Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Maestro Business Center, achizitie a First Property Group

Clădirea de birouri Maestro Business Center din Cluj-Napoca a fost achiziționată de First Property Group, fond de investiții britanic.
În ultimii ani, Cluj-Napoca și-a consolidat statutul de pol de birouri în curs de dezvoltare, multe centre de afaceri importante alegând să-și stabilească sediile aici. Cu un stoc de aproape 210.000 mp spații de birouri moderne și cu livrări de aproape 47.000 mp anunțate pentru 2018, orașul rămâne principalul punct de atracție din afara Capitalei, fiind al doilea cel mai mare centru universitar din țară și având cea mai mare densitate de studenți la nivel național, cu peste 200 de studenți la 1.000 de locuitori.
Maestro Business Center este amplasat în zona centrală a Clujului. Locația strategică și buna calitate a proprietății au atras numeroși chiriași internaționali, inclusiv Steelcase, IBM, PwC, Hewlett Packard și Global Convergence, pe o suprafață închiriabilă totală de 6.845 mp. Proiectul are în prezent un nivel de ocupare de 100%.
Ben Habib, Group Chief Executive în cadrul First Property Group, a declarat: “Sunt foarte mulțumit de investiția făcuta de noi și clienții noștri în această clădire de birouri bine amplasată în centrul orașului Cluj-Napoca. Cluj-Napoca este un oraș cu creștere rapidă, care susține atât chiriile, cât și creșterile de capital”.
Colliers International Romania a intermediat vanzarea cladirii de birouri.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

„Via Transilvanica”, turism la pas prin judeţul Mureş

Articolul următor

100 days to the Monaco Yacht Show

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share