București Real Estate Ultimele stiri

CTP investește în facilitățile și infrastructura din CTPark Bucharest West

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West. În prezent, parcul are cel mai rapid ritm de creștere din România, ajungând la o suprafață construită de peste 300.000 m², odată cu livrarea recentă a două noi clădiri. Conform estimărilor CTP, CTPark Bucharest West va atinge o suprafață construită de 400.000 m² de spații logistice și industriale de clasă A până la finalul lui 2018. CTPark Bucharest West este gândit pentru a deveni cel mai mare parc industrial și logistic din Europa de Est, cu o suprafață construită ce va ajunge la 1 milion de metri pătrați în următorii ani.
CTP a finalizat și livrat recent două clădiri cu o suprafață totală de peste 100.000 m² în CTPark Bucharest West, pentru mai mulți clienți existenți dintre care majoritatea activează în domeniul logistic.
În același timp au fost demarate lucrările pentru dezvoltarea altor două clădiri, care vor ocupa o suprafață construită cumulată de aproximativ 200.000 m², programați pentru livrare în mai multe faze, în 2018 și 2019, după cum urmează:
• Aproximativ 70.000 m² se află într-o clădire care va fi finalizată în două etape: circa 25.000 m² în trimestrul al treilea (T3) din 2018 și aproximativ 45.000 m² în T1 2019;
• A doua clădire va ocupa o suprafață de aproape 130.000 m², dintre care 22.000 m² vor fi finalizați în T1 2019 și peste 100.000 m² sunt programați pentru livrare în T3 și T4 2019.

“CTPark Bucharest West este cel mai ambițios proiect al nostru. Ritmul său rapid de creștere, datorat cererii mari de închiriere venită din partea clienților, este o dovadă a succesului său și, în același timp, o provocare binevenită pentru noi, căreia suntem bucuroși să-i răspundem. CTPark Bucharest West este gândit pentru a deveni cel mai important parc industrial și logistic din regiune, în termeni de suprafață construită, viteză de dezvoltare și calitate peste standardele pieței. Nu doar că ne extindem în mod semnificativ suprafața construită, dar ne și îmbunătățim constant calitatea și gama de servicii disponibile în parc. Astfel, planurile noastre pentru investiții includ creșterea numărului și a tipului de facilități și servicii oferite, pentru a ne asigura că afacerile chiriașilor noștri se pot dezvolta în cele mai bune condiții”, a declarat Iulia Bușcă, Commercial & Business Development Manager al CTP Romania.
CTP se dedică furnizării celor mai bune servicii și sprijinirii clienților săi pentru a crește și a-și extinde afacerile. Pentru a susține expansiunea accelerată a CTPark Bucharest West, compania își va mări paleta de servicii disponibile pentru chiriași și angajații acestora.

