Infrastructura Timiș Ultimele stiri

Constructorul Spedition UMB, ritm susținut pe ”Autostrada Liliecilor”

Noi imagini aeriene au fost publicate de Asociația Pro Infrastructura de pe Autostrada Lugoj – Deva, lotul 4, tronson mai cunoscut drept Autostrada Liliecilor, unde lucrarile se desfasoara in ritm sustinut.
Se munceste in zona cea mai provocatoare pentru constructor – faimosul Deal al Liliecilor, de la Soimus.
„Asa arata de la inaltime zona vestitului deal „al liliecilor”, parte din lotul 4 al Autostrazii A1 Lugoj-Deva. Imaginile surprind capatul de vest al versantului, acolo unde se construieste un viaduct cu 6 deschideri peste calea ferata (CF209), DN76 si DJ706A.
In prezent se instaleaza grinzile (operatiune care se va incheia probabil la finalul saptamanii viitoare) si predalele. Urmeaza in scurt timp armarea si turnarea placii de suprabetonare„, noteaza Pro Infrastructura.
Cei care care monitorizeaza marile santiere din Romania apreciaza ca, in scurt timp, muncitorii vor incheia lucrarile de pe segmentul de mare viteza si le vor ramane doar lucrarile din zona Soimus.

„Constructorul (UMB) este bine mobilizat si, conform informatiilor noastre, doreste ca in urmatoarea perioada sa inchida lucrarile pe restul lotului de 22,139 km dintre Deva si Ilia, astfel incat sa isi concentreze fortele pe zona Soimus (viaductele de acces in „Dealul liliecilor” si versantul propriu-zis cu solutia de consolidare, nodul si Centrul de intretinere si Coordonare Soimus)„, mai noteaza Asociatia Pro Infrastructura.
Antreprenorul a dat asigurari ministrului Transporturilor Lucian Sova nu demult ca acest tronson ar putea fi dat in circulatie si a avansat chiar si un termen – luna octombrie a acestui an.
Sursa foto: peundemerg.ro

Related posts

Fratelli Group, four new locations in Timpuri Noi Square

Ionut Oprea

Succesul în afaceri, varianta pentru oameni pragmatici

Ionel Albu

Femeia de afaceri Daniela Mariscu, nominalizată la Bruxelles pentru Excelenţă în Antreprenoriat

Stefana Muresan

Leave a Comment