Eveniment Ultimele stiri

IMWorld se extinde: ediția a 7-a se va desfășura pe o suprafață de peste 7000 mp

Încă de la primul anunț, Internet & Mobile World 2018 se preconizează a fi o ediție-eveniment.
Expo-conferința de soluții digitale care reunește cele mai importante companii din industria IT&C din România, speakeri locali și internaționali, startup-uri, antreprenori și mii de specialiști din diferite domenii, va avea loc, conform tradiției, în primele zile de miercuri și joi din luna 10-a, adică 3 – 4 octombrie, la Romexpo.
Prima noutate este extinderea spațiului alocat evenimentului, datorită mutării în B1, cel mai nou pavilion Romexpo. Astfel, IMWorld 2018 va ocupa o suprafață totală de 7194 mp, ceea ce înseamnă o creștere cu aproape 1500 mp față de edițiile anterioare.
A doua noutate a ediției a 7-a Internet & Mobile World este introducerea unei perioade speciale de înregistrare. Biletele pot fi cumpărate începând de astăzi la prețuri reduse chiar și cu 120 de Euro față de prețul final. Cei care cunosc valoarea întâlnirilor cu personalități ale lumii digitale au ocazia să-și procure biletele de pe www.imworld.ro la cele mai mici prețuri, cuprinse între 15 și 219 Euro. Perioada specială de înregistrare (Super Early Bird) se încheie în 18 iulie 2018.

Primii speakeri deja confirmați vin din marile companii internaționale precum Goode Intelligence, Booking.com sau Meterian.io
Martech Stage: Tomasz Pieta – Senior UX Designer, Booking.com
Security Stage: Alan Goode – CEO & Chief Analyst, Goode Intelligence și Balazs Bucsay – Senior Security Consultant, NCC Group (CREST CCT)
Java Stage: – Bruno Bossola – Java Champion //Co-founder meterian.io
.NET Stage: – Alex Thissen – Cloud architect, Xpirit
La insistența participanților, cei doi speakeri de pe scena DEV revin în România, după ce au electrizat publicul de la Bucharest Technology Week. În toamnă însă, developerii vor avea sesiuni hands-on, care vor dura câte o oră și jumătate.
Pentru că dimensiunile noului pavilion oferă facilități sporite, scenele de conferințe vor fi mai bine delimitate, astfel că participanții vor avea o experiență superioară calitativ pe parcursul celor 2 zile de sesiuni. Și tot pentru că spațiul este mai generos, perimetrul expozițional dedicat soluțiilor digitale aferente fiecărei scene va fi mai mare.
Și dacă tot am ajuns la acest capitol, IMWorld 2018 propune câteva modificări în privința celor 6 scene, organizate în această toamnă pe următoarea structură:
Main Stage. Scena principală, pe care vor urca doar speakeri internaționali.
MarTech Stage. Tot podium al speakerilor internaționali este arena profesioniștilor în marketing și comunicare digitală, fiind totodată și scena Pro cu cea mai mare reducere de preț (120 Euro) în perioada Super Early Bird.
Digital & e-Commerce Stage: scenă populată cu speakeri locali din industria comunicării digitale.
IT Ops Stage este un hub al specialiștilor IT cu soluții software pentru business, ce poate fi accesat în același timp de CEO, GM, profesioniști IT și de toți cei interesați de soluții pentru business.
Security Stage se află la a doua ediție și, după succesul de anul trecut, e tot mai clar că soluțiile de securitate cibernetică sunt imperios necesare. Pe această scenă va fi un mix de speakeri internaționali și locali.
Dev Stage va fi împărțită în două: în prima zi se vor desfășura doar sesiuni practice destinate specialiștilor Java, cealaltă zi fiind rezervată celor interesați de .NET. Schimbarea vine ca raspuns la cererea pieței și a programatorilor de a fi abordat în profunzime și limbajul de programare de tip .NET.
A treia noutate introdusă de Internet & Mobile World 2018 vizează startup-urile, care vor avea parte de o atenție deosebită. „Până în momentul în care vom putea să prezentăm și celelalte detalii, invităm toate startup-urile să-și marcheze în calendar zilele de 3 și 4 octombrie, fiindcă vor avea multe motive să nu amâne participarea la IMWorld”, a precizat Alexandru Măxineanu, Project Manager Internet & Mobile World.
De asemenea, tot ca un upgrade, evenimentul va avea 7 zone de networking, pentru a crește nivelul interacțiunilor cu scop de business dintre participanți.
În cifre estimative, IMWorld se pregătește pentru:
25 de industrii și 5000 de companii reprezentate la toate nivelurile;
9000 de participanți cu profil de business, dintre care 5500 de nivel CxO;
140 de expozanți cu peste 2700 de soluții digitale;
147 de speakeri locali și internaționali și 127 de sesiuni;
24 de start-up-uri autohtone
Accesul în cele două zile de business de calitate propuse de Internet & Mobile World se face exclusiv pe bază de bilet ce poate fi achiziționat încă de acum de pe www.imworld.ro
Pentru informatii suplimentare, urmăriți platformele oficiale de comunicare
www.imworld.ro
facebook.com/InternetMobileWorld
instagram.com/imworldro

