Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ROMBAT va produce o primă șarjă de baterii Lithium-Ion până la finalul anului

O linie de producție a bateriilor Lithium-Ion va fi instalată în curând la Bistrița, iar ROMBAT, în colaborare cu compania Prime Motors, în care deține 35%, va livra primele produse până la finalul anului, scrie bistritabusiness.ro. Clientul numărul 1 vine din industria energiei regenerabile.
Theo Loock, CEO al METAIR, a declarat azi că Prime Motors va livra baterii de tip Lithium-Ion pentru un client din domeniul energiei regenerabile. “Am lucrat mult la prototipuri și dezvoltarea produselor pentru un client pe termen lung”, spune Loock.
Potrivit sursei citate, în februarie, METAIR, prin intermediul ROMBAT, a cumpărat 35% din compania bucureșteană Prime Motors, care va deveni centru de cercetare și dezvoltare al grupului pentru tehnologii Lithium-Ion. De atunci, Prime Motors a achiziționat o linie de producție a bateriilor Lithium-Ion, care va fi instalată în curând la Bistrița, pe platforma ROMBAT.
METAIR și Prime Motors sunt implicate, de asemenea, în câteva proiecte Lithium-Ion alături de mai mulți producători auto, care ar putea facilita intrarea sud-africanilor pe această nișă din piața automotive. Suntem foarte prinși cu câteva prototipuri în acest sens, în următorii 5-7 ani vom fi acolo unde ne dorim”, a mai spus Loock.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Hunedoara: Moment bun pentru Complexul Energetic

Articolul următor

Dafora Mediaș, cifră de afaceri cu 64% mai mare și pierderi de aproape trei ori mai mici

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share