Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Alchemy Hub Brașov – nominalizat la Best Coworking Space in Romania

Alchemy Hub Brașov, în finala națională la European Central Startup Awards 2018! Din nou!
Brașovul ar putea fi reprezentat în competiția continental CESA – European Central Startup Awards 2018!
Scopul principal al CESA este acela de a găsi cele mai bune startup-uri din regiune și se concentrează pe șase direcții: startup-uri, fondatori, investitori, servicii, dezvoltare și design, din zece țări: Polonia, Cehia, Slovacia, Austria, Ungaria, Serbia, România, Slovenia, Croația și Bulgaria. Este o inițiativă ce îi propune să stimuleze antreprenoriatul și să dinamizeze mediile de afaceri din acele țări. Detalii aici http://centraleuropeanstartupawards.com/shortlisted-romania
La nivel național, competiția ar putea fi caștigată de Brașov prin intermediul Alchemy Hub Brasov, un spațiu de coworking care are în plan găzduirea a zeci de evenimente din diverse domenii de activitate. Alchemy Hub s-a înființat în 2016 și a găzduit numeroase evenimente și cursuri, proiecte europene dedicate antreprenoriatului, a găzduit SEW – Startup Europe Week și alte evenimente importante.
Așadar, hub-ul brașovean s-a calificat la categoria Best Coworking Space, la Capitolul Regional – European Central Startup Awards și vă invităm să îl votați.
Însă, pentru ca Brașovul și, ulterior, țara noastră să fie pe primul loc la nivel european este nevoie de votul publicului. Puteți să susțineti reprezentantul Brașovului, Alchemy Hub Brasov la  European Central Startup Awards 2018 accesand link-ul următor, categoria Best Coworking Space:
https://campaign.socialcee.com/campaign/#/campaign/bdc12cfc-ddeb-4210-a4dd-75d1aa004457
Votează Alchemy Hub Brașov și susține antreprenoriatul local și regional! Votul public este deschis inca din data de 6 august și se va încheia la 24 august 2018. Ulterior, câștigătorul va merge la etapa regională a cărei votare publică se va desfașura în perioada 24 septembrie – 6 octombrie 2018.
Proeminentul juriu regional va selecta cele mai bune proiecte din fiecare categorie, iar câștigătorii sezonului 2018 din cadrul Conferinței Regionale al Global Startup Awards care vor fi anunțați pe data de 24 octombrie la Marea Finala ce va avea loc la Varșovia, Polonia.
European Central Startup Awards 2018 este un demers desprins dintr-o serie de evenimente dedicate antreprenorilor, prin care se doreste punerea în lumină a companiilor la început de drum, cu potențial inovator, lansat inițial, în țările din Nordul Europei, în 2012, și extins în CEE în 2014.
Printre sponsorii și suporterii proiectului se regăsesc Comisia Europeana, Google, IBM, Amazon, Forbes, E&Y, Price Waterhouse & Coopers, Uber, Ericsson,  KPMG, Facebook, Morgan Stanley, etc.
Detalii aici http://centraleuropeanstartupawards.com/partners-2018
Votează Alchemy Hub Brașov! [ http://www.alchemy-hub.ro ] folosind acest link: https://campaign.socialcee.com/campaign/#/campaign/bdc12cfc-ddeb-4210-a4dd-75d1aa004457
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Investiții în valoare de 32 mil. euro în domeniul apelor, la Ineu

Articolul următor

Transylvania Awards 2018. Împreună transformăm Transilvania.

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share