Cu un număr de 915 utilaje agricole vândute în România, firma de talie mondială Schaffer şi-a deschis la nivelul țarii noastre prin intermediul dealerului Farm Tech Romania, începând cu 2005, un număr de 7 sedii, reușind ca după doi ani de la lansare să devină lider pe piaţa de încărcătoare frontale, menţinându-şi această poziţie şi astăzi. Gama de încărcătoare este versatilă, la ora actuală sunt 40 de modele diferite, adaptate nevoilor utilizatorilor: fie în agricultură sau în construcţii, grădinărit şi peisagistică, în aplicaţii industriale şi comerciale, în gospodărire sau depozitare.
Despre istoricul firmei şi noutăţile din gama de produse 2018, am povestit cu Kiraly Zoltan, coordonatorul echipei Schaffer, în cadrul târgului agricol Expo Agraria din Jucu, judeţul Cluj.
“Firma Schaffer a fost înfiinţată în România în 2005, iar după 2 ani, am devenit lideri pe piaţa românească la segmentul de încărcătoare frontale destinate agriculturii. De atunci ne menţinem în poziţie fruntaşă, avem 7 puncte de lucru în toată ţara (Ilfov, Călăraşi, Constanţa, Timiş, Cluj, Neamţ, Teleorman), cu sediul principal la Săftica, judeţul Ilfov. Nu este prima dată când participăm la Agraria, deja a devenit o tradiţie prezenţa noastră la principalele târguri agricole din ţară, precum şi la întâlnirile locale cu fermierii. Încercăm să fim cât mai aproape de aceştia, oferindu-le tot suportul necesar pentru buna desfăşurare a activităţii lor. Ca şi noutăţi, toate încărcătoarele au multiple îmbunătăţiri în acest an, atât din punct de vedere al capacităţilor de ridicare, al înălţimii de ridicare, cât şi al aspectelor legate de intervenţia şi diagnosticarea problemelor apărute. Oferim pachet complet de utilaje în zootehnie, dar şi unul complet pentru gestionarea dejecţiilor solide şi lichide”, a amintit Kiraly Zoltan.
Modelul 24e de încărcător electric
Încărcătorul electric 24e este de tip “ecologic”, 100 % fără emisii poluante şi fără zgomot. Are o tehnologie eficientă de voltaj mare, sistem hidraulic şi sistem de propulsare, fiecare alimentate de propriul motor electric. Prezintă două opţiuni de încărcare: sistem intern, la bord (230 V/16A) sau sistem extern (400 V/32A), ceea ce înseamnă că poate fi încărcat până la 80 % în doar 30 de minute. Garanţia de funcţionare a acumulatorului este ori de 5.000 de cicluri de încărcare, ori 5 ani, oricare are loc primul. Reîncărcarea acestui utilaj este posibilă în orice moment. “Recuperarea energiei prin reîncărcarea automată a acumulatorului se face şi în timpul procesului de frânare. Graţie eficienţei acumulatorului, costurile de utilizare şi mentenanţă sunt reduse în comparaţie cu utilajele diesel sau cu orice alt tip de baterie. Temperatura se reglează în siguranţă printr-un sistem de răcire eficientă cu apă. De asemenea, acest încărcător de şantier este unicul cu o viteză maximă de 20 km la oră. Are şi o funcţie de pornire asistată pentru facilitarea urcării în pantă”, a prezentat Kiraly Zoltan.
Numele Schaffer nu înseamnă doar calitatea unică a produsului. De asemenea, este vorba despre siguranţă şi servicii optime pe care compania le garantează în România, Germania, restul Europei şi în întreaga lume.
Ofertele speciale din acest an vă pot fi prezentate dacă vizitaţi sediile Schaffer din toată ţara, iar alegerea utilajului ideal pentru uşurarea muncii din agricultură puteţi să o faceţi cu ajutorul angajaţilor pregătiţi să vă dea sfaturi utile în funcţie de necesităţile dumneavoastră.
de Denisa MORAR
Citește și:
Oradea trece la iluminat public pe LED
Oradea va eficientiza energetic sistemul de iluminat public până la finalul anului 2025. În momentul de față Oradea…
30 noiembrie 2023
Bosch Cluj: Un deceniu de inovație și excelență
Amplasate în inima Transilvaniei, cele două facilități Bosch au devenit piloni strategici de inovație și producție. Din 2013,…
29 noiembrie 2023
De Ziua Națională, patru trenuri ale CFR vor purta numele unor personalități
Vineri, 1 decembrie 2023, România sărbătorește 105 de ani de la Marea Unire a tuturor provinciilor istorice sub…
29 noiembrie 2023
Pădure urbană, parc aventura și plajă pe malul stâng al Crișului Repede
Toate acestea, și multe altele, fac parte dintr-un concept ecologic și sustenabil al municipalității orădene pentru revitalizarea teritoriilor…
29 noiembrie 2023
Regenerare urbană de 22 de milioane de euro a Cartierului Nufărul I Oradea
Consilierii locali au aprobat în cadrul ședinței de miercuri, 29 noiembrie 2023, Planul Urbanistic Zonal de regenerare urbană…
29 noiembrie 2023
Fermierii campioni la floarea-soarelui din vestul țării
Într-un an dificil, cu secetă pedologică severă, producțiile de floarea-soarelui la nivel național nu au fost cele scontate…
29 noiembrie 2023
Centura Beclean se inaugurează de Ziua Națională
Varianta de ocolire a orașului din Bistrița-Năsăud va fi dată în folosință chiar de 1 Decembrie. “Comisia de…
29 noiembrie 2023
Industria se redresează la Cluj, comerțul internațional e pe tobogan
Cifrele din mediul industrial arată mai bine în județ la începutul toamnei, însă balanța comercială se înclină în…
29 noiembrie 2023
Zi de Zi știri economice:
