Eveniment Sibiu Slider Ultimele stiri

A IV-a întâlnire de business networking și antreprenoriat din Sibiu, marca ELITE Business Women

* Elite Business Women organizează cea de-a IV-a întâlnire de business networking și antreprenoriat din anul 2018, Elite Business Club.
* Elite Business Club este un eveniment care se adresează atât profesioniștilor, cât și celor care doresc să pornească un business.
Fondată de Bianca Tudor, ELITE Business Women este prima organizație din România dedicată femeilor antreprenor care și-a propus să creeze mai mult decât o comunitate de business, un spațiu care facilitatează împărtășirea de experiență și dezvoltarea afacerilor, prin crearea unei rețele axate pe performanță și profitabilitate.
Mai multe detalii despre ELITE BUSINESS WOMEN, cea mai mare companie de educație antreprenorială pentru femei din România care pune bazele unei culturi antreprenoriale la nivel internațional, aici:

Home

ELITE în Media


Misiunea ELITE este aceea de a deveni un instrument valoros în dezvoltarea antreprenoriatului feminin în România, dar și la nivel global, prin încurajarea și intermedierea parteneriatelor cu alte țări.
Unicitatea EBW este prezența la nivel international și ritmul ametitor cu care construiește, peste 70 de evenimente de business, în 8 orașe din România: București, Cluj-Napoca,Timișoara, Constanța, Sibiu, Brașov, Râmnicu- Vâlcea, Ploiești;4 țări din Europa, UK, Portugalia, Belgia, Italia, o emisiune TV LIVE pentru femei antreprenor, o Revista Online dedicată modelelor de afaceri românești, un HUB IT, la Sibiu dar și CSR, proiecte precum strângerea de fonduri pt MIA s Children, ATCA sau Asociatia Suedeză pt Ajutor Umanitar.
În prezent, reţeaua a depăşit 8.000 de românce din ţară şi din Diaspora, care conduc afaceri de top, iar rezultatele lor antreprenoriale sunt prezentate, anual, ca modele de succes, în cadrul conferinţelor organizate în România, Portugalia, Marea Britanie, Belgia și Italia.
Ne bucurăm să fim cei care crează contextul în care participanții pot dezvolta relații de business. Au fost companii noi înființate în urma parteneriatelor, sunt relații de business și proiecte dezvoltate între participanții care fac follow up după participarea la evenimentele ELITE BUSINESS CLUB.
Astfel, evenimentele lunare de business, ELITE BUSINESS Club, vin ca o completare naturală a activităților inițiate de către Elite Business Women, contribuind la inițierea și creșterea conexiunilor din cadrul comunității, cât și la creșterea cunoștințelor și abilităților membrelor și a tuturor celor care participă.
Elite Business Women continuă sesiunile de networking & antreprenoriat, marca Elite, cu evenimentul de business networking al verii: Elite Business Club Sibiu by Elite Business Women, alături de 3 doamne remarcabile din comunitatea sibiană: Mihaela Stroe Phd, Ramona Tiepac & Diana Nițu!
Evenimentul va avea loc în data de 12 iulie, orele 18:00-21:00, la Golden Tulip Ana Tower Sibiu, Str. Școala de Înot nr. 2.
Antreprenori, manageri și reprezentanți ai întreprinderilor mici si mijlocii, freelanceri, consultanți, consilieri, coachi, autori și speakeri, specialiști în afaceri și oameni de business care au ca target antreprenorii sunt așteptați la EBC Sibiu.
De ce să participi la un eveniment ELITE BUSINESS CLUB?
În cadrul evenimentului vei putea să:
• Întâlnești potențiali clienți și parteneri de business
• Identifici cele mai bune practici din industria ta și industrii adiacente
• Înveți din experiența altora
• Afli de oportunități și trenduri care nu sunt publicate nicăieri
• Îți lărgești orizontul și deschizi noi uși către posibilități.
Cu ce diferă Elite Business Club?
Fiecare participant își va prezenta afacerea în cea de-a doua parte a evenimentului.
Sesiune special organizată de networking, unde toți participanții se vor cunoaște între ei și vor face schimb de cărți de vizită.
Înscrierile se fac pe pagina evenimentului, la https://elitewomen.org/ebc-sibiu/ sau la: contact@elitewomen.org.

Related posts

Autoritățile din Blaj vor să înceapă un amplu proces de reamenajare a zonei centrale

Papuc Irina

Banca Transilvania, lovită cu manta

Stefana Muresan

Banatul și Transilvania își primenesc rețelele de apă cu 1,5 miliarde €

Nora Dumitrescu

BNR menține dobânda la 1,5% pe an

Traian Dan

Poveşti de succes cu George Haber, milionarul orădean de pe Silicon Valley

Stefana Muresan

Lăptăria cu Caimac intră în băcăniile din Transilvania

Nora Dumitrescu

PRIA Environment Conference: Sistemul Depozit – Garanție, 16 februarie 2021

Ionut Oprea

Asociația Distribuitorilor și Retailerilor Farmaceutici din România (ADRFR): În plină criză COVID-19, avem în linia întâi peste 7.700 de angajați

Papuc Irina

Investițiile nete în economia românească au crescut în 2019 cu aproape 18%

Papuc Irina

Cartierul ISHO va fi deservit de un important retailer ce va completa gama de servicii oferite cu un supermarket de mari dimensiuni

Ion Surdu

Peste 50 de designeri la FFW 2016

ABSL a premiat cele mai importante proiecte ale industriei de business services

Stefana Muresan

Corteva Agriscience dezvăluie noua imagine a emblematicului brand european Pioneer®: angajamentul brandului de a duce agricultura la nivelul următor

redactia

Cum arată în interior trenul direct Cluj – Viena

redactia

FOTO-VIDEO: A tale of 13th Century by Transilvania Business

Ligia Voro

România, destinaţie pentru 365 de zile de vacanţă pe an

Stefana Muresan

CONNECTING PEOPLE Party&Networking la VIP Lounge Cluj Arena

A. I.

Brașovul pregătește terenul pentru construcția celui mai mare parc din municipiu – o investiție de peste 2 milioane lei și reconversia unei zone abandonate

Ion Surdu

Boc, la Bruxelles: “UE dispare dacă nu rezolvăm exodul creierelor”

Nora Dumitrescu

Zboruri spre Atena de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, operate de cea mai mare companie aeriană din Grecia

Stefana Muresan

ROMGAZ continuă să sprijine sănătatea. 1 milion de lei pentru SCJU Sibiu

redactia

Parcări supraetajate în serie la Zalău

Nora Dumitrescu

Grupul PPE din Parlamentul European rămâne aproape de agricultorii din România și nu numai!

redactia

Licitația pentru actualizarea Planului Urbanistic General al Brașovului a fost reluată: Valoarea serviciilor: 5 milioane de lei

Papuc Irina

Leave a Comment