Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

11 milioane euro pentru Vida Herastrau

Grupul Villar, dezvoltatorul care a construit anterior Vitan Business Center și Dorobanți Office Building, investește acum 11 milioane de EUR într-un proiect rezidențial exclusivist.
Vida Herăstrău este localizat într-o zonă premium a Bucureștiului, lângă Parcul Herăstrău, în spatele spitalului Ponderas/Regina Maria. Proiectul, un imobil de joasă înălțime, cu cinci etaje, are un mix variat de unități cu două, trei și patru camere, precum și apartamente cu grădină.
“Clienții nu se mai uită doar după o locuință, ei caută comunități unde își pot redefini stilul de viață. De aceea am decis să dezvoltăm într-una din cele mai dinamice zone ale Bucureștiului un produs rezidențial calitativ și să oferim facilități precum zone de socializare în două lobby-uri generoase și o grădină interioară pentru rezidenți”, spune Avi Sigalat, Project Manager, Vida Herăstrău.
Avi Sigalat este un inginer constructor bine-cunoscut, cu o experiență de 40 de ani în domeniu. Portofoliul său profesional bifează proiecte precum AFI Cotroceni, AFI Mall Moscow, numeroase proiecte rezidențiale în Israel precum și hoteluri de lux în Germania și Spania.
Dezvoltatorul a început campania de pre-sales în această primăvară și a semnat rezervări pentru 10% din stocul disponibil. Construcția a început în urmă cu an an, proiectul urmând să fie livrat în toamna anului 2019.
GRUPUL VILLAR este o societate publică ale carei acțiuni sunt tranzacționate la Bursa din Tel Aviv, începând cu anul 1993. Cu o puternică reputație în domeniul imobiliar încă din 1975, dovedind experiență în sectoarele rezidențial, comercial și industrial, atât ca dezvoltator, cât și în calitate de antreprenor general, a construit sute de mii de metri pătrați, inclusiv mii de unități locative. Compania își desfășoară activitatea în București încă din 2002 în diferite proiecte imobiliare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

UBB, 14 specializări în limba germană și 72 în maghiară

Articolul următor

PRIA Aviation Fly-in – singurul weekend premium de aviație pentru oamenii de business va avea loc în 13 -15 iulie la Aeroportul Tuzla

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share