Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tresor Le Palais, primul hotel de cinci stele din Timișoara. Investiție de 6 milioane de euro

Timișoara a ajuns pe harta orașelor cu hoteluri de cinci stele. Urbea de pe Bega nu avea până acum un astfel de complex hotelier în care să poată primi oaspeții care vor să se cazeze în condiții de lux.
Tresor Le Palais este un complex cu hotel, restaurant, două săli de evenimente, spa și parcare de 150 de locuri, totul pe o suprafață de 10.000 de metri pătrați, scrie tion.ro. O investiție de 6 milioane de euro, cu 31 de spații de cazare de lux, camere de cinci stele standard, superior, executive și deluxe, mărimea lor fiind între 25 și 50 de metri pătrați și apartamente între 120 și 270 metri pătrați.
Pe lângă mobilier comandat din Italia, la hotelul de cinci stele camerele sunt „puse la punct” și cu tehnologia, sunt dotate cu sistemul Smart Home, unde iluminatul se realizează în funcție de preferințele vizitatorilor de pe tabletele din camere.

Hotelul dispune de o piscină exterioară în mijlocul grădinii mediteraneene, iar din această iarnă se va deschide spa-ul, care va avea saună, jacuzzi și camere de relaxare.
Hotelul are și un restaurant cu specific mediteranean, unde oaspeții se pot răsfăța cu preparate gourmet.
Cele două săli de evenimente, Symphonie și Le Grand Opera, au o capacitate de 300, respectiv 450 de persoane și sunt dotate cu ecrane uriașe LED (4.5/2.5), sonorizare L’ Acoustics și decorațiuni care se ridică la rangul unui hotel de cinci stele.
Sursa foto: facebook.com/TresorLePalais

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Fonduri europene pentru clădirile din Deva

Articolul următor

VCST Automotive Production Alba Iulia, 5 ani de activitate. Investiții de 40 de milioane de lei, estimate în 2018

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share