Aceste facilități moderne de retail vor include:
• O cantină nouă cu 165 de locuri unde vor putea fi serviți între 2.000 și 3.000 de oameni pe zi, care va fi terminată în T1 2019;
• Un cabinet medical, dotat cu echipamente de calitate, unde personalul calificat va putea acorda primul ajutor, servicii de medicina muncii și consultații rapide pentru toate persoanele care lucrează în parc. Finalizarea acestuia este estimată pentru T1 2019;
• Servicii de transport care vor asigura o legătură directă între parc și comunele și orașele învecinate.
• Servicii de suport pentru recrutarea forței de muncă, care vor fi puse la dispoziția chiriașilor;
• Spații de depozitare de tip CTBox – funcționalitatea 3 în 1 a acestui concept oferă spațiu de prezentare, de depozitare și spațiu destinat birourilor într-o singură unitate eficientă. Spațiile CTBox sunt create pentru a sprijini o gamă largă de activități, de la testare și producție ușoară, până la cercetare și dezvoltare și operațiuni de vânzare en gros sau cu amănuntul. Aceste unități de tip built-in pot fi ușor extinse sau amenajate conform nevoilor afacerii chiriașului. Clădirea va fi terminată în T1 2019;
• O nouă stație de benzină, supermarket, spălătorie și parcare pentru autocamioane și un centru de servicii sunt printre celelalte facilități noi care vor fi livrate în perioada următoare în CTPark Bucharest West;
• Drumul principal care traversează parcul va fi lărgit pentru a crea mai mult spațiu pentru chiriași și a fluidiza traficul în parc.
De asemenea, sunt anunțate îmbunătățiri semnificative la nivelul infrastructurii din zonă. Autoritățile locale intenționează să dezvolte un nou pod peste autostrada A1, ceea ce va descongestiona traficul, ajutând astfel atât dezvoltarea afacerilor clienților CTP din parcul industrial de la km 23, cât și comunitatea locală. Conform estimărilor actuale, autorizațiile necesare de construire pentru acest pod vor fi obținute până la sfârșitul lui 2018, urmând ca lucrările de construcție să demareze în primăvara lui 2019 și să fie finalizate în T4 2019.
CTPark Bucharest West este poziţionat la 23 de kilometri vest de centrul capitalei şi are acces direct la autostrada A1. Printre cele mai importante companii care au închiriat spații în acest parc se numără: Ekol Logistics, Quehenberger Logistics, DSV, Yusen Logistics, KLG Europe Logistics Romania, Geodis, Cargo Partner, Gefco, NOD (Network One Distribution).
CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală si de Est. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 4,5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 95 de puncte strategice.
În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 800.000 m² suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Ineu și Salonta.

Related posts

Semnarea contractelor la distanță în contextul răspândirii COVID-19

Ligia Voro

Se reiau zborurile de pe Aeroportul din Sibiu: primele destinații – Stuttgart, Viena și München

Ion Surdu

Activitățile proiectului Interreg Europe “EMOBICITY” demarează la Atena

Ligia Voro

A decolat prima cursă Tarom de la Satu Mare spre litoral. Avionul, plin

Stefana Muresan

Business Networking Party la Iasi

Ionut Oprea

Orădeanul Marcel Boloș, propus ministrul Fondurilor Europene

Traian Dan

Mari proiecte de dezvoltare prezentate la București pe 5 octombrie

redactia

Untold va organiza un festival exclusivist, pe vas de croazieră

Nora Dumitrescu

Aproape 2.000 de autorizații de transport alternativ au fost eliberate de Autoritatea Rutieră Română

Papuc Irina

Medlife anunță o nouă investiție: La 10 minute de Piața Victoriei va fi unul dintre cele mai mari proiecte medicale din Europa Centrala și de Est

Papuc Irina

Comisia Europeană a aprobat recapitalizarea CEC Bank

Papuc Irina

Bucharest Stock Exchange and MedLife awarded in Warsaw

Ligia Voro

''Discover Timiş!'', platformă de promovare şi informare digitală pentru turişti

Stefana Muresan

Libra Internet Bank, profit de 91 milioane de lei pentru primele 9 luni, în creștere cu 21%

Papuc Irina

Transgaz demarează lucrările la stațiile de comprimare gaze naturale din cadrul BRUA

Stefana Muresan

BNR anunță rezultatele analizei soldurilor și fluxurilor conturilor financiare ale administrației publice în trimestrul III al 2019

Papuc Irina

Cluj, Oradea, Arad și Timișoara- platformă comună pentru a lega municipiile pe partea de IT şi de destinaţii

redactia

Trei oferte pentru Drumul National 28B, Târgu Frumos – Botoșani

Ligia Voro

The MIPIM Awards 2017 winners

Ionut Oprea

ROMBAT prezintă la Bistrița prima Dacia LOGAN 100% electrică

Stefana Muresan

Ajutor de stat pentru construirea de grădiniţe cu profil sportiv, buget de 500 mil. euro

redactia

CBRE: Primele două clădiri din Timpuri Noi Square au fost închiriate în proporție de peste 90%

Stefana Muresan

2,67 mil. EUR din negocierile consumatorilor cu băncile. De acum și persoanele juridice se pot adresa CSALB

Ligia Voro

Automobile Bavaria a vândut în 25 de ani de activitate peste 45.000 de autovehicule

redactia

Leave a Comment