Cluj Ultimele stiri

Maestro Business Center, achizitie a First Property Group

Clădirea de birouri Maestro Business Center din Cluj-Napoca a fost achiziționată de First Property Group, fond de investiții britanic.
În ultimii ani, Cluj-Napoca și-a consolidat statutul de pol de birouri în curs de dezvoltare, multe centre de afaceri importante alegând să-și stabilească sediile aici. Cu un stoc de aproape 210.000 mp spații de birouri moderne și cu livrări de aproape 47.000 mp anunțate pentru 2018, orașul rămâne principalul punct de atracție din afara Capitalei, fiind al doilea cel mai mare centru universitar din țară și având cea mai mare densitate de studenți la nivel național, cu peste 200 de studenți la 1.000 de locuitori.
Maestro Business Center este amplasat în zona centrală a Clujului. Locația strategică și buna calitate a proprietății au atras numeroși chiriași internaționali, inclusiv Steelcase, IBM, PwC, Hewlett Packard și Global Convergence, pe o suprafață închiriabilă totală de 6.845 mp. Proiectul are în prezent un nivel de ocupare de 100%.
Ben Habib, Group Chief Executive în cadrul First Property Group, a declarat: “Sunt foarte mulțumit de investiția făcuta de noi și clienții noștri în această clădire de birouri bine amplasată în centrul orașului Cluj-Napoca. Cluj-Napoca este un oraș cu creștere rapidă, care susține atât chiriile, cât și creșterile de capital”.
Colliers International Romania a intermediat vanzarea cladirii de birouri.

Related posts

Implantare TAVI, prima procedură la Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara

redactia

ALINSO: 10 years anniversary at Ploiesti West Park

Ionut Oprea

CJ Sibiu caută soluții pentru centura de Sud a orașului. A fost contractat studiul de prefezabilitate

Papuc Irina

Leave a Comment