Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Birourile myhive găzduiesc jocuri, activități sportive şi evenimente after-work

IMMOFINANZ organizează evenimente de vară pentru birourile sale myhive din Bucureşti. Pe parcursul acestei veri, cei peste 4.000 de angajaţi din cele trei cladiri myhive se bucură de jocuri, sport şi seri cu muzică.

„Interacţiunea în comunitate reprezintă esenţa conceptului myhive. Community Manager-ul nostru susţine comunicarea dintre chiriaşi, identifică oportunităţi de cooperare între aceştia şi facilitează contactele necesare. Comunitatea se reuneşte în acţiuni variate, de la programe sportive, până la evenimente after-work şi mic dejunuri de afaceri, unde împreună cu experți din diferite domenii se dezbat subiecte curente”, a declarat Fulga Dinu, Country Manager Operations, IMMOFINANZ România.

Vara a început cu myhive Games, eveniment care s-a întins pe perioada a trei zile de competiţie. La jocurile de bowling şi biliard au participat 80 de persoane, formând 16 echipe, acestea reprezentând companii ale chiriaşilor din clădirile de birouri myhive.

O minte sănătoasă se păstrează într-un corp sănătos, aşa că myhive este spațiul unde se face şi mişcare. myhive Sport include clase de yoga, running, pilates sau stretching practicate în fiecare saptămână de membrii comunităţii myhive, împreună cu instructori profesionişti.

Evenimentele myhive after-work reprezintă un final binemeritat pentru o zi intensă la birou. Muzica de relaxare, snacks-uri şi cocktail-uri creează atmosfera perfectă pe terasele exterioare ale clădirilor sau în lounge-ul myhive. Aceste evenimente reprezintă o oportunitate excelentă de networking, de bună dispoziţie şi relaxare.
IMMOFINANZ este prima companie imobiliară care a lansat în Romania un concept de birouri precum myhive, care acum include 20 de clădiri din cinci ţări, cu un spaţiu total inchiriabil de peste 460.000 metri pătraţi. Cele trei clădiri myhive din Bucureşţi sunt myhive S-Park, myhive Metroffice şi myhive Iride Tower cu peste 65.000 metri pătraţi. myhive este brandul internaţional de birouri al IMMOFINANZ, caracterizat prin design-ul inspirat din industria hotelieră, precum şi printr-o gamă de servicii şi facilităţi care le permit chiriaşilor să se concentreze pe aspectele de business, să atragă noi talente şi să construiască o comunitate de succes. În plus, aplicaţia mobilă dedicată, myhive-offices, oferă o gamă largă de informaţii relevante şi actuale despre evenimentele, serviciile sau comunitatea dintr-o anumită locaţie myhive sau din toate myhive-urile existente în Europa. Aplicaţia permite emiterea de tichete, comunicarea în interiorul comunităţii sau înregistrarea pentru evenimente.

Despre IMMOFINANZ

IMMOFINANZ este un grup imobiliar comercial care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în șapte pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) reprezintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile. Grupul deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 4,2 miliarde de euro -, ce cuprinde peste 230 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia. Pentru mai multe informații accesați: http://www.immofinanz.com

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Tot ce trebuie să știi despre Transylvania Awards

Articolul următor

Invata ce inseamna designul de interior pe 6-7 octombrie, la Bucuresti

Citește și:
Citeste mai mult

Praznicul de Pită Nouă la Pecica

Locuitorii din Pecica – Arad continuă tradiția şi se bucură de recolta din acest an printr-o sărbătoare a…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share