București Real Estate Ultimele stiri

HAGAG demarează lucrările la H VICTORIEI 109

Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe, parte a HAGAG Group din Israel, demarează lucrările de construcție pentru primul său proiect dedicat segmentului imobiliar de birouri: H Victoriei 109. Peste 8 milioane de euro vor fi investite în consolidarea și modernizarea clădirii.

Amplasat în centrul Bucureștiului, pe Calea Victoriei numărul 109, imobilul își conservă destinația anterioară, fiind dedicat segmentului imobiliar de birouri. Clădirea beneficiază de o suprafață totală de 7.300 mp construiți și 6.000 mp suprafață totală închiriabilă, iar regimul de înălțime va rămâne, ca până în prezent, P+7.

„Proprietatea de pe Calea Victoriei 109 este, în acest moment, un diamant neșlefuit. Recunoaștem că H Victoriei 109 va fi întotdeauna parte din trecutul unei comunități și ne dorim să conservăm, pe cât posibil, moștenirea culturală a perioadei interbelice. Vom păstra fațada clădirii așa cum a fost ea proiectată și vom armoniza arhitectura inițială a clădirii conform tendințelor actuale”, spune Yitzhak Hagag, Președintele Hagag Group Israel.

„Am decis să investim în acest proiect și să ne concentrăm eforturile în revitalizatarea imobilului și, implicit, a zonei. H Victoriei 109 este un proiect dedicat transformării, dar și o oportunitate de a livra un produs excepțional pentru segmentul imobiliar de birouri. Este o clădire cu personalitate care combină eleganța vremurilor de odinioară cu ceea ce astăzi numim spații “high-end”. Deținem experiența și know-how-ul necesare exploatării întregului potențial al clădirii”, a adăugat Cristina Ghiță, Sales Manager, Hagag Development Europe.

H Victoriei 109 va menține trăsăturile arhitectonice ale clădirii și-i va readuce fațada la imaginea sa originală. Lucrările de consolidare și modernizare vor fi finalizate în cea de a doua parte a anului 2019. Proiectul va fi certificat BREEAM și se va bucura de perfomanță energetică ridicată, costuri operaționale reduse și impact minim asupra mediului înconjurător. În plus, H Victoriei 109 va beneficia de toate facilitățile oferite de clădirile de birouri moderne: pardoseală flotantă, sistem de ventilație cu admisie de aer proaspăt, consum redus de energie, lumină naturală și spații de tip open space.

Hagag Development Europe se concentrează pe livrarea de proiecte premium și mizează pe dezvoltarea durabilă, sustenabilitate și perfomanță ecologică. Lucrările de restaurare și consolidate ale clădirii vor respecta cele mai înalte standarde, vizând, totodată, obiectivele de mediu corporative și organizaționale.

HAGAG Development Europe este un dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidențiale și comerciale în România. Compania este implicată în achiziționarea, dezvoltarea și renovarea unor imobile și proiecte care implică mai mult de 150 de milioane de euro investite în zonele de lux și de dezvoltare ale Bucureștiului.

Înființat în 2003, Hagag Group activează ca investitor internaţional specializat în dezvoltarea, managementul și marketingul proiectelor imobiliare. Compania este responsabilă de implementarea și dezvoltarea unui număr considerabil de proiecte de lux, unice, amplasate în cele mai atractive locații din Israel.

În ultimii ani, Hagag Group a primit o serie de premii și dinstinctii, fiind aleasă drept una dintre cele patru companii de top din domeniul imobiliar, numărând la activ peste 50 de proiecte de succes în zona metropolitană Tel Aviv, cu mii de unităti rezidențiale de lux vandute.

Related posts

Parcare office privată din Cluj, disponibilă public peste noapte

Nora Dumitrescu

XPN Live: Antreprenoriatul și soluțiile IT în era post COVID-19

A. I.

Businessmenii Maramureșului vor să facă afaceri cu chinezii

Nora Dumitrescu

Crișul Repede, curățat cu o dragă performantă care a costat 4,4 milioane lei

Traian Dan

UMFST Târgu Mureş scoate la concurs 56 de locuri la specializarea Medicină militară

redactia

Fabrică de mobilă pe 5 hectare la Câmpia Turzii

Nora Dumitrescu

Nouă linie de finanţare pentru IMM, în valoare de 450.000 de lei nerambursabili

Stefana Muresan

Premier Estate Management, tranzacții de peste 20 mil. de euro

Stefana Muresan

Storia.ro: Brașov, Oradea și Sfântul Gheorghe, considerate cele mai curate orașe din România

Stefana Muresan

Piețele Zalăului impun reguli stricte de protecție sanitară

Nora Dumitrescu

Dezbatere europeana la Sibiu

redactia

În parteneriat cu UiPath, Druid se extinde în Europa, Middle East, Australasia şi SUA

Traian Dan

Proiect de telegondolă în zona Turda

Nora Dumitrescu

Târgul de Cariere Digital Oradea se desfășoară între orele 11:00 și 18:00

Traian Dan

UBB organizează pentru liceeni concursuri care pot înlocui examenul de admitere

redactia

Alianța SUA – România prinde rădăcini la Târgu Mureș. Jim Rosapepe alături de antreprenori și personalități

Ligia Voro

Guvernul de la Budapesta alocă 1,7 milioane de euro pentru agricultorii din Bazinul Carpatic; majoritatea banilor, destinați celor din Transilvania

Stefana Muresan

Platforma industrială a Zalăului devine comercială

Nora Dumitrescu

Depozite regionale pentru produsele agricole, bani pentru sisteme de irigare, construirea Canalului Siret-Bărăgan: planul Guvernului pentru Agricultură

Papuc Irina

NUNNER Logistics alege P3 pentru extinderea operațiunilor în România

Papuc Irina

2017- an excelent pentru sectorul industrial

Ionut Oprea

„Oraşul faptelor bune” costă Oradea peste 120.000 de euro

Traian Dan

Cupru Min, venituri în creştere cu 35,8% în 2017

Stefana Muresan

VPK Packaging Salonta investește aproape 1 milion de euro într-o hală nouă

Traian Dan

Leave a Comment