Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

UBB, 14 specializări în limba germană și 72 în maghiară

Universitatea Babeş-Bolyai oferă, pentru anul universitar următor, 14 specializări în limba germană, la nivel de licenţă şi master, precum şi 72 de specializări în maghiară.
“Absolvenţii de liceu care vor să studieze în limba germană au posibilitatea de a opta pentru unul dintre cele 152 de locuri bugetate şi 378 de locuri cu taxă scoase la concurs, în perioada 11 – 29 iulie 2018, de Universitatea Babeş-Bolyai. UBB oferă, pentru anul universitar 2018-2019, un număr de 9 specializări în limba germană la nivel licenţă şi alte 5 specializări în aceeaşi limbă la nivel master, nivel la care candidaţii pot opta pentru unul dintre cele 65 de locuri scoase la concurs. De asemenea, Universitatea Babeş-Bolyai pune la dispoziţia candidaţilor care doresc să studieze la una dintre cele 72 de specializări existente în limba maghiară peste 1.000 de locuri bugetate şi peste 1.400 de locuri cu taxă la nivel licenţă, precum şi peste 480 de locuri bugetate la nivel master”, informează UBB.
Absolvenţii de liceu, dar şi cei care au încheiat deja studiile de licenţă se pot înscrie, începând din 11 iulie, la facultăţile Universităţii Babeş-Bolyai, care le pun la dispoziţie peste 8.300 de locuri bugetate şi aproximativ 18.000 de locuri cu taxă, atât la nivel licenţă, cât şi la nivel master.
Candidaţii vor putea alege între cele 244 de programe de licenţă (învăţământ cu frecvenţă şi la distanţă), respectiv 222 de programe de master (învăţământ cu frecvenţă sau frecvenţă redusă).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Operatorii de co-working, ȋn topul celor mai mari chiriaşi noi

Articolul următor

11 milioane euro pentru Vida Herastrau

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share