Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grupul Monza si Enayati Group, investiție de 50 mil. euro intr-un hub medical

Grupul Monza si Enayati Group au semnat un parteneriat strategic pentru dezvoltarea Revera Medical City, unul dintre cele mai mari proiecte medicale private din Romania, pentru care se va investi o suma uriasa de 50 milioane euro, scrie wall-street.ro.
Revera Medical City va avea in componenta sa o unitate premium pentru ingrijire medicala, un centru rezidential pentru varstnici si un spital dedicat sferei oncologice si de recuperare. Spitalul de Oncologie Monza va ocupa prima dintre cele trei cladiri ce se vor dezvolta pe platforma Revera Medical City.
Potrivit sursei citate, spitalul va pune la dispozitia pacientilor un centru medical dedicat oncologiei si reabilitarii oncologice, un centru de radioterapie, un centru de imagistica medicala, un centru de cardiologie interventionala, o clinica multidisciplinara si un laborator medical.
Revera Medical City va fi un complex medical integrat, cu o suprafata de 35.000 mp, situat in Bucuresti. Proiectul medical este conceput special pentru persoanele varstnice, dar care va adresa, prin Spitalul de Oncologie Monza, problematica oncologica pentru orice categorie de varsta, deservind zona Bucurestiului si a judetelor limitrofe.
Parteneriatul semnat de dr. Wargha Enayati, presedintele Enayati Group si de Massimo De Salvo, presedintele Grupului Monza, reprezinta primul pas in demararea acestui proiect grandios care, pe langa excelenta medicala, dotari de ultima generatie, facilitati speciale, va deveni si un hub medical.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Polonezii de la Solaris, singurii care au făcut o ofertă pentru cele 50 de troleibuze de la Cluj

Articolul următor

Incinta I a Cetăţii Deva, reabilitată cu peste 22 mil. lei, fonduri europene

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share