București Industrie Timiș Ultimele stiri

CHEP anunţă schimbări în conducerea subsidiarei din România şi la nivel european

CHEP, lider global în soluții pentru supply chain, l-a desemnat pe Gabriel Andronescu în rolul de Director, Commercial Strategy & Innovation. Andronescu va coordona proiectele de inovație și creșterea profitabilă a mai multor divizii de business ale grupului logistic (European Key Accounts, Pallecon and First Mile Solutions).
 
Acesta va preda responsabilitățile de management executiv, pe care le-a deţinut timp de 7 ani, către Gabriel Ivan, care preia conducerea CHEP România din data de 3 septembrie 2018. Noul director desemnat pentru subsidiara locală are expertiză în supply chain și experiență semnificativă în roluri manageriale comerciale. A fost Managing Director și National Sales Director la Bunzl și a ocupat roluri de vânzări și manageriale la Wrigley România, Unilever și Diversey, parte din grupul SealedAir.
“Suntem mulțumiți că am reușit să câștigăm încrederea pieței din România. E o fundație solidă pe care vom continua să construim, alături de companiile partenere, lanțuri logistice tot mai eficiente și sustenabile, de care vor beneficia toate părțile – de la producătorul de materii prime, până la consumatorul final. Vom continua să conducem acest proces de modernizare a pieței de supply chain și să aducem aici know-how-ul din rețeaua globală – cum ar fi modul de a face tranziția la un model de business circular – astfel încât clienții nostri să aibă un avantaj competitiv în acest mediu de afaceri tot mai disruptiv,” a declarat Gabriel Andronescu.
„După mai mult de 20 ani de experiență managerială în sales, marketing și supply chain, mă bucur de oportunitatea extraordinară de a-mi oferi contribuția la business-ul CHEP și la dezvoltarea pieței de distribuție. Într-o lume în care sustenabilitatea și responsabilitatea socială se resimt deja ca nevoi stringente, CHEP a obținut recunoașterea pieței pentru modelul său circular și pentru soluțiile reale oferite producătorilor pentru afaceri profitabile și responsabile. Mă voi concentra, alături de colegii mei pe nevoile reale ale pieței, pe inovație și pe facilitarea procesului de trecere la economia circulară în industria de supply chain”, a adăugat Gabriel Ivan.
 
România este printre piețele cu cea mai rapidă evoluție a afacerii la nivelul grupului logistic, cu un nivel record de creștere în rețeaua europeană, în ultimii doi ani.
Modelul de business circular al CHEP implică utilizarea în comun de paleți de calitate superioară de către mai multe companii, care pot beneficia împreună de costuri reduse în rețeaua națională și regională a furnizorului logistic. Portofoliul companiei include peste 200 de companii cu acționariat românesc și internațional din industria producătoare de bunuri de larg consum, pentru care a emis în ultimul an fiscal peste 4,7 milioane de fluxuri de paleți reutilizabili pentru a reduce costurile și impactul asupra mediului.
Compania operează prin două depozite, în Ploiești și Timișoara și o rețea care cuprinde 1.200 de puncte de livrare la nivel național.
# # #
Despre CHEP România
CHEP Pooling Services România este subsidiara liderului mondial în servicii de reutilizare prin închiriere a paleţilor şi containerelor şi parte a grupului Brambles. Compania deserveşte atât clienți internaţionali, cât şi producători locali, în principal în domeniul bunurilor de larg consum precum: produse de curăţenie şi igienă personală, băuturi, produse alimentare proaspete şi uscate, ulei şi consumabile din hârtie. CHEP Pooling Services România oferă o gamă de soluţii logistice şi servicii de consultanţă care cresc performanţa activităţilor logistice. De asemenea, modelul CHEP este unul sustenabil în esenţă, reducând riscurile operaţionale şi deteriorarea produselor.
Foto deschidere: Gabriel Andronescu

Related posts

[Enjoy Transylvania!] Apele de băut din Transilvania

Transilvania Business

AHK: protejați-vă forța de muncă!

Ligia Voro

ADR Centru: Alte 17 firme, contracte de finantare nerambursabila de peste 80 milioane lei

Stefana Muresan

Se extinde proiectul ISHO din Timişoara, cu două blocuri turn şi o sală de expoziţii

Robert Bloancă

Cum arată investiția de 2 milioane de euro a Simonei Halep în Poiana Brașov

redactia

Libra Internet Bank, profit de 91 milioane de lei pentru primele 9 luni, în creștere cu 21%

Papuc Irina

Noi reguli privind drepturile de autor în mediul digital

Stefana Muresan

Transformare în Groupe Renault: compania vrea să economisească 2 miliarde de euro în următorii 3 ani. Se vor amâna extinderile în România și Maroc, dar este în vizor piața rusă

Papuc Irina

Kaufland și Cooperativa Agricolă „Țara Mea”, program național pentru carne de porc 100% românească

Stefana Muresan

TAROM: Consiliul de Administrație a desemnat un alt director general pentru un mandat de 4 luni

Papuc Irina

Roboţi umanoizi pentru copiii cu tulburări din spectrul autist, incluși într-un proiect al UBB Cluj

redactia

Cluj: Electroglobal, cifră de afaceri de peste 4,5 mil. euro în T1

Stefana Muresan

Businessmenii Zalăului fac donații consistente în criză

Nora Dumitrescu

Jumbo se alatura West Park Retail

Stefana Muresan

Rolls Royce de aproape 300.000 de euro pe Transfăgărășan – ”cel mai frumos drum de condus din lume”

Stefana Muresan

B | Sectorul sanitar public va trebui să-si privească prin lentile economice activitatea

CJ Arad, împrumut de 50 mil. lei pentru reabilitarea a două drumuri județene

Stefana Muresan

TRAMECO, Drum Asfalt și LEMACONS, reabilitează Şcoala nr. 11 din Oradea

Traian Dan

P3 announces top speaker line-up for its 2017 Conference

Ionut Oprea

Măsuri împotriva Covid-19 la nivel european. „Să învățăm din exemplele pozitive și din greșelile celorlalte state”

Ion Surdu

IBF 2019 – oportunități pentru dezvoltarea capacității de export și a investițiilor românești pe piețele externe

Ligia Voro

Bratislava Property Summit 2017

Ionut Oprea

Jean Valvis, proprietarul Aqua Carpatica şi Sâmbureşti, ar putea deschide un spital privat: ”Nu poţi sta bogat şi fericit, iar oamenii de lângă tine să fie săraci, nefericiţi şi bolnavi”

redactia

Casa de Sănătate Timiş a dat în 2019 farmaciilor 191 de milioane de lei pentru decontarea medicamentelor pe reţete

Robert Bloancă

Leave a Comment