Agricultura Ultimele stiri

Schaffer – cele mai performante încărcătoare frontale din România

Cu un număr de 915 utilaje agricole vândute în România, firma de talie mondială Schaffer şi-a deschis la nivelul țarii noastre prin intermediul dealerului Farm Tech Romania, începând cu 2005, un număr de 7 sedii, reușind ca după doi ani de la lansare să devină lider pe piaţa de încărcătoare frontale, menţinându-şi această poziţie şi astăzi. Gama de încărcătoare este versatilă, la ora actuală sunt 40 de modele diferite, adaptate nevoilor utilizatorilor: fie în agricultură sau în construcţii, grădinărit şi peisagistică, în aplicaţii industriale şi comerciale, în gospodărire sau depozitare.
Despre istoricul firmei şi noutăţile din gama de produse 2018, am povestit cu Kiraly Zoltan, coordonatorul echipei Schaffer, în cadrul târgului agricol Expo Agraria din Jucu, judeţul Cluj.
“Firma Schaffer a fost înfiinţată în România în 2005, iar după 2 ani, am devenit lideri pe piaţa românească la segmentul de încărcătoare frontale destinate agriculturii. De atunci ne menţinem în poziţie fruntaşă, avem 7 puncte de lucru în toată ţara (Ilfov, Călăraşi, Constanţa, Timiş, Cluj, Neamţ, Teleorman), cu sediul principal la Săftica, judeţul Ilfov. Nu este prima dată când participăm la Agraria, deja a devenit o tradiţie prezenţa noastră la principalele târguri agricole din ţară, precum şi la întâlnirile locale cu fermierii. Încercăm să fim cât mai aproape de aceştia, oferindu-le tot suportul necesar pentru buna desfăşurare a activităţii lor. Ca şi noutăţi, toate încărcătoarele au multiple îmbunătăţiri în acest an, atât din punct de vedere al capacităţilor de ridicare, al înălţimii de ridicare, cât şi al aspectelor legate de intervenţia şi diagnosticarea problemelor apărute. Oferim pachet complet de utilaje în zootehnie, dar şi unul complet pentru gestionarea dejecţiilor solide şi lichide”, a amintit Kiraly Zoltan.

Modelul 24e de încărcător electric
Încărcătorul electric 24e este de tip “ecologic”, 100 % fără emisii poluante şi fără zgomot. Are o tehnologie eficientă de voltaj mare, sistem hidraulic şi sistem de propulsare, fiecare alimentate de propriul motor electric. Prezintă două opţiuni de încărcare: sistem intern, la bord (230 V/16A) sau sistem extern (400 V/32A), ceea ce înseamnă că poate fi încărcat până la 80 % în doar 30 de minute. Garanţia de funcţionare a acumulatorului este ori de 5.000 de cicluri de încărcare, ori 5 ani, oricare are loc primul. Reîncărcarea acestui utilaj este posibilă în orice moment. “Recuperarea energiei prin reîncărcarea automată a acumulatorului se face şi în timpul procesului de frânare. Graţie eficienţei acumulatorului, costurile de utilizare şi mentenanţă sunt reduse în comparaţie cu utilajele diesel sau cu orice alt tip de baterie. Temperatura se reglează în siguranţă printr-un sistem de răcire eficientă cu apă. De asemenea, acest încărcător de şantier este unicul cu o viteză maximă de 20 km la oră. Are şi o funcţie de pornire asistată pentru facilitarea urcării în pantă”, a prezentat Kiraly Zoltan.
Numele Schaffer nu înseamnă doar calitatea unică a produsului. De asemenea, este vorba despre siguranţă şi servicii optime pe care compania le garantează în România, Germania, restul Europei şi în întreaga lume.
Ofertele speciale din acest an vă pot fi prezentate dacă vizitaţi sediile Schaffer din toată ţara, iar alegerea utilajului ideal pentru uşurarea muncii din agricultură puteţi să o faceţi cu ajutorul angajaţilor pregătiţi să vă dea sfaturi utile în funcţie de necesităţile dumneavoastră.
de Denisa MORAR

Related posts

Finanțări europene de aproape 30 milioane de lei la Satu Mare

Traian Dan

Ford EcoSport atrage 1.700 noi locuri de munca in Craiova

Stefana Muresan

Deloitte România și Reff & Asociații au asistat Haier Tech în proiectul de construire a unei fabrici de electrocasnice

Papuc Irina

Fermierii care au cultivat hibrizi de porumb marca Pioneer® au câștigat cele mai importante premii la concursul Corn Yield Contest organizat de NCGA

redactia

Sibiu Quality Days, de Centenar: Cum asiguri calitatea când provocarea cere dezvoltare

redactia

Draxlmaier suspendă activitatea fabricilor timp de două săptămâni

Traian Dan

Angajații companiilor E.ON donează pentru dotarea spitalelor

Ligia Voro

Prima companie locală de software listată la bursă va da dividende

Nora Dumitrescu

Educație financiară pentru elevi, derulată de JA România și Raiffeisen Bank

Traian Dan

Mihai Daraban, în premieră, la ședința Consiliului General al World Chambers Federation Dubai

redactia

Producătorul de cabluri IPROEB din Bistrița – măriri de salarii cu 20% și noi investiții

Stefana Muresan

Misiune economică internaţională, vizită de lucru în “Oraşul viorilor”. „Romanian Investment Zoom” la Reghin

Stefana Muresan

Investiţia de 5,9 milioane de euro prin care un oraş din Transilvania renaşte

Stefana Muresan

Laboratoarele de analize medicale, business de succes în România. Profitul a crescut de 6 ori în ultimii 8 ani – analiză Frames

Papuc Irina

iTech Transilvania Cluster by ARIES T – Let’s work together! For the best IT community!

redactia

Trei noi tronsoane din Autostrada Transilvania, scoase la licitație

Stefana Muresan

Cum au folosit antreprenorii finanțările IMM Invest și ce urmează în 2021

Traian Dan

Orădenii își vor putea plăti taxele și impozitele după data de 15 ianuarie 2021

Traian Dan

Un drum turistic din Cluj va fi modernizat

Nora Dumitrescu

Brașov: Bilka și-a crescut afacerile cu peste 50% în primul semestru

Stefana Muresan

AZOMUREȘ repornește producția

Ligia Voro

Ministrul Adrian Oros anunţă: În acest an vom avea destul grâu pentru consumul intern

Robert Bloancă

Marțian Vasile Roșca, crescătorul de Angus de la poalele Călimanilor

Stefana Muresan

Producătorul lactatelor Monor se apropie de 100 mil. lei

Stefana Muresan

Leave a Comment