Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grupul Delivery Hero anunță achiziția integrală a hipMenu

Grupul german Delivery Hero SE, una dintre cele mai mari platforme de comenzi și livrări de mâncare la nivel global, prezent pe piața românească prin operațiunile foodpanda, anunță achiziția integrală a hipMenu.
Odată cu această tranzacție, grupul Delivery Hero, prin brandurile foodpanda și hipMenu, va oferi românilor acces la cea mai mare varietate de restaurante în peste zece orașe din țară și devine liderul incontestabil al pieței de comenzi online din București, Cluj, Timișoara, Oradea, Brașov și Iași.
„Prin achiziția hipMenu, Delivery Hero își consolidează poziția de lider de piață în România, și întărește clienților săi promisiunea că va continua să ofere cele mai memorabile experiențe de comenzi online de mâncare.”, a declarat Gábor Szórád, CEO Delivery Hero pentru Europa Centrală și de Est.
Lansată în anul 2013, la Cluj-Napoca, platforma hipMenu.ro reunește în prezent ofertele a peste 300 de restaurante din Cluj, București, Oradea și Timișoara.

Businessul hipMenu a înregistrat o evoluție rapidă la nivel local și, prin asocierea cu Delivery Hero, va beneficia de resursele necesare pentru a-și continua dezvoltarea și consolidarea poziției de lider în orașele în care activează”, a declarat Dan Klausmeier, co-fondator hipMenu.
Ciprian Costa, co-fondator hipMenu, adaugă: “Suntem încântați să ne alăturăm grupului Delivery Hero. Împreună vom identifica noi oportunități de creștere și inovație pentru a continua să oferim cele mai bune servicii atât clienților hipMenu, cât și restaurantelor partenere”.
Compania foodpanda, parte a grupului Delivery Hero, prezentă pe piața românească din 2013, este cea mai mare platformă de profil din România, colaborând cu peste 500 de restaurante din peste 10 orașe din țară.
Potrivit reprezentanților grupului, Delivery Hero va continua investițiile semnificative pe piața românească, având în plan extinderea afacerilor foodpanda și hipMenu la nivelul întregii țări.
 
Despre Delivery Hero
Delivery Hero este una dintre cele mai mari platforme de comenzi și livrări de mâncare la nivel global și lider în ceea ce privește numărul restaurantelor partenere, utilizatori activi și volum de comenzi în mai multe țări decât oricare dintre competitorii săi. Serviciile grupului Delivery Hero pot fi accesate online și de pe mobil în peste 40 de țări din Europa, Africa de Est și de Nord, America Latină și regiunea Asia-Pacific. În România, Delivery Hero este prezentă prin brandurile foodpanda și hipMenu.
Delivery Hero livrează prin propriul serviciu de livrare în peste 60 de metropole din întreaga lume. Compania are sediul central la Berlin și are peste 14.000 de angajați.
Pentru mai multe informații despre companie, puteți accesa website-ul: www.deliveryhero.com.
 
Foto deschidere: Gábor Szórád, CEO Delivery Hero pentru Europa Centrală și de Est

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Alergia la polenul de ambrozie poate fi tratată natural

Articolul următor

Târgu Secuiesc, încă trei proiecte cu finanțare europeană

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

MARATONUL PENTRU EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ

CONAF Sucursala București organizează semifinala ”MARATONUL PENTRU EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ” Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) – Sucursala București,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share