelor termice și frigotehnice.
„Suntem acreditați pentru aceste lucrări de AGFR, respectiv ISCIR. Punem la dispoziție o gamă largă de alternative, ajustate la nevoile clientului. Asigurăm furnizarea la adresa clientului, instalarea și punerea în funcțiune a echipamentelor, precum și garanția, post-garanția și mentenanța oricărui produs în parte. Putem realiza toate acestea fiindcă suntem o echipă tânără, dinamică, oameni profesioniști care colaborează cu cei mai buni importatori de echipamente și materiale profesionale. Calitatea, seriozitatea, cât și promptitudinea ne recomandă și ne poziționeaza la un nivel superior. Simplul fapt că niciunul dintre proiecte nu seamănă cu celalalt, iar cererile clienților noştri sunt diferite, face ca fiecare proiect să devină unic în felul lui, astfel, echipele noastre de profesioniști reușesc să răspundă prompt și fiabil”, a precizat Bartha Zsolt Elod, administrator SC Alev Interiors SRL.
Preocupări în domeniul stingerii incendiilor
În ce privește segmentul de încălzire industrială, Alev Interiors SRL asigură sisteme de ventilare speciale cu o ventilare locală, o ventilare generală sau o combinație între acestea, iar în domeniul climatizărilor industriale, în oferta firmei se regăsesc climatizările cu filtrare, răcire, încălzire a aerului exterior prin sisteme centralizate și descentralizate
„Un domeniu important pe care îl abordăm este cel legat de stingerea incendiilor. Avem toate autorizațiile pentru astfel de lucrări. Pe climatizare avem partea de chillere mari precum și utilaje frigotehnice de până la 600 kW. Avem lucrări de reparații, mentenanță, întreținere, furnizare, practic toată gama de servicii. De asemenea, avem toate autorizațiile pentru acest segment. Pe domeniul recipientelor pe presiune avem autorizații din partea ISCIR. Punem un accent desoebit în diversificarea serviciilor noastre și aici mă refer la domeniul încălzirilor în pardoseală, un domeniu extrem de căutat. Oriunde mergem, fie că vorbim de Reghin sau de zonele din jur, putem vedea rodul muncii noastre, case, pensiuni, cabane de vânătoare, sedii de instituții. Odată cu accesarea fondurilor europene pentru diferite proiecte, vă dați seama că omul a avut nevoie de o lucrare serioasă și de calitate”, au afirmat administratorii Alev Interiors SRL.
Legătură sinceră cu clienții
Partea de vânzare este asigurată în magazinul firmei situat în Reghin, strada Iernuțeni nr. 41/D, cunoscut de toată lumea sub denumirea de Romstal (lângă stația de maxi-taxi din Cartierul „Dacia”), cu un spațiu primitor pentru clienți, o combinație perfectă de obiecte sanitare, flori și mult bun gust.
„În cadrul magazinului preluăm și încărcăm marfa, dar e și locul unde ne primim clienții. Facem acest lucru într-un cadru intim, totul pentru a fi plăcut, atât pentru clienți cât și pentru angajați, care își petrec o bună parte din zi aici. E practic, a doua lor casă”, a menţionat Alina Leorda.
Aspectul calității

Motto-ul firmei este unul relevant în ce privește politica firmei, „Alev Interiors – Instalații de calitate”, aspect reliefat și de clienții care au beneficiat de serviciile firmei, cea mai bună carte de vizită care certifică calitatea serviciilor oferite.
„Noi încercăm să mergem cu firmele cele mai puternice, cu produse de calitate, cu seriozitate, la care se adaugă garanțiile și, nu în ultimul rând, calitatea, atât a produselor cât și a serviciilor, unul din cele mai importante aspecte în ce privește activitatea noastră. În concepția noastră nu există compromisuri. Toate sistemele sunt special proiectate, testate și puse în funcțiune. Cu echipe formate doar din specialiști, acoperim toată gama de servicii prin departamente specializate, având la dispoziție tot ce înseamnă instrumente de ultimă generație. Mereu le spunem clienților: spațiul dumneavoastră va fi confortabil alături de noi, pentru că ne ocupăm cu interes, de la proiectare până la finalizare și nu numai, asigurând și mentenanța produselor și serviciilor pentru care ați optat. Așa cum ne dorim un serviciu personal, așa o facem și pentru clienți, e ca și cum am lucra pentru noi”, a afirmat Alina Leorda.
Calitatea, înainte de toate
Unul din principiile la care țin foarte mult administratorii firmei este calitatea.
„Ne dorim ca în continuare să avem lucrări de calitate, clienții să apeleze la noi pentru acest lucru, nu pentru cel mai mic preț, ci pentru calitate. Acest lucru l-am susținut și îl susținem în continuare. Vine omul la noi cu o problemă, iar noi încercăm să găsim o variantă. Soluțiile cele mai bune au în spate profesionalismul, seriozitatea oamenilor noștri și, nu în ultimul rând, calitatea produselor și a serviciilor pe care le oferim. Nu grăbim niciodată lucrările, totul e ca acestea să fie de calitate și să satisfacă clientul. Suntem mulțumiți de tot ce am făcut, lucrări cu viață lungă cum ne place să spunem. De aceea, oamenii pot să apeleze cu încredere la noi, la serviciile pe care le oferim. Dovada calității noastre sunt tocmai lucrările pe care le-am executat și care pot fi văzute cu ochiul liber. Nu putem spune că suntem lideri pe piața din zona Reghinului după numărulde clienți, dar în ce privește calitatea lucrărilor executate putem spune că suntem principalii jucători din acest domeniu. Cartea noastră de vizită o reprezintă tocmai lucrările pe care le avem cu marile firme din Reghin. Sunt atât lucrări în domeniul casnic cât și în cel industrial, pe care le onorăm cum se cuvine”, a subliniat Alina Leorda.
de Alin ZAHARIE

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Arhitecții cer sprijin pentru a întocmi o listă a celor mai apreciați colegi ai lor din ultimii 100 ani

Articolul următor

Un arhitect mureşean, curatorul proiectului „Mnemonics” la Bienala de Arhitectură de la Veneția

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share