Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Încep licitațiile pentru reabilitarea drumurilor județene pe Valea Izei și Valea Ruscovei

Președintele Consiliului Județean Maramureș a semnat caietul de sarcini pentru două mari investiții. Este vorba despre proiectele care vizează reabilitarea și consolidarea a 60 km din drumurile județene DJ186 Valea Izei și DJ187 Valea Ruscovei.
Potrivit oficialilor județeni, la începutul lunii august licitația va fi publicată pe SICAP, iar la începutul anului 2019 pot fi deschise deja șantierele de lucru.
Totodată, la Consiliul Județean a început evaluarea ofertelor pentru Drumul Nordului. Potrivit președintelui Gabriel Zetea, există foarte multe oferte depuse, fapt care face ca evaluarea să dureze cel puțin două luni. Odată desemnat un câștigător se va intra în linie dreaptă pentru semnarea contractului, elaborarea proiectului tehnic, mobilizarea de șantier și demararea lucrărilor în primăvara anului 2019.
Reabilitarea Drumului Nordului în Țara Lăpușului, pe o distanță de 78 de kilometri este posibilă prin obținerea unei finanțări de 50 de milioane de euro pe Programul Operațional Regional, contract de finanțare care a fost semnat la finalul lunii octombrie 2017.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Cluj: Alocare de 23 mil. lei pentru infrastrutura Tetarom V

Articolul următor

Investiții de 4 milioane de euro în fosta Bază Hipică din Lugoj

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share