București Real Estate

Birourile myhive găzduiesc jocuri, activități sportive şi evenimente after-work

IMMOFINANZ organizează evenimente de vară pentru birourile sale myhive din Bucureşti. Pe parcursul acestei veri, cei peste 4.000 de angajaţi din cele trei cladiri myhive se bucură de jocuri, sport şi seri cu muzică.

„Interacţiunea în comunitate reprezintă esenţa conceptului myhive. Community Manager-ul nostru susţine comunicarea dintre chiriaşi, identifică oportunităţi de cooperare între aceştia şi facilitează contactele necesare. Comunitatea se reuneşte în acţiuni variate, de la programe sportive, până la evenimente after-work şi mic dejunuri de afaceri, unde împreună cu experți din diferite domenii se dezbat subiecte curente”, a declarat Fulga Dinu, Country Manager Operations, IMMOFINANZ România.

Vara a început cu myhive Games, eveniment care s-a întins pe perioada a trei zile de competiţie. La jocurile de bowling şi biliard au participat 80 de persoane, formând 16 echipe, acestea reprezentând companii ale chiriaşilor din clădirile de birouri myhive.

O minte sănătoasă se păstrează într-un corp sănătos, aşa că myhive este spațiul unde se face şi mişcare. myhive Sport include clase de yoga, running, pilates sau stretching practicate în fiecare saptămână de membrii comunităţii myhive, împreună cu instructori profesionişti.

Evenimentele myhive after-work reprezintă un final binemeritat pentru o zi intensă la birou. Muzica de relaxare, snacks-uri şi cocktail-uri creează atmosfera perfectă pe terasele exterioare ale clădirilor sau în lounge-ul myhive. Aceste evenimente reprezintă o oportunitate excelentă de networking, de bună dispoziţie şi relaxare.
IMMOFINANZ este prima companie imobiliară care a lansat în Romania un concept de birouri precum myhive, care acum include 20 de clădiri din cinci ţări, cu un spaţiu total inchiriabil de peste 460.000 metri pătraţi. Cele trei clădiri myhive din Bucureşţi sunt myhive S-Park, myhive Metroffice şi myhive Iride Tower cu peste 65.000 metri pătraţi. myhive este brandul internaţional de birouri al IMMOFINANZ, caracterizat prin design-ul inspirat din industria hotelieră, precum şi printr-o gamă de servicii şi facilităţi care le permit chiriaşilor să se concentreze pe aspectele de business, să atragă noi talente şi să construiască o comunitate de succes. În plus, aplicaţia mobilă dedicată, myhive-offices, oferă o gamă largă de informaţii relevante şi actuale despre evenimentele, serviciile sau comunitatea dintr-o anumită locaţie myhive sau din toate myhive-urile existente în Europa. Aplicaţia permite emiterea de tichete, comunicarea în interiorul comunităţii sau înregistrarea pentru evenimente.

Despre IMMOFINANZ

IMMOFINANZ este un grup imobiliar comercial care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în șapte pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) reprezintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile. Grupul deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 4,2 miliarde de euro -, ce cuprinde peste 230 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia. Pentru mai multe informații accesați: http://www.immofinanz.com

Related posts

IMMOFINANZ a finalizat vanzarea catre Blackstone

Transilvania Business

PORR Construct, desemnat antreprenor general al Vox Vertical Village

Stefana Muresan

Calitatea vieții – decisivă pentru dezvoltarea urbană sustenabilă

Ionut Oprea

E-INFRA își dezvoltă echipa de management

Ligia Voro

Timișoara: Încep lucrările pe șantierul ISHO

Stefana Muresan

CSi aduce în România soluții pentru proiectare în construcții

A. I.

CBRE a asistat Hexagon în vânzarea unui portofoliu de trei clădiri de birouri în Cluj-Napoca

Papuc Irina

Sectorul energetic și cel bancar, cele mai atractive pe bursă anul viitor

Stefana Muresan

Cushman & Wakefield Echinox: Cărtureşti deschide prima librărie ȋntr-o clădire de birouri, la parterul imobilului America House din Piaţa Victoriei

Stefana Muresan

The Mark, noua investiție S IMMO

Stefana Muresan

tIMOn: Bugetele de marketing de 20 ori mai mari

Transilvania Business

BusinessMark: „Real Estate & Construction Forum”

Ionut Oprea

SIXENSE: The digital 6th sense in construction

Ionut Oprea

Afacerile ELCO au crescut cu peste 40% în 2020

Ionut Oprea

Muzică la birou: concerte din programul „Orașul cântă”, susținut de CBRE

Ionut Oprea

Gara de Nord din Timişoara mai aşteaptă până va fi renovată

Robert Bloancă

Grupul NEPI Rockcastle donează 150.000 de euro Crucii Roșii din Europa Centrală și de Est

Ligia Voro

CTP pregătește obținerea certificării BREEAM

Ionut Oprea

Virtual Property Forum 2020 – the agenda for 9th of June

Ionut Oprea

The Landmark, in administrarea Colliers

Ionut Oprea

Zalăul a ajuns în topul retailului din România

Nora Dumitrescu

Guvernatorii Rotary Districtul 2241, amintiri și învățăminte

Ligia Voro

Compania Gamoni investește în sustenabilitatea procesului de producție pe termen lung

A. I.

Ofertă mai mare de locuințe certificate GREEN HOMES

A. I.

Leave a Comment