Antreprenori București Ultimele stiri

Grupul Delivery Hero anunță achiziția integrală a hipMenu

Grupul german Delivery Hero SE, una dintre cele mai mari platforme de comenzi și livrări de mâncare la nivel global, prezent pe piața românească prin operațiunile foodpanda, anunță achiziția integrală a hipMenu.
Odată cu această tranzacție, grupul Delivery Hero, prin brandurile foodpanda și hipMenu, va oferi românilor acces la cea mai mare varietate de restaurante în peste zece orașe din țară și devine liderul incontestabil al pieței de comenzi online din București, Cluj, Timișoara, Oradea, Brașov și Iași.
„Prin achiziția hipMenu, Delivery Hero își consolidează poziția de lider de piață în România, și întărește clienților săi promisiunea că va continua să ofere cele mai memorabile experiențe de comenzi online de mâncare.”, a declarat Gábor Szórád, CEO Delivery Hero pentru Europa Centrală și de Est.
Lansată în anul 2013, la Cluj-Napoca, platforma hipMenu.ro reunește în prezent ofertele a peste 300 de restaurante din Cluj, București, Oradea și Timișoara.

Businessul hipMenu a înregistrat o evoluție rapidă la nivel local și, prin asocierea cu Delivery Hero, va beneficia de resursele necesare pentru a-și continua dezvoltarea și consolidarea poziției de lider în orașele în care activează”, a declarat Dan Klausmeier, co-fondator hipMenu.
Ciprian Costa, co-fondator hipMenu, adaugă: “Suntem încântați să ne alăturăm grupului Delivery Hero. Împreună vom identifica noi oportunități de creștere și inovație pentru a continua să oferim cele mai bune servicii atât clienților hipMenu, cât și restaurantelor partenere”.
Compania foodpanda, parte a grupului Delivery Hero, prezentă pe piața românească din 2013, este cea mai mare platformă de profil din România, colaborând cu peste 500 de restaurante din peste 10 orașe din țară.
Potrivit reprezentanților grupului, Delivery Hero va continua investițiile semnificative pe piața românească, având în plan extinderea afacerilor foodpanda și hipMenu la nivelul întregii țări.
 
Despre Delivery Hero
Delivery Hero este una dintre cele mai mari platforme de comenzi și livrări de mâncare la nivel global și lider în ceea ce privește numărul restaurantelor partenere, utilizatori activi și volum de comenzi în mai multe țări decât oricare dintre competitorii săi. Serviciile grupului Delivery Hero pot fi accesate online și de pe mobil în peste 40 de țări din Europa, Africa de Est și de Nord, America Latină și regiunea Asia-Pacific. În România, Delivery Hero este prezentă prin brandurile foodpanda și hipMenu.
Delivery Hero livrează prin propriul serviciu de livrare în peste 60 de metropole din întreaga lume. Compania are sediul central la Berlin și are peste 14.000 de angajați.
Pentru mai multe informații despre companie, puteți accesa website-ul: www.deliveryhero.com.
 
Foto deschidere: Gábor Szórád, CEO Delivery Hero pentru Europa Centrală și de Est

Related posts

Aradul, proiecte europene în valoare de 147 milioane de euro

redactia

Sute de angajaţi din zona de vest a României vor fi pregătiţi de Camera de Comerţ Timiş, într-un contract de 3,2 milioane de lei

Robert Bloancă

Recolta Clujului, transferată la Bruxelles. Un târg cu vânzări de 600 de tone

redactia

Dr. Bruno Ettenauer, the new CEO of S IMMO starting March 2021

Ionut Oprea

Jumătate dintre banii Sălajului se vor duce pe investiții

Nora Dumitrescu

Lime România introduce abonamentul de 18 lei pentru un număr nelimitat de închirieri a trotinetelor electrice timp de o săptămână

Papuc Irina

Gala Anis: La cine au ajuns premiile pentru cele mai bune companii, proiecte si produse IT

Stefana Muresan

GAL Timişul de Centru a deschis un magazin virtual pentru producătorii de alimente

Robert Bloancă

Primul laborator de tehnologii cloud, deschis la Universitatea de Vest Timișoara cu sprijinul Microsoft

redactia

Americanii de la 3Pillar Global angajează 100 de IT-iști în centrele din Cluj-Napoca, Timișoara și Iași

Stefana Muresan

Saniya Melnicenco – NIS Petrol, în fruntea Asociației Române a Companiilor de Explorare și Producție Petrolieră (ROPEPCA)

redactia

Jonglerii cu Cemacon. De la Dedeman, la Pavăl Holding

Nora Dumitrescu

Europa decontează legarea Autostrăzii Transilvania de Ungaria

Nora Dumitrescu

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 4: Darina, un brand construit cu muncă, pasiune și inspirație

Transilvania Business

Orădenii și-au ales proiectul de amenajare a Piațetei Independenței

Traian Dan

UVT și ADR Vest au semnat al treilea contract de finanțare prin Regio-POR 2014-2020

Stefana Muresan

Au început înscrierile la concursul NTT DATA Open Innovation. Temele principale: orașe inteligente, asistență medicală digitală & tehnologie exponențială

Papuc Irina

Șapte primării din Cluj, acord de asociere pentru trenul metropolitan. Dezvoltare imobiliară fără precedent în jurul municipiului Cluj Napoca

redactia

Parcul industrial Câmpia Turzii, investitii de peste 5 milioane de euro

Stefana Muresan

Proprietarii privați fără resurse din Ardeal, sprijiniți să își facă împăduriri

Nora Dumitrescu

Schimbări în conducerea Visma Software România: noul Managing Director este sibianul Daniel Reisenauer

Papuc Irina

CTP câștigă premiile Industrial project of the year și Warehouse Developer of the Year, la gala Europa Property SEE Real Estate Awards 2018

Stefana Muresan

Brandul românesc de haine pentru copii iELM înregistrează vânzări de peste 1 milion de euro lunar în Europa, SUA și Canada

Ligia Voro

Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud, desemnat funcționarul anului din administrația locală din România

Stefana Muresan

Leave a Comment