Cluj Infrastructura Mureș Ultimele stiri

Tirrena, Astaldi şi Strabag, constructorii care au avansat cel mai mult în ultima lună

Italienii de la Tirrena Scavi se menţin pe primul loc în clasamentul constructorilor după progresele de pe şantierele de autostrăzi din ultima lună.
Italienii de la Astaldi au urcat pe locul al doilea iar austriecii de la Strabag au intrat în top 3.
Constructorul italian Tirrena Scavi a ajuns luna aceasta la un grad de execuţie de 74% la nodul Gilău, ce va lega autostrăzile din jurul Clujului. Progresul este de 21,5 puncte procentuale faţă de luna iulie, când lucrările erau realizate în proporţie de 52,50%, conform datelor de pe site-ul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), scrie economica.net.
Nemţii de la Geiger au coborât pe a patra poziţie, cu un progres de 6,2 puncte procentuale. În clasament urmează grecii de la Aktor, care au progresat pe șantierul de la intrarea în Capitală a autostrăzii București – Ploiești.
Din spate vine puternic şi constructorul român Dorin Umbrărescu, cu un avans de 4,94 puncte procentuale pe şantierul lotului 4 din Autostrada Lugoj – Deva, notează sursa citată.

Related posts

Cooperativa Timlactagro – primul său magazin din Timişoara cu produse lactate, pita de Pecica, salamul de Salonta și slana bănățeană de ciuperci

Stefana Muresan

Elevii de la școli din Cluj învață matematică și informatică în laboratoare Digitaliada

Ligia Voro

La Oradea și Marghita se pot face teste COVID – 19

Traian Dan

Leave a Comment