Eveniment

PRIA Aviation Fly-in – singurul weekend premium de aviație pentru oamenii de business va avea loc în 13 -15 iulie la Aeroportul Tuzla

În secolul nostru mixul între aviație și business reprezintă una dintre cele mai importante ingrediente ale creșterii afacerilor deoarece timpul a devenit cea mai importantă resursă a fiecărui om de afaceri.
De aceea, PRIAevents organizează acest eveniment premium PRIA Aviation 13-15 iulie 2018, cu sloganul Fly. Experience. Meet. Display. Demo. Fly. Este singurul de agest gen organizat în România – un weekend luxury ce reunește CEO, președinți, antreprenori, top manageri din toate domeniile de business, din aviație și din aeroporturi, dar și alte tipuri de business conexe aviației – o reuniune importantă a comunității aviatice și a pasionaților de aviație, a mediului academic și de business din România.
Anul acesta avem pentru prima dată, în cadrul conferinței și expoziție și demo cu drone.
PRIA Aviation va avea loc în 13 iulie 2018, la ora 11.00 la Aeroportul Tuzla. A doua zi, pe 14 iulie, participanții vor avea locuri la secțiunea VIP la prestigiosul miting aviatic AEROMANIA. Vă puteți lua familia, să se bucure de acest weekend minunat de aviație.
Parteneri de tradiție ai conferințelor PRIA Aviation sunt Regional Air Services, Regional Air School, Pilot Shop, AROPA, Aircraft Owners and Pilot Association Of Romania, Cirrus Romania, Faculatatea de Inginerie Aeropspațială și nu numai.
Prin aviație puteți economisi timp, bani și o energie pentru afacerea dumneavoastră. Aveți posibilitatea să utilizați aviația generală pentru afaceri, cât și pentru petrecerea timpului liber.
Conferința PRIA Aviation vă oferă studii de caz, cele mai bune practici și modalități de pentru a depăși cele mai presante provocări de afaceri. Agenda conferinței include sesiuni axate pe provocări și probleme cruciale care afectează afacerile din sectorul aviatic, cum imbunătățim condițiile și legislația pentru aviație în România și cum dezvoltam permanent acest sector în țara noastră.
Vei putea afla de la cei care participă despre cât te costă să întreții un avion, să faci cursuri de pilotaj, cum poți să îți iei brevetul de zbor, care sunt taxele de aeroport sau aerodrom, dar și cum a influențat aviația viața lor de business și cea personală.
Evenimentul este un prilej bun pentru a scoate incă o dată în evidență legătura dintre aviație, economia locală, turism, industrie, servicii și participanții au oportunitatea să stabileasca noi legături de business.
La conferința PRIA Aviation veți beneficia de cele mai importante si mai noi informații despre:
• Dezvoltarea aeroporturilor din România; construcția de hangare pentru aviația generală
• Modificarea codului aerian și adaptarea acestuia la necesitățile actuale
• Simplificarea normelor de securitate pentru aviația generală
• TVA de 5% pentru combustibilul pentru aviația generală si pentru biletele de avion pe rute interne, astfel încat să se încurajeze aviația și să se dechidă cât mai multe rute aeriene în România
• Distribuirea banilor din aviație și către aeroclubrile și școlile de aviație private
• Infrastructura aeroportuară. Se pot da garanții de stat pentru credite pe 20 de ani pentru piste betonate? Poate aloca statul bani și pentru aeroporturi?
• Beneficiile aviației de business, oportunităti pentru utilizarea charterelor, co-proprietari de avion, jet-uri
• Digitalizarea aeroporturilor și a îndustriei aviației in general
• Oportunități de finanțare pentru aviație – pentru aeronave, aeronave de mici dimensiuni și business jet-uri;
• Cele mai bune opțiuni care deschid rute aeriene pentru toate tipurile de afaceri;
• Cum poți deveni pilot și care este rolul asociațiilor și al școlilor de aviație?
Lectorii invitați sunt: Radu MERICA – Președinte, Aircraft Owners and Pilots Association Romania, Fănică CÂRNU – Director General Adjunct, ROMATSA, Sorin CEPOI – Director, Direcția Aerodromuri și Navigație Aeriană, Autoritatea Aeronautică Civilă Română, Comandor Adrian POPESCU – Comandantul Bazei 57 Aviație Mihail Kogalniceanu, Forțele Aeriene Române; Dr. Fiz. Andreea CALCAN – Reprezentant, INCAS. Dan CHIRCĂ – Pilot, Regional Air Services.
PRIA Aviation reunește cei mai importanți leaderi ai industriei, oficialități guvernamentale, reprezentanți ai consiliilor județene, producători şi operatori aerieni, proprietarii de aeronave, chartere, jet-uri și elicoptere, companii care au produse luxury, şcoli de zbor, aerocluburi, furnizori de echipamente şi articole de aviaţie. Nu vor lipsi piloții de aviație de business și de aviație generală, dar și cei care sunt pasionați de aviație. De asemenea, vor fi prezente la conferință şi industriile conexe prin reprezentanți ai hotelurilor, ai companiilor de închirieri automobile, investitori, companii de asigurări, bancheri, avocați, consultanți, dar și reprezentanți ai mass-mediei.
Astfel vei avea ocazia să îi întâlnești pe cei mai importanți oameni din domeniu, să participi la un eveniment interactiv, deosebit, astfel încât la finalul evenimentului să avem trasate idei, soluții și propuneri. Nu în ultimul rând, profită de această ocazie pentru a face networking și a întâlni viitori parteneri sau pentru a menține legătura cu partenerii actuali!
Mai multe detalii, agenda evenimentului PRIA Aviation și modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe www.priaevents.ro
Despre PRIAevents
PRIAevents – experții tăi in evenimente! Noi aducem informații de ultima oră si trend-uri în business prin intermediul conferințelor organizate. Echipa PRIAevents cu o experiență de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium pentru toate sectoarele de business.
Dezbatem cele mai fierbinți teme, aducem cei mai importanți lectori, reunim în audiență participanți care corespund cu target-ul tău.
Fie că dorești ca evenimentul să aibă loc în București sau în alte orașe din țară, PRIAevents este cea mai bună alegere.
Evenimentele sunt oportunități perfecte pentru fiecare companie care dorește să iși mențină renumele sau să-l crească. Sunt, de asemenea, importante pentru creșterea vânzărilor. Prin intermediul lor pot fi lansate produse noi, se pot deschide noile birouri, pot fi prezentate rezultatele studiilor realizate de compania dumneavoastră, pot fi anunțate noi persoane din conducere sau rezultatele trimestriale si anuale.
Evenimentele de business sunt importante pentru imaginea companiei și contribuie la dezvoltarea acesteia. Știind toate acestea, PRIA Conferences devine o extensie a departamentelor dumneavoastră de marketing și comunicare, vânzări și dezvoltare.

