Eveniment

PRIA Aviation Fly-in – singurul weekend premium de aviație pentru oamenii de business va avea loc în 13 -15 iulie la Aeroportul Tuzla

În secolul nostru mixul între aviație și business reprezintă una dintre cele mai importante ingrediente ale creșterii afacerilor deoarece timpul a devenit cea mai importantă resursă a fiecărui om de afaceri.
De aceea, PRIAevents organizează acest eveniment premium PRIA Aviation 13-15 iulie 2018, cu sloganul Fly. Experience. Meet. Display. Demo. Fly. Este singurul de agest gen organizat în România – un weekend luxury ce reunește CEO, președinți, antreprenori, top manageri din toate domeniile de business, din aviație și din aeroporturi, dar și alte tipuri de business conexe aviației – o reuniune importantă a comunității aviatice și a pasionaților de aviație, a mediului academic și de business din România.
Anul acesta avem pentru prima dată, în cadrul conferinței și expoziție și demo cu drone.
PRIA Aviation va avea loc în 13 iulie 2018, la ora 11.00 la Aeroportul Tuzla. A doua zi, pe 14 iulie, participanții vor avea locuri la secțiunea VIP la prestigiosul miting aviatic AEROMANIA. Vă puteți lua familia, să se bucure de acest weekend minunat de aviație.
Parteneri de tradiție ai conferințelor PRIA Aviation sunt Regional Air Services, Regional Air School, Pilot Shop, AROPA, Aircraft Owners and Pilot Association Of Romania, Cirrus Romania, Faculatatea de Inginerie Aeropspațială și nu numai.
Prin aviație puteți economisi timp, bani și o energie pentru afacerea dumneavoastră. Aveți posibilitatea să utilizați aviația generală pentru afaceri, cât și pentru petrecerea timpului liber.
Conferința PRIA Aviation vă oferă studii de caz, cele mai bune practici și modalități de pentru a depăși cele mai presante provocări de afaceri. Agenda conferinței include sesiuni axate pe provocări și probleme cruciale care afectează afacerile din sectorul aviatic, cum imbunătățim condițiile și legislația pentru aviație în România și cum dezvoltam permanent acest sector în țara noastră.
Vei putea afla de la cei care participă despre cât te costă să întreții un avion, să faci cursuri de pilotaj, cum poți să îți iei brevetul de zbor, care sunt taxele de aeroport sau aerodrom, dar și cum a influențat aviația viața lor de business și cea personală.
Evenimentul este un prilej bun pentru a scoate incă o dată în evidență legătura dintre aviație, economia locală, turism, industrie, servicii și participanții au oportunitatea să stabileasca noi legături de business.
La conferința PRIA Aviation veți beneficia de cele mai importante si mai noi informații despre:
• Dezvoltarea aeroporturilor din România; construcția de hangare pentru aviația generală
• Modificarea codului aerian și adaptarea acestuia la necesitățile actuale
• Simplificarea normelor de securitate pentru aviația generală
• TVA de 5% pentru combustibilul pentru aviația generală si pentru biletele de avion pe rute interne, astfel încat să se încurajeze aviația și să se dechidă cât mai multe rute aeriene în România
• Distribuirea banilor din aviație și către aeroclubrile și școlile de aviație private
• Infrastructura aeroportuară. Se pot da garanții de stat pentru credite pe 20 de ani pentru piste betonate? Poate aloca statul bani și pentru aeroporturi?
• Beneficiile aviației de business, oportunităti pentru utilizarea charterelor, co-proprietari de avion, jet-uri
• Digitalizarea aeroporturilor și a îndustriei aviației in general
• Oportunități de finanțare pentru aviație – pentru aeronave, aeronave de mici dimensiuni și business jet-uri;
• Cele mai bune opțiuni care deschid rute aeriene pentru toate tipurile de afaceri;
• Cum poți deveni pilot și care este rolul asociațiilor și al școlilor de aviație?
Lectorii invitați sunt: Radu MERICA – Președinte, Aircraft Owners and Pilots Association Romania, Fănică CÂRNU – Director General Adjunct, ROMATSA, Sorin CEPOI – Director, Direcția Aerodromuri și Navigație Aeriană, Autoritatea Aeronautică Civilă Română, Comandor Adrian POPESCU – Comandantul Bazei 57 Aviație Mihail Kogalniceanu, Forțele Aeriene Române; Dr. Fiz. Andreea CALCAN – Reprezentant, INCAS. Dan CHIRCĂ – Pilot, Regional Air Services.
PRIA Aviation reunește cei mai importanți leaderi ai industriei, oficialități guvernamentale, reprezentanți ai consiliilor județene, producători şi operatori aerieni, proprietarii de aeronave, chartere, jet-uri și elicoptere, companii care au produse luxury, şcoli de zbor, aerocluburi, furnizori de echipamente şi articole de aviaţie. Nu vor lipsi piloții de aviație de business și de aviație generală, dar și cei care sunt pasionați de aviație. De asemenea, vor fi prezente la conferință şi industriile conexe prin reprezentanți ai hotelurilor, ai companiilor de închirieri automobile, investitori, companii de asigurări, bancheri, avocați, consultanți, dar și reprezentanți ai mass-mediei.
Astfel vei avea ocazia să îi întâlnești pe cei mai importanți oameni din domeniu, să participi la un eveniment interactiv, deosebit, astfel încât la finalul evenimentului să avem trasate idei, soluții și propuneri. Nu în ultimul rând, profită de această ocazie pentru a face networking și a întâlni viitori parteneri sau pentru a menține legătura cu partenerii actuali!
Mai multe detalii, agenda evenimentului PRIA Aviation și modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe www.priaevents.ro
Despre PRIAevents
PRIAevents – experții tăi in evenimente! Noi aducem informații de ultima oră si trend-uri în business prin intermediul conferințelor organizate. Echipa PRIAevents cu o experiență de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium pentru toate sectoarele de business.
Dezbatem cele mai fierbinți teme, aducem cei mai importanți lectori, reunim în audiență participanți care corespund cu target-ul tău.
Fie că dorești ca evenimentul să aibă loc în București sau în alte orașe din țară, PRIAevents este cea mai bună alegere.
Evenimentele sunt oportunități perfecte pentru fiecare companie care dorește să iși mențină renumele sau să-l crească. Sunt, de asemenea, importante pentru creșterea vânzărilor. Prin intermediul lor pot fi lansate produse noi, se pot deschide noile birouri, pot fi prezentate rezultatele studiilor realizate de compania dumneavoastră, pot fi anunțate noi persoane din conducere sau rezultatele trimestriale si anuale.
Evenimentele de business sunt importante pentru imaginea companiei și contribuie la dezvoltarea acesteia. Știind toate acestea, PRIA Conferences devine o extensie a departamentelor dumneavoastră de marketing și comunicare, vânzări și dezvoltare.

