Cluj Ultimele stiri

UNTOLD 2018: Ziua a 3-a, alături de The Prodigy, Steve Aoki și 92.000 de participanți

Peste 92.000 de oameni au participat la cea de-a treia zi a festivalului UNTOLD. Unul dintre cei mai așteptați artiști ai serii a fost Steve Aoki. Artistul a fost prezent și la ediția de anul trecut și a rămas impresionat de publicul din România. Steve Aoki a respectat tradiția și și-a răsplătit fanii la final cu 13 torturi delicioase, se anunță în cadrul unui comunicat emis de către organizatorii UNTOLD.

„Festivalul UNTOLD mi-a schimbat viața! Anul trecut ploua cu găleata, era 7 dimineața și publicul totuși nu pleca acasă. Atunci am înțeles ce înseamnă când un român spune Cake me! E impresionant! E măreț ce se întâmplă la Cluj! E magic!”, a declarat Steve Aoki.
Pe scena principală au urcat aseară și Dimitri Vegas & Like Mike, aflați în topul preferințelor fanilor festivalului UNTOLD. Prezenți la fiecare ediție a festivalului, cei doi DJi au creat deja o legătură strânsă cu fanii din România. Stadionul s-a transformat aseară într-un ring de dans sincron alături de Dimitri Vegas & Like Mike.
Cei de la The Prodigy au făcut aseară un show incredibil pentru zecile de mii de fani aflați în stadionul Cluj Arena. Hituri cunoscute ca și “Firestarter”, “Breathe”, “Out of Space” și “Smack My Bitch Up” au răsunat aseară live de pe main stage-ul UNTOLD.

Pe scena principală a festivalului UNTOLD au urcat în a treia seară Mark Azekko, Subcarpați, The Prodigy, Danny Avila, Alesso, Dimitri Vegas&Like Mike și Steve Aoki. Pe celelalte scene au concertat alți peste 40 de artiști: Loco Dice, Steh Troxler, Dope D.O.D, Flux Pavilion, Andy C, The Glitch Mob și mulți alții.
Show-urile lui Mark Azekko, Subcarpați, Danny Avila și a lui Steve Aoki au putut fi urmărite live pe pagina de Facebook a festivalului UNTOLD, pe canalul YouTube, pe PRO TV Plus, pe KISS FM și sunt retransmise integral pe MTV România. Și ultima zi a festivalului va fi transmisă live pe canalele mai sus menționate.
PRO TV va transmite în premieră, live, concertul lui Armin van Buuren de la festivalul UNTOLD
Anul acesta, în premieră pentru România, PRO TV a transmis UNTOLD Live – Armin van Buuren. În noaptea dinspre duminică spre luni, de la 02:15, Armin van Buuren a ajuns în casele tuturor românilor care și-au dorit să simtă atmosfera unică de la UNTOLD. În 2017, celebrul DJ a mixat timp de 5 ore și 30 minute, fără nici o pauză, show-ul sau de la UNTOLD fiind în fiecare an unul din cele mai așteptate concerte din România.
(A.V.)

Related posts

Guvernul a adoptat studiul de fundamentare pentru Autostrada Comarnic-Brașov

Ligia Voro

Investițiile la fabrica de bere de la Brașov continuă: Japonezii de la Asahi vor să construiască o nouă secție de îmbuteliere

Papuc Irina

Ideea care i-a venit unui tânăr din Sebeș după ce a observat ce beau invitații la nunta sa. Acum a transformat-o într-o adevărată afacere

redactia

Leave a Comment