Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Transylvania Awards 2018. Împreună transformăm Transilvania

Despre eveniment
Reprezentanți ai celor mai mari companii din Ardeal, ambasadori și investitori străini, camere de comerț active în regiune, cele mai promițătoare startup-uri, primari, city manageri și jurnaliști, asociații de afaceri, oamenii esențiali pentru prosperitatea regiunii vor fi împreună și vor lucra împreună timp de două zile la idei care susțin dezvoltarea economiei din regiune și a economiei românești în general.
Am început cu un vis frumos, care s-a transformat într-o idee îndrăzneață, iar acum aceasta devine realitate. Desigur, au existat spaime legitime pe parcurs, dar cu voința celor implicați, iată-ne în măsură să anunțăm acest eveniment special.
Vrem să demonstrăm acum, în an de centenar mai mult ca oricând, că ignoranța nu salvează pe nimeni, doar colaborarea ne unește și creează idei valoroase care implementate bine duc în mod firesc la progres. Credem că oamenii produc cea mai multă valoare, iar “Transylvania Awards” va încuraja dialogul între profesioniști.
 

 
Parteneri de prestigiu
Raiffeisen Bank “pune responsabilitatea în lumină indiferent de industrie”
 
Raiffeisen Bank a crezut în demersul “Transylvania Awards” de la început pentru că, la rândul ei, și-a asumat să facă lucruri așa cum trebuie, lucruri care aduc progresul zi de zi, investind în proiecte valoroase și neacceptând o stare de fapt.
“Avem nevoie de dialog și de oportunități de colaborare pentru a crește sustenabil și pentru a avea un impact real atât în economie, cât și în societate și în comunitățile în care ne desfășurăm activitatea. Investițiile în regiunea Transilvania pot avea un succes și mai mare dacă încurajăm colaborarea cross-sectorială și dacă stimulăm, prin afacerile pe care le desfășuram aici, antreprenoriatul și interacțiunea la nivel local. Ne-am alăturat evenimentului “Transylvania Awards” pentru că aduce împreună profesioniști din toate domeniile, care cred că evoluția nu poate fi oprită, doar accelerată. Iar Alba Iulia este deja un pol al progresului în România”, ne-a declarat Steven van Groningen, CEO & Președinte Raiffeisen Bank. 
 
Gazda evenimentului – Municipiul Alba Iulia
Locația: Cetatea Alba Carolina
Cu sprijinul Primăriei orașului – Partener principal al evenimentului – ne întâlnim în locul unde s-a înfăptuit Marea Unire, la 1 Decembrie 1918. Cetatea Alba Carolina are o însemnătate deosebită pentru oraș, fiind practic emblema acestuia. Alba Iulia este, de altfel, și campioana ”orașelor inteligente” din România și este fruntașă la atragerea fondurilor europene pentru dezvoltarea comunității. Ne vom întâlni deci cu oameni smart – parte dintr-o  comunitate smart.
Pe lângă cei menționați mai sus, ne sunt alături și ne-au susținut parteneri media valoroși precum și asociații prestigioase ale oamenilor de afaceri, organizații ale investitorilor români și străini, alte companii naționale și internaționale.
 
Cea mai importantă conferință de business a Transilvaniei
Vor fi două zile în care oameni cu viziune vin pentru prima dată împreună, pentru a crea idei noi, companii noi, joburi noi. Proiecte care pot mișca o regiune, proiecte care pot mișca România. Vom discuta despre ce soluții găsim pentru dezvoltarea regiunii, a României în viitor.
În economia globalizată și digitalizată, inovația tehnologică este o sursă de creștere economică și de stabilitate. Avem nevoie pe lângă inovație, de investiții în infrastructură, de digitalizare și de oameni. Economia merge cu viteză mare și este orientată spre consum. Acest lucru trebuie schimbat. În ciuda faptului că forța de muncă rămâne o problemă majoră pentru angajatorii din România, companiile continuă să facă investiții. Toate entitățile prezente la conferință  doresc să ajute în această direcție.
 
Structură eveniment
Evenimentul este împărțit în 3 capitole: Invest in Transylvania, Start-ups in Transylvania și Cities & People, ale căror conferințe și workshop-uri se vor desfășura în paralel, însă cu evenimente de networking și workshop-uri în comun.
 
Speakeri
La eveniment vor lua cuvântul personalități din lumea afacerilor, consuli și reprezentanți ai comunităților străine, traineri și consultanți specializați care ne vor împărtăși din experiența lor. Toți vor participa la workshop-uri și sesiuni de lucru adaptate nevoilor, vor expune participanții la idei și modele care au funcționat, vor lucra împreună la elaborarea de idei noi – totul pentru ca să valorificăm la maxim potențialul pe care îl avem în regiune.
Încurajarea schimbului de idei, bune practici și dezvoltarea mediului de business din inima României este unul din obiectivele majore ale evenimentului.
 
Dintre cei care vor lua cuvântul la eveniment menționăm:
 
Steven van Groningen – CEO Raiffeisen Bank Romania
Antonio Camara – Profesor Universitatea Nova de Lisboa
Dan Isai – CEO Salad Box
Ciprian Morar – CEO Lateral Inc.
Bernard Dewamme – Mental Coach Mentally Fit
Simona Baciu – Fondator Transylvania College
Alain Heureux – Serial Entrepreneur, Brussels Creative
Essi Silvennoinen – Team Coach Tiimiakatemia (Finland)
Saji Kumar – International Market Research Exper
 
Vă încurajăm să fiți parte din acest eveniment pentru că Alba Iulia devine destinația de business a începutului de toamnă în Transilvania. O experiență unică și memorabilă.
Programul complet și mai multe detalii aflați pe www.transylvaniaawards.com
 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Transylvania Awards 2018. Împreună transformăm Transilvania.

Articolul următor

Alergia la polenul de ambrozie poate fi tratată natural

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share