Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

HAGAG demarează lucrările la H VICTORIEI 109

Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe, parte a HAGAG Group din Israel, demarează lucrările de construcție pentru primul său proiect dedicat segmentului imobiliar de birouri: H Victoriei 109. Peste 8 milioane de euro vor fi investite în consolidarea și modernizarea clădirii.

Amplasat în centrul Bucureștiului, pe Calea Victoriei numărul 109, imobilul își conservă destinația anterioară, fiind dedicat segmentului imobiliar de birouri. Clădirea beneficiază de o suprafață totală de 7.300 mp construiți și 6.000 mp suprafață totală închiriabilă, iar regimul de înălțime va rămâne, ca până în prezent, P+7.

„Proprietatea de pe Calea Victoriei 109 este, în acest moment, un diamant neșlefuit. Recunoaștem că H Victoriei 109 va fi întotdeauna parte din trecutul unei comunități și ne dorim să conservăm, pe cât posibil, moștenirea culturală a perioadei interbelice. Vom păstra fațada clădirii așa cum a fost ea proiectată și vom armoniza arhitectura inițială a clădirii conform tendințelor actuale”, spune Yitzhak Hagag, Președintele Hagag Group Israel.

„Am decis să investim în acest proiect și să ne concentrăm eforturile în revitalizatarea imobilului și, implicit, a zonei. H Victoriei 109 este un proiect dedicat transformării, dar și o oportunitate de a livra un produs excepțional pentru segmentul imobiliar de birouri. Este o clădire cu personalitate care combină eleganța vremurilor de odinioară cu ceea ce astăzi numim spații “high-end”. Deținem experiența și know-how-ul necesare exploatării întregului potențial al clădirii”, a adăugat Cristina Ghiță, Sales Manager, Hagag Development Europe.

H Victoriei 109 va menține trăsăturile arhitectonice ale clădirii și-i va readuce fațada la imaginea sa originală. Lucrările de consolidare și modernizare vor fi finalizate în cea de a doua parte a anului 2019. Proiectul va fi certificat BREEAM și se va bucura de perfomanță energetică ridicată, costuri operaționale reduse și impact minim asupra mediului înconjurător. În plus, H Victoriei 109 va beneficia de toate facilitățile oferite de clădirile de birouri moderne: pardoseală flotantă, sistem de ventilație cu admisie de aer proaspăt, consum redus de energie, lumină naturală și spații de tip open space.

Hagag Development Europe se concentrează pe livrarea de proiecte premium și mizează pe dezvoltarea durabilă, sustenabilitate și perfomanță ecologică. Lucrările de restaurare și consolidate ale clădirii vor respecta cele mai înalte standarde, vizând, totodată, obiectivele de mediu corporative și organizaționale.

HAGAG Development Europe este un dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidențiale și comerciale în România. Compania este implicată în achiziționarea, dezvoltarea și renovarea unor imobile și proiecte care implică mai mult de 150 de milioane de euro investite în zonele de lux și de dezvoltare ale Bucureștiului.

Înființat în 2003, Hagag Group activează ca investitor internaţional specializat în dezvoltarea, managementul și marketingul proiectelor imobiliare. Compania este responsabilă de implementarea și dezvoltarea unui număr considerabil de proiecte de lux, unice, amplasate în cele mai atractive locații din Israel.

În ultimii ani, Hagag Group a primit o serie de premii și dinstinctii, fiind aleasă drept una dintre cele patru companii de top din domeniul imobiliar, numărând la activ peste 50 de proiecte de succes în zona metropolitană Tel Aviv, cu mii de unităti rezidențiale de lux vandute.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Corina Cretu: Simplificarea regulilor referitoare la obtinerea de fonduri europene, o prioritate

Articolul următor

Activitatea Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis, la final de semestru

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share