București Real Estate Ultimele stiri

CTP investește în facilitățile și infrastructura din CTPark Bucharest West

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West. În prezent, parcul are cel mai rapid ritm de creștere din România, ajungând la o suprafață construită de peste 300.000 m², odată cu livrarea recentă a două noi clădiri. Conform estimărilor CTP, CTPark Bucharest West va atinge o suprafață construită de 400.000 m² de spații logistice și industriale de clasă A până la finalul lui 2018. CTPark Bucharest West este gândit pentru a deveni cel mai mare parc industrial și logistic din Europa de Est, cu o suprafață construită ce va ajunge la 1 milion de metri pătrați în următorii ani.
CTP a finalizat și livrat recent două clădiri cu o suprafață totală de peste 100.000 m² în CTPark Bucharest West, pentru mai mulți clienți existenți dintre care majoritatea activează în domeniul logistic.
În același timp au fost demarate lucrările pentru dezvoltarea altor două clădiri, care vor ocupa o suprafață construită cumulată de aproximativ 200.000 m², programați pentru livrare în mai multe faze, în 2018 și 2019, după cum urmează:
• Aproximativ 70.000 m² se află într-o clădire care va fi finalizată în două etape: circa 25.000 m² în trimestrul al treilea (T3) din 2018 și aproximativ 45.000 m² în T1 2019;
• A doua clădire va ocupa o suprafață de aproape 130.000 m², dintre care 22.000 m² vor fi finalizați în T1 2019 și peste 100.000 m² sunt programați pentru livrare în T3 și T4 2019.

“CTPark Bucharest West este cel mai ambițios proiect al nostru. Ritmul său rapid de creștere, datorat cererii mari de închiriere venită din partea clienților, este o dovadă a succesului său și, în același timp, o provocare binevenită pentru noi, căreia suntem bucuroși să-i răspundem. CTPark Bucharest West este gândit pentru a deveni cel mai important parc industrial și logistic din regiune, în termeni de suprafață construită, viteză de dezvoltare și calitate peste standardele pieței. Nu doar că ne extindem în mod semnificativ suprafața construită, dar ne și îmbunătățim constant calitatea și gama de servicii disponibile în parc. Astfel, planurile noastre pentru investiții includ creșterea numărului și a tipului de facilități și servicii oferite, pentru a ne asigura că afacerile chiriașilor noștri se pot dezvolta în cele mai bune condiții”, a declarat Iulia Bușcă, Commercial & Business Development Manager al CTP Romania.
CTP se dedică furnizării celor mai bune servicii și sprijinirii clienților săi pentru a crește și a-și extinde afacerile. Pentru a susține expansiunea accelerată a CTPark Bucharest West, compania își va mări paleta de servicii disponibile pentru chiriași și angajații acestora.

