Agricultura Ultimele stiri

Schaffer – cele mai performante încărcătoare frontale din România

Cu un număr de 915 utilaje agricole vândute în România, firma de talie mondială Schaffer şi-a deschis la nivelul țarii noastre prin intermediul dealerului Farm Tech Romania, începând cu 2005, un număr de 7 sedii, reușind ca după doi ani de la lansare să devină lider pe piaţa de încărcătoare frontale, menţinându-şi această poziţie şi astăzi. Gama de încărcătoare este versatilă, la ora actuală sunt 40 de modele diferite, adaptate nevoilor utilizatorilor: fie în agricultură sau în construcţii, grădinărit şi peisagistică, în aplicaţii industriale şi comerciale, în gospodărire sau depozitare.
Despre istoricul firmei şi noutăţile din gama de produse 2018, am povestit cu Kiraly Zoltan, coordonatorul echipei Schaffer, în cadrul târgului agricol Expo Agraria din Jucu, judeţul Cluj.
“Firma Schaffer a fost înfiinţată în România în 2005, iar după 2 ani, am devenit lideri pe piaţa românească la segmentul de încărcătoare frontale destinate agriculturii. De atunci ne menţinem în poziţie fruntaşă, avem 7 puncte de lucru în toată ţara (Ilfov, Călăraşi, Constanţa, Timiş, Cluj, Neamţ, Teleorman), cu sediul principal la Săftica, judeţul Ilfov. Nu este prima dată când participăm la Agraria, deja a devenit o tradiţie prezenţa noastră la principalele târguri agricole din ţară, precum şi la întâlnirile locale cu fermierii. Încercăm să fim cât mai aproape de aceştia, oferindu-le tot suportul necesar pentru buna desfăşurare a activităţii lor. Ca şi noutăţi, toate încărcătoarele au multiple îmbunătăţiri în acest an, atât din punct de vedere al capacităţilor de ridicare, al înălţimii de ridicare, cât şi al aspectelor legate de intervenţia şi diagnosticarea problemelor apărute. Oferim pachet complet de utilaje în zootehnie, dar şi unul complet pentru gestionarea dejecţiilor solide şi lichide”, a amintit Kiraly Zoltan.

Modelul 24e de încărcător electric
Încărcătorul electric 24e este de tip “ecologic”, 100 % fără emisii poluante şi fără zgomot. Are o tehnologie eficientă de voltaj mare, sistem hidraulic şi sistem de propulsare, fiecare alimentate de propriul motor electric. Prezintă două opţiuni de încărcare: sistem intern, la bord (230 V/16A) sau sistem extern (400 V/32A), ceea ce înseamnă că poate fi încărcat până la 80 % în doar 30 de minute. Garanţia de funcţionare a acumulatorului este ori de 5.000 de cicluri de încărcare, ori 5 ani, oricare are loc primul. Reîncărcarea acestui utilaj este posibilă în orice moment. “Recuperarea energiei prin reîncărcarea automată a acumulatorului se face şi în timpul procesului de frânare. Graţie eficienţei acumulatorului, costurile de utilizare şi mentenanţă sunt reduse în comparaţie cu utilajele diesel sau cu orice alt tip de baterie. Temperatura se reglează în siguranţă printr-un sistem de răcire eficientă cu apă. De asemenea, acest încărcător de şantier este unicul cu o viteză maximă de 20 km la oră. Are şi o funcţie de pornire asistată pentru facilitarea urcării în pantă”, a prezentat Kiraly Zoltan.
Numele Schaffer nu înseamnă doar calitatea unică a produsului. De asemenea, este vorba despre siguranţă şi servicii optime pe care compania le garantează în România, Germania, restul Europei şi în întreaga lume.
Ofertele speciale din acest an vă pot fi prezentate dacă vizitaţi sediile Schaffer din toată ţara, iar alegerea utilajului ideal pentru uşurarea muncii din agricultură puteţi să o faceţi cu ajutorul angajaţilor pregătiţi să vă dea sfaturi utile în funcţie de necesităţile dumneavoastră.
de Denisa MORAR

Related posts

129 milioane euro, bani europeni, pentru facilitarea accesului la apă. Printre beneficiari locuitorii din: Bistrița-Năsăud, Brașov și Hunedoara

Stefana Muresan

"HR la Superlativ" – Conferinta de resurse umane la Baia Mare

Stefana Muresan

Brokerii clujeni vor să crească lichiditatea acțiunilor MedLife

Nora Dumitrescu

Investiţie de 50 milioane de euro într-un nou terminal la Aeroportul Internațional Traian Vuia din Timişoara

redactia

Sprijin financiar pentru viticultori aferent distilării vinului în situații de criză

Traian Dan

Ziua Europeană a Parcurilor, marcată de Romsilva la Centrul de Vizitare al Parcului Național Călimani

Stefana Muresan

Început de an universitar pentru programele susţinute de către NTT DATA Romania

redactia

Băutură produsă în Satu Mare, vândută cu 2000 de euro în străinătate. Este ambalată cu fir din aur

redactia

Amazon angajează 100.000 de oameni ca să facă față comenzilor

Nora Dumitrescu

Salina Turda – peste 600.000 de vizitatori, în 2017

Stefana Muresan

Clujul își revitalizează un parc cu 10 milioane de euro

Nora Dumitrescu

Gabriela Streza, noul director de marketing al AdePlast

Stefana Muresan

Sistemul de iluminat arhitectural din Cetatea Alba Carolina va fi modernizat și extins: proiect de aproape un milion de euro

Papuc Irina

Grupul TeraPlast – cifră de afaceri de peste 800 mil. lei, în creștere cu 91%, în 2018

Stefana Muresan

ANRE a publicat Ordinul: Românii cu fotovoltaice acasă pot vinde energia în reţea

redactia

Absorbţie de 26% a fondurilor europene, aproape de media Uniunii Europene

redactia

Cel mai mare producător de trenuri din lume, parteneriat cu Astra Vagoane Călători

Stefana Muresan

Daniel Rusen, numit Director de Marketing și Operațiuni la Microsoft România

redactia

Quai Antoine Ier: superyacht lifestyle exhibition at the 2017 MYS

Ionut Oprea

Silviu Stratulat, speaker at Eurogrowth 2017, a one-of-a-kind, cross-border M&A conference in London organized by ACG

Ionut Oprea

Solul viitorul nostru

Stefana Muresan

Primul hotel din România care acceptă plata cu Bitcoin

Stefana Muresan

REI Finance: Ultimele luni în care start-up-urile, companiile mici, mijlocii și mari pot primi fonduri nerambursabile de peste 300 mil. EUR pentru proiecte de peste 1 mil. EUR

Papuc Irina

Timiș: Dumbrăviţa, comuna cu incubator de afaceri cu 20 de firme, transport în comun şi sală polivalentă

Stefana Muresan

Leave a Comment