Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

UPDATE. Mesajul FOREN 2018 va fi conturat în cadrul unui workshop

Comitetul Național Român al Consiliului Mondial al Energiei organizează joi, 30 august, un workshop cu tema Mersajul FOREN 2018, în Amfiteatrul Acad. Martin Bercovici din cadrul ISPE SA, în București.
 
Ediţia a XIV-a a Forumului Regional a Energiei – FOREN 2018, cu tema „Central and Eastern Europe in The New Era of Energy Transition: Challenges, Investment Opportunity and Technological Innovations” s-a desfăşurat în perioada 10-14 iunie 2018 la Vox Maris Grand Resort, Costinești. Forumul, organizat de către CNR-CME, sub auspiciile Consiliului Mondial al Energiei, cu sprijinul Ministerului Energiei şi al membrilor colectivi CNR-CME, are statut de eveniment regional pentru Europa Centrală și de Est.
Dezbaterile de la FOREN 2018 s-au desfăşurat în cadrul a 11 Evenimente principale la nivel de Forum, cinci sesiuni de comunicari ştiinţifice şi 6 de mese rotunde la nivel corporativ. Au participat oficiali din partea autorităților guvernamentale, secretari de stat ai Ministerului Energiei și ai Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, reprezentanți ai Consiliului Mondial al Energiei și ai Comisiei Europene, decidenți din 21 de ţări din regiune, majoritatea preşedinţilor şi directorilor generali ai celor mai importante companii din domeniu, ai mediului academic, analişti și specialiști de marcă etc.
Cei 548 membri ai comunităţii energetice prezenți la Forum, din care 36 de personalităţi ştiinţifice din străinătate, au analizat și au încercat să determine cele mai bune soluții privind unele dintre provocările, evoluțiile și oportunitățile industriei energetice din Europa Centrală și de Est pentru crearea unui viitor energetic sustenabil.
Toate evenimentele din cadrul FOREN 2018 s-au încheiat cu câte un pachet de concluzii, recomandări şi propuneri de măsuri, care au contribuit la realizarea “Mesajului FOREN 2018” (versiunea draft), cu scopul transmiterii acestuia organelor competente, cu evidențierea problemelor actuale din sectorul energie şi poate contribui la elaborarea direcţiilor strategice de dezvoltare a sectorului energie.
În cadrul workshop-ului vor fi prezentate rezultatele eforturilor conjungate ale celor care au contribuit la succesul Forumului şi are ca obiectiv principal elaborarea finală a „Mesajului FOREN 2018”, după luarea în consideraţie a discuţiilor şi propunerilor prezentate în cadrul evenimentului. În acelaşi timp, din discuţiile care vor avea loc la eveniment, se vor desprinde propuneri pentru organizarea ediţiei a XV-a a Forumului Regional al Energiei – FOREN 2020.
UPDATE, 28 august. Conducerea CNR-CME a anunțat astăzi că din cauza suprapunerii cu alte evenimente interne şi internaţionale, organizate de alte entităţi în aceasta perioadă, precum şi la solicitarea expresă a unor participanţi care încă sunt în concediu, workshop-ul „MESAJUL FOREN 2018. Concluzii, recomandări, măsuri” care era programat pentru data de 30 august 2018 se amână pentru data de 24 septembrie 2018, orele 11.00-14.00.
 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cum va arăta sectorul Supply Chain & Logistics în viitor?

Articolul următor

FOTO: Cetățenii germani au aflat care sunt oportunitățile din Regiunea Centru

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share