Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un nou parc industrial prinde contur în Bihor

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a emis un ordin prin care o suprafaţă de 5 hectare situată pe teritoriul administrativ al oraşului Săcueni din judetul Bihor primeşte titlul de parc industrial, potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean Bihor.
Reprezentanţii Consiliului Judeţean au transmis şi o declaraţie a primarului din Săcueni, Béres Csaba: “Este o etapă importantă pentru localitatea noastră obţinerea titlului, şi sunt convins că societatea administrator va găsi investitori pentru această investiţie greenfield. Suntem pregătiţi să oferim şi noi toate facilităţile posibile, şi aici mă refer în primul rând la forţa de muncă calificată, nu întâmplător punem accent pe clasele şcolilor profesionale de la Cadea, iar învăţământul în sistem dual axat pe meseria de sudor este prioritate zero”.
Potrivit informării transmise de CJ Bihor, “în condiţii optime, după realizarea studiilor şi etapelor de licitaţii publice, lucrările pentru introducerea utilităţilor ar putea începe în primăvara anului viitor”.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Viitorul nou spital județean din Sibiu: 1.054 de paturi pentru adulți, 315 pentru copii. Hotel și heliport, în proximitatea spitalului

Articolul următor

Botoșănenii de la TEHNIC ASIST, lucrări de cca. 10 mil. euro la Colibița

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share