Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

A IV-a întâlnire de business networking și antreprenoriat din Sibiu, marca ELITE Business Women

* Elite Business Women organizează cea de-a IV-a întâlnire de business networking și antreprenoriat din anul 2018, Elite Business Club.
* Elite Business Club este un eveniment care se adresează atât profesioniștilor, cât și celor care doresc să pornească un business.
Fondată de Bianca Tudor, ELITE Business Women este prima organizație din România dedicată femeilor antreprenor care și-a propus să creeze mai mult decât o comunitate de business, un spațiu care facilitatează împărtășirea de experiență și dezvoltarea afacerilor, prin crearea unei rețele axate pe performanță și profitabilitate.
Mai multe detalii despre ELITE BUSINESS WOMEN, cea mai mare companie de educație antreprenorială pentru femei din România care pune bazele unei culturi antreprenoriale la nivel internațional, aici:
https://elitewomen.org
https://elitewomen.org/elite-in-media
Misiunea ELITE este aceea de a deveni un instrument valoros în dezvoltarea antreprenoriatului feminin în România, dar și la nivel global, prin încurajarea și intermedierea parteneriatelor cu alte țări.
Unicitatea EBW este prezența la nivel international și ritmul ametitor cu care construiește, peste 70 de evenimente de business, în 8 orașe din România: București, Cluj-Napoca,Timișoara, Constanța, Sibiu, Brașov, Râmnicu- Vâlcea, Ploiești;4 țări din Europa, UK, Portugalia, Belgia, Italia, o emisiune TV LIVE pentru femei antreprenor, o Revista Online dedicată modelelor de afaceri românești, un HUB IT, la Sibiu dar și CSR, proiecte precum strângerea de fonduri pt MIA s Children, ATCA sau Asociatia Suedeză pt Ajutor Umanitar.
În prezent, reţeaua a depăşit 8.000 de românce din ţară şi din Diaspora, care conduc afaceri de top, iar rezultatele lor antreprenoriale sunt prezentate, anual, ca modele de succes, în cadrul conferinţelor organizate în România, Portugalia, Marea Britanie, Belgia și Italia.
Ne bucurăm să fim cei care crează contextul în care participanții pot dezvolta relații de business. Au fost companii noi înființate în urma parteneriatelor, sunt relații de business și proiecte dezvoltate între participanții care fac follow up după participarea la evenimentele ELITE BUSINESS CLUB.
Astfel, evenimentele lunare de business, ELITE BUSINESS Club, vin ca o completare naturală a activităților inițiate de către Elite Business Women, contribuind la inițierea și creșterea conexiunilor din cadrul comunității, cât și la creșterea cunoștințelor și abilităților membrelor și a tuturor celor care participă.
Elite Business Women continuă sesiunile de networking & antreprenoriat, marca Elite, cu evenimentul de business networking al verii: Elite Business Club Sibiu by Elite Business Women, alături de 3 doamne remarcabile din comunitatea sibiană: Mihaela Stroe Phd, Ramona Tiepac & Diana Nițu!
Evenimentul va avea loc în data de 12 iulie, orele 18:00-21:00, la Golden Tulip Ana Tower Sibiu, Str. Școala de Înot nr. 2.
Antreprenori, manageri și reprezentanți ai întreprinderilor mici si mijlocii, freelanceri, consultanți, consilieri, coachi, autori și speakeri, specialiști în afaceri și oameni de business care au ca target antreprenorii sunt așteptați la EBC Sibiu.
De ce să participi la un eveniment ELITE BUSINESS CLUB?
În cadrul evenimentului vei putea să:
• Întâlnești potențiali clienți și parteneri de business
• Identifici cele mai bune practici din industria ta și industrii adiacente
• Înveți din experiența altora
• Afli de oportunități și trenduri care nu sunt publicate nicăieri
• Îți lărgești orizontul și deschizi noi uși către posibilități.
Cu ce diferă Elite Business Club?
Fiecare participant își va prezenta afacerea în cea de-a doua parte a evenimentului.
Sesiune special organizată de networking, unde toți participanții se vor cunoaște între ei și vor face schimb de cărți de vizită.
Înscrierile se fac pe pagina evenimentului, la https://elitewomen.org/ebc-sibiu/ sau la: contact@elitewomen.org.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Monor, Romfulda și Lacto Sinelli domină piața lactatelor din Bistrița-Năsăud

Articolul următor

A decolat prima cursă Tarom de la Satu Mare spre litoral. Avionul, plin

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share