Cluj Industrie Ultimele stiri

Rondocarton țintește afaceri de 100 mil. euro

Compania Rondocarton, parte a grupului austriac Rondo Ganahl, cel mai mare producător de carton ondulat din Ro­mâ­nia, a raportat pentu 2017 o cifră de afaceri de 412,3 mil. lei (aproximativ 90 mil. euro), în creştere cu 17% faţă de anul precedent, potrivit calculelor ZF pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor.
Austriecii au avut un profit net de peste 34 mil. lei (7,5 mil. euro), plus 39,5% faţă de anul anterior. Numărul mediu de angajaţi ai Rondocarton a ajuns anul trecut la 417 persoane, de la 350 de oameni în 2016, potrivit mfinanţe.ro, notează sursa citată.
Compania estimează că se va a­pro­­pia în acest an de afaceri de 100 mil. euro. Rondocarton deţine do­uă fabrici, în Târgovişte şi Apahida (Cluj-Napoca), cu o capacitate totală de producţie de 120.000 de metri pă­traţi de ambalaje de carton ondulat pe an. Rondocarton vinde cea mai mare parte a producţiei, în jur de 90%, pe piaţa locală, iar restul mer­ge la export, po­trivit unor infor­maţii furnizate anterior de companie.
Sursa foto: rondo-ganahl.com

Related posts

România s-a situat în 2019 pe primul loc în UE la suprafața cultivată, dar și la producția de porumb boabe și floarea-soarelui

Papuc Irina

Lotul 3 Iernut – Chețani al Autostrăzii Transilvania se deschide anul acesta. Pe lotul 4, avans slab

Ligia Voro

Clujul are cea mai performantă companie de transport public din România

Nora Dumitrescu

Leave a Comment