Related posts

Targul National Imobiliar, editia primavara 2016

Cosmetic Plant şi Cotnari- Calitate răsplătită cu aur mondial în 2015

Transilvania Business

“Razboiul” pentru talente in HR

Transilvania Business

Impact Hub Bucharest aduce în București Finala Regională Central European Startup Awards 2019

redactia

Ce este și cum funcționează cabina foto? De ce sa alegi Best Events Transilvania!

A. I.

SEE Property Forum 2016

Jazz Up Sea Festival revine la Constanța cu două concerte de jazz în ultimul weekend de vară

Papuc Irina

The 4th Transylvanian International Clusters Conference

Stefana Muresan

PNDR 2014-2020 dezbătut la AFIR Cluj

Transilvania Business

CJ | Conferinţa Best Marketing vine la Cluj

Transilvania Business

Managerii de la BRD, Bitdefender, Bosch și Emerson explică la Cluj importanța dezvoltării rețelelor formale și informale

redactia

BILANȚ: În 2019, BusinessMark a organizat 60 de evenimente

Papuc Irina

NRCC Orange Night 2017 – meet, eat & party with the Dutch!

Ionut Oprea

Perspective economice si transformarea digitala

Călin Biriș: Peste 600 antreprenori și manageri din Cluj și Mureș interesaţi să își crească afacerea prin marketing online

Stefana Muresan

“Be an Innovator” 2018 – Lansăm o nouă ediție a concursului BearingPoint de idei inovatoare pentru studenți

Stefana Muresan

AMCOR vă invită să participați la o nouă sesiune de certificare internațională CMC

Stefana Muresan

Pfeiffer Vacuum își mută activitatea în Parc industrial Nervia, după o investiție de 13 mil. euro

redactia

BACK 2 BUSINESS CLUJ – BUSINESS EVENT OF THE YEAR

redactia

Primul program de afiliere și fond privat de investiții pentru femeile antreprenor

Stefana Muresan

Inscrieri la Safety Awards, editia a II-a

Ionut Oprea

Timișoara devine Capitala Antreprenoriatului European în 11 și 12 octombrie 2017

Stefana Muresan

GastroPan 2016

Transilvania Business

Curs specializat în managementul contractelor de facility management la ROFMEX 2018 – Getting the best value from your FM contracts

redactia

Leave a Comment