Aceste facilități moderne de retail vor include:
• O cantină nouă cu 165 de locuri unde vor putea fi serviți între 2.000 și 3.000 de oameni pe zi, care va fi terminată în T1 2019;
• Un cabinet medical, dotat cu echipamente de calitate, unde personalul calificat va putea acorda primul ajutor, servicii de medicina muncii și consultații rapide pentru toate persoanele care lucrează în parc. Finalizarea acestuia este estimată pentru T1 2019;
• Servicii de transport care vor asigura o legătură directă între parc și comunele și orașele învecinate.
• Servicii de suport pentru recrutarea forței de muncă, care vor fi puse la dispoziția chiriașilor;
• Spații de depozitare de tip CTBox – funcționalitatea 3 în 1 a acestui concept oferă spațiu de prezentare, de depozitare și spațiu destinat birourilor într-o singură unitate eficientă. Spațiile CTBox sunt create pentru a sprijini o gamă largă de activități, de la testare și producție ușoară, până la cercetare și dezvoltare și operațiuni de vânzare en gros sau cu amănuntul. Aceste unități de tip built-in pot fi ușor extinse sau amenajate conform nevoilor afacerii chiriașului. Clădirea va fi terminată în T1 2019;
• O nouă stație de benzină, supermarket, spălătorie și parcare pentru autocamioane și un centru de servicii sunt printre celelalte facilități noi care vor fi livrate în perioada următoare în CTPark Bucharest West;
• Drumul principal care traversează parcul va fi lărgit pentru a crea mai mult spațiu pentru chiriași și a fluidiza traficul în parc.
De asemenea, sunt anunțate îmbunătățiri semnificative la nivelul infrastructurii din zonă. Autoritățile locale intenționează să dezvolte un nou pod peste autostrada A1, ceea ce va descongestiona traficul, ajutând astfel atât dezvoltarea afacerilor clienților CTP din parcul industrial de la km 23, cât și comunitatea locală. Conform estimărilor actuale, autorizațiile necesare de construire pentru acest pod vor fi obținute până la sfârșitul lui 2018, urmând ca lucrările de construcție să demareze în primăvara lui 2019 și să fie finalizate în T4 2019.
CTPark Bucharest West este poziţionat la 23 de kilometri vest de centrul capitalei şi are acces direct la autostrada A1. Printre cele mai importante companii care au închiriat spații în acest parc se numără: Ekol Logistics, Quehenberger Logistics, DSV, Yusen Logistics, KLG Europe Logistics Romania, Geodis, Cargo Partner, Gefco, NOD (Network One Distribution).
CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală si de Est. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 4,5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 95 de puncte strategice.
În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 800.000 m² suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Ineu și Salonta.

Related posts

Internet 4G gratuit de la Telekom Romania pentru profesori, elevi şi părinţi

Traian Dan

Piscină de patru stele, redeschisă în Țara Lăpușului

Nora Dumitrescu

WDP: Investiții suplimentare de 75 de milioane de euro în România

redactia

O nouă localitate, racordată la rețeaua publică de apă potabilă a Clujului

Stefana Muresan

În 2020 șoseaua rapidă din Ungaria va ajunge la granița cu România

redactia

Încă un credit record, de 43.000 de CHF, șters cu ajutorul negocierii CSALB

Traian Dan

Dacia Duster scrie instorie în Italia

redactia

Banca Mondială, asistență tehnică pentru dezvoltarea Brașovului

Stefana Muresan

Oradea, Târgu Mureș și Timișoara – orașele cu cel mai bun acces la magazine și restaurante

Stefana Muresan

Piața agroalimentară din Aiud va fi modernizată printr-o investiție de 750.000 de lei

Ion Surdu

Pepco, retailer cu afaceri de 1 miliard de lei pe piața românească, explică de ce nu lucreză cu niciun producător român

Papuc Irina

The Wine Book of Romania – Volumul II

Ligia Voro

Sibienii așteptați la noul mall cu reduceri de până la 80%

Papuc Irina

„Ruta bisericilor de lemn din Bihor”, recunoscută de Ministerul Economiei

Traian Dan

  PR32F73 –  hibridul de aur în Insula Mare a Brăilei

redactia

Firma orădeană Glow, cunoscută pentru confecții de lux, s-a reprofilat pe măști

Traian Dan

Teraplast, o nouă investiție: secție de reciclare a deșeurilor PVC

Stefana Muresan

Numărul pasagerilor înregistraţi în transportul interurban şi internaţional a crescut în 2017 cu 8,1%

Stefana Muresan

Noi soluţii Smart City la Alba Iulia: Senzori ultrasonici de parcare şi de alertă, pe stâlpi de iluminat

Stefana Muresan

ROMGAZ sprijină Crucea Roșie Română cu 1.250.000 lei în lupta cu Coronavirus COVID-19

Ligia Voro

Clujul va avea cel mai mare parc industrial din Transilvania. Peste 1.000 de noi locuri de muncă

Stefana Muresan

Sibiul va prelua oficial titlul de Regiune Gastronomică Europeană

redactia

Asset, property si facility management pentru portofolii mari

Ionut Oprea

Kaufland România anunță majorarea venitului minim brut și caută 1.000 de angajați noi

Papuc Irina

Leave a Comment