Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Constructorii clujeni de la ACI, investiție de 12 mil. euro într-un ansamblu rezidenţial cu 170 de apartamente

Compania de construcţii ACI Cluj, controlată de mai mulţi antreprenori lo­cali, printre care Ioan Aşchilean, Horia Ciorcilă sau Dorel Goia, a dezvoltat un ansamblu imobiliar de 171 de apartamente la Cluj-Napoca, o investiţie în valoare totală de peste 12 milioane de euro, scrie zf.ro. Până în prezent au fost vândute aproximativ o treime din apartamentele asamblului ACI Residence.
Printre cele mai importante lucrări de construcţii finalizate până în prezent de compania clujeană se află stadionul Cluj Arena, stadionul din Craiova, clădirea de birouri The Office, dez­voltată la Cluj-Napoca de fondul de investiţii New Europe Property Invest­ments (NEPI) şi de antreprenorul Ovidiu Şandor, sau fabrica italienilor de la De’Longhi, din Jucu, judeţul Cluj.
Compania mai are în lucru câteva pro­iecte importante, printre care spita­lul Regina Maria din Cluj-Napoca, com­ple­xul imobiliar Scala Center din Cluj sau lucrări la aeroportul Avram Iancu. Lucră­rile la viitorul spital Regina Maria din Cluj-Napoca, o investiţie de peste 15 milioane de euro, urmează să fie finalizate în acest an.
Compania şi-a bugetat pentru acest an o cifră de afaceri de 166 mil. lei (35,5 mil. euro), mai mult cu 5% faţă de anul trecut. ACI a finalizat anul 2017 cu afaceri totale de aproximativ 157 mil. lei (peste 34 mil. euro).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

In premiera solutii IT&C si tehnologii SMART cu aplicatie in Transport, Logistica si Comert la SMARTTECH Partners EXPO!

Articolul următor

Fonduri europene pentru clădirile din Deva

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share