Related posts

800 de joburi pentru Juniori la Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi 2018

Stefana Muresan

REBELS AND RULERS – Cannes Lions-ul Europei de Est

Stefana Muresan

BusinessMark: Specialiștii în resurse umane, din țară și străinătate, se reunesc pentru două zile la București

Stefana Muresan

Festivalul George Enescu ajunge la Sibiu

Stefana Muresan

Recrutari pentru fabrica Bosch din Jucu

Ionut Oprea

Clujul devine pentru două zile HUB-ul HR-ilor din Transilvania

Stefana Muresan

Programul de cursuri AMCOR “Consulting – Tools, Skills & Ethics”

Stefana Muresan

20 de artiști confirmați la UNTOLD

Transilvania Business

Energynomics organizează la Brașov primul eveniment al anului dedicat eficienței energetice

Ligia Voro

Salsa Week Romania

Stefana Muresan

Motivul pentru care 500 de femei își dau întâlnire în luna martie la Cluj

Stefana Muresan

Inovația tehnologică și clădirile smart din ce în ce mai des întâlnite în industria Real Estate

Stefana Muresan

Business Focus Timișoara: lideri în business și programe speciale de employer branding, inteligență emoțională și leadership

Ionut Oprea

Trei Capitale Europene ale Culturii se reunesc în cadrul VINVEST 2019

redactia

Michelin, la 40 de ani de existenţă a fabricii de la Zalău: investiţii de 33 milioane de euro și 100 de noi locuri de muncă

Stefana Muresan

Expediție științifică a UBB în Caucaz

Ligia Voro

SEE Property Forum 2018, 29th of March, Radisson Blu

Ionut Oprea

Normele Noului Cod Vamal, explicate. În practică

Muzeul Țării Secașelor din Miercurea Sibiului

Stefana Muresan

Continental: Tehnologia AllCharge face mașinile electrice să se potrivească la orice tip de stație de încărcare

Stefana Muresan

 3 președinți ai unor instituții cheie  participă la conferința PRIA Public Procurement

Ionut Oprea

World Credit Congress & Exhibition

“Be an Innovator” 2018 – Lansăm o nouă ediție a concursului BearingPoint de idei inovatoare pentru studenți

Stefana Muresan

Quality Academy – Beneficii si Repere

Leave a Comment