Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fonduri europene pentru clădirile din Deva

Primarul Municipiului Deva, Florin Oancea, a semnat la Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest un număr de 3 contracte de finanțare pe fonduri europene: două contracte care vizează creșterea eficienței energetice a blocurilor și un contract care vizează creșterea eficienței energetice a unei unități de învățământ.
Primul contract de finanțare semnat vizează ”Creșterea eficienței energetice a blocului de locuințe 79 – Str. Bejan din Municipiul Deva” și are o valoare de 902.806,70 lei cu TVA, din care asistența financiară nerambursabilă este de 467.761,08 lei.
Al doilea contract de finanțare vizează ”Creșterea eficienței energetice a blocului de locuințe P5 – Str. T.Maiorescu din Municipiul Deva” și are o valoare de 614.831,02 lei cu TVA, din care asistența financiară nerambursabilă este de 351.143,32 lei cu TVA.
Al treilea contract vizează ”Creșterea eficienței energetice a clădirilor în care funcționează Colegiul Național Decebal din Str. Oituz, nr. 8” are o valoare de 9.987.894,07 lei cu TVA, din care asistența financiară nerambursabilă este de 8.592.104,65 lei cu TVA.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Constructorii clujeni de la ACI, investiție de 12 mil. euro într-un ansamblu rezidenţial cu 170 de apartamente

Articolul următor

Tresor Le Palais, primul hotel de cinci stele din Timișoara. Investiție de 6 milioane de euro

Citește și:
Citeste mai mult

Zilele Culturii Maghiare la Oradea

Acest sfârșit de săptămână aduce în Piața Unirii și în Cetatea Oradea, o nouă ediție a evenimentului Zilele…
Citeste mai mult

EXPO REAL: Exhibitor number up 50 percent

Over 1,900 exhibitors registered Innovative solutions concentrated in Hall A3 Overarching topics: ESG, housing, interest rate policy, climate…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share