Despre IMWorld
Concept propriu al companiei Universum Events, IMWorld a devenit în cei 7 ani, un hub care generează new business și în care comunitatea dezvoltă digitalizarea în România.
In fiecare an, în prima săptămână din octombrie, timp de 2 zile, mediul de business activ din România se întâlnește cu tot ce este mai important în procesul de transformare digitală la Internet & Mobile World.
Structurată ca o expo-conferință B2B, IMWorld are misiunea de a sprijini toate industriile din România să adopte digitalizarea pentru a crește eficiența și productivitatea. Prin know-how-ul oferit de agenda evenimentului și prin soluțiile marilor jucători din piața de IT prezenți în eveniment, IMWorld generează plusvaloare concretă și contribuie activ la dezvoltarea economiei, punând în relație directă specialiștii cu nevoia de digitalizare.

Related posts

Clustere. Strategia Dunării. Bioeconomie

Transilvania Business

Actul de punere în aplicare al Codului Vamal al Uniunii a fost adoptat

Transilvania Business

S-a lansat STEMsylvania, școala de vară care reunește zeci de elevi și profesori din Transilvania

Stefana Muresan

eMag, comenzi de aproape 500 de milioane de lei, de Black Friday

Papuc Irina

Șimleu Silvaniei are proiecte europene de 10 milioane de euro

Nora Dumitrescu

Peste 300 mil. lei, pentru reabilitarea a trei drumuri județene din Bihor

Stefana Muresan

Transgaz primește un împrumut de 50 de milioane de euro de la BEI pentru o conductă care va transporta gazele din Marea Neagră

redactia

Cel mai mare complex rezidențial din Timișoara, City of Mara, infuzie de peste 10 mil lei

Stefana Muresan

USAMV Cluj-Napoca își diversifică oferta educațională cu fonduri europene de peste 1 mil. euro

Stefana Muresan

Fondurile europene, prioritatea Primăriei Oradea în 2019

redactia

Continental extinde clădirea de birouri din Iași

Ligia Voro

Teraplast a încheiat preluarea Politub pentru 21,8 mil. lei

Stefana Muresan

PALMED solicită o dezbatere publică. Peste 90% din unităţile medicale din România sunt private

Stefana Muresan

Connect44 se extinde și a închiriat în total 1.000 de metri pătrați în Vox Technology Park

Papuc Irina

Lasselsberger va produce 8 milioane mp de plăci ceramice în România

Nora Dumitrescu

Județele cu cele mai multe startup-uri pornite pe bani europeni

Papuc Irina

Compania Aquaserv SA – furnizor de civilizație pentru locuitori din trei județe

Ligia Voro

Bursa de la București va promova piața de capital în Transilvania

Nora Dumitrescu

Șase pentru primul Park & Ride al Clujului

Nora Dumitrescu

Teodosescu, Tulbure și Mik, noua conducere a AOR

Translogistica 2017 la Romexpo

Ionut Oprea

A fost semnat acordul de asistență cu BERD pentru construirea Spitalului Regional Braşov

redactia

DisruptHR – împreună schimbăm ritmul la Cluj-Napoca!

Stefana Muresan

Andreea Paul, președinte INACO: Spitalele din Negrești Oaș, Carei, Satu Mare, Zalău au primit echipamente de protecție

redactia

Leave a Comment