Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Dafora Mediaș, cifră de afaceri cu 64% mai mare și pierderi de aproape trei ori mai mici

Cifra de afaceri a companiei Dafora Mediaș s-a majorat cu 64,6%, ajungând la 49,6 milioane lei. Veniturile au totalizat 52,9 milioane lei (32,57 în SI 2017), iar cheltuielile 55,13 milioane lei (42,368 milioane lei în S1 2017).
Dafora a înregistrat pierderi de 3,287 milioane lei în primul semestru din 2018, de aproape trei ori mai mici faţă de cele raportate pentru perioada similară a anului trecut, conform datelor remise vineri Bursei de Valori Bucureşti, scrie Agerpres.
La 30 iunie, Dafora avea active totale în sumă de 116,113 milioane lei şi datorii de 136,9 milioane lei.
Dafora desfăşoară activităţi de foraj şi construcţii (activitate în restrângere desfăşurată doar pentru finalizarea proiectelor aflate în derulare la data intrării în insolvenţă şi acoperirea post-garanţie).
Activitatea de bază a societăţii constă în servicii de foraj onshore pentru petrol, gaze naturale şi ape geotermale, lucrări de probe producţie şi workover, transport şi mentenanţă pentru echipamente de foraj. Datorită experienţei vaste acumulate în activităţi de foraj, aceasta s-a extins pe pieţe străine. În acelaşi timp, societatea are experienţă în inginerie civilă şi industrială, aeroporturi şi lucrări de infrastructură.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ROMBAT va produce o primă șarjă de baterii Lithium-Ion până la finalul anului

Articolul următor

Spitalul „Clujana” se modernizează cu 5 mil. euro, fonduri europene

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share