Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Schaffer – cele mai performante încărcătoare frontale din România

Cu un număr de 915 utilaje agricole vândute în România, firma de talie mondială Schaffer şi-a deschis la nivelul țarii noastre prin intermediul dealerului Farm Tech Romania, începând cu 2005, un număr de 7 sedii, reușind ca după doi ani de la lansare să devină lider pe piaţa de încărcătoare frontale, menţinându-şi această poziţie şi astăzi. Gama de încărcătoare este versatilă, la ora actuală sunt 40 de modele diferite, adaptate nevoilor utilizatorilor: fie în agricultură sau în construcţii, grădinărit şi peisagistică, în aplicaţii industriale şi comerciale, în gospodărire sau depozitare.
Despre istoricul firmei şi noutăţile din gama de produse 2018, am povestit cu Kiraly Zoltan, coordonatorul echipei Schaffer, în cadrul târgului agricol Expo Agraria din Jucu, judeţul Cluj.
“Firma Schaffer a fost înfiinţată în România în 2005, iar după 2 ani, am devenit lideri pe piaţa românească la segmentul de încărcătoare frontale destinate agriculturii. De atunci ne menţinem în poziţie fruntaşă, avem 7 puncte de lucru în toată ţara (Ilfov, Călăraşi, Constanţa, Timiş, Cluj, Neamţ, Teleorman), cu sediul principal la Săftica, judeţul Ilfov. Nu este prima dată când participăm la Agraria, deja a devenit o tradiţie prezenţa noastră la principalele târguri agricole din ţară, precum şi la întâlnirile locale cu fermierii. Încercăm să fim cât mai aproape de aceştia, oferindu-le tot suportul necesar pentru buna desfăşurare a activităţii lor. Ca şi noutăţi, toate încărcătoarele au multiple îmbunătăţiri în acest an, atât din punct de vedere al capacităţilor de ridicare, al înălţimii de ridicare, cât şi al aspectelor legate de intervenţia şi diagnosticarea problemelor apărute. Oferim pachet complet de utilaje în zootehnie, dar şi unul complet pentru gestionarea dejecţiilor solide şi lichide”, a amintit Kiraly Zoltan.

Modelul 24e de încărcător electric
Încărcătorul electric 24e este de tip “ecologic”, 100 % fără emisii poluante şi fără zgomot. Are o tehnologie eficientă de voltaj mare, sistem hidraulic şi sistem de propulsare, fiecare alimentate de propriul motor electric. Prezintă două opţiuni de încărcare: sistem intern, la bord (230 V/16A) sau sistem extern (400 V/32A), ceea ce înseamnă că poate fi încărcat până la 80 % în doar 30 de minute. Garanţia de funcţionare a acumulatorului este ori de 5.000 de cicluri de încărcare, ori 5 ani, oricare are loc primul. Reîncărcarea acestui utilaj este posibilă în orice moment. “Recuperarea energiei prin reîncărcarea automată a acumulatorului se face şi în timpul procesului de frânare. Graţie eficienţei acumulatorului, costurile de utilizare şi mentenanţă sunt reduse în comparaţie cu utilajele diesel sau cu orice alt tip de baterie. Temperatura se reglează în siguranţă printr-un sistem de răcire eficientă cu apă. De asemenea, acest încărcător de şantier este unicul cu o viteză maximă de 20 km la oră. Are şi o funcţie de pornire asistată pentru facilitarea urcării în pantă”, a prezentat Kiraly Zoltan.
Numele Schaffer nu înseamnă doar calitatea unică a produsului. De asemenea, este vorba despre siguranţă şi servicii optime pe care compania le garantează în România, Germania, restul Europei şi în întreaga lume.
Ofertele speciale din acest an vă pot fi prezentate dacă vizitaţi sediile Schaffer din toată ţara, iar alegerea utilajului ideal pentru uşurarea muncii din agricultură puteţi să o faceţi cu ajutorul angajaţilor pregătiţi să vă dea sfaturi utile în funcţie de necesităţile dumneavoastră.
de Denisa MORAR

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Danezii de la Ingleby exploatează mii de hectare în Timiș

Articolul următor

Ministerul Energiei a virat Romgaz aproape 21 milioane de lei pentru CTE Iernut

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share