Infrastructura Maramureș Ultimele stiri

Încep licitațiile pentru reabilitarea drumurilor județene pe Valea Izei și Valea Ruscovei

Președintele Consiliului Județean Maramureș a semnat caietul de sarcini pentru două mari investiții. Este vorba despre proiectele care vizează reabilitarea și consolidarea a 60 km din drumurile județene DJ186 Valea Izei și DJ187 Valea Ruscovei.
Potrivit oficialilor județeni, la începutul lunii august licitația va fi publicată pe SICAP, iar la începutul anului 2019 pot fi deschise deja șantierele de lucru.
Totodată, la Consiliul Județean a început evaluarea ofertelor pentru Drumul Nordului. Potrivit președintelui Gabriel Zetea, există foarte multe oferte depuse, fapt care face ca evaluarea să dureze cel puțin două luni. Odată desemnat un câștigător se va intra în linie dreaptă pentru semnarea contractului, elaborarea proiectului tehnic, mobilizarea de șantier și demararea lucrărilor în primăvara anului 2019.
Reabilitarea Drumului Nordului în Țara Lăpușului, pe o distanță de 78 de kilometri este posibilă prin obținerea unei finanțări de 50 de milioane de euro pe Programul Operațional Regional, contract de finanțare care a fost semnat la finalul lunii octombrie 2017.

Related posts

Takata recrutează 380 oameni pentru fabrica din Arad

Stefana Muresan

Peste 20 mil. euro, pentru florile de 8 Martie. Cei mai mari jucători din piața de flori

Stefana Muresan

Anghel (BVB): 2019 va fi cel mai bun an din ultimul deceniu pentru emisiunile de obligaţiuni listate

redactia

Leave a Comment