Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tot ce trebuie să știi despre Transylvania Awards

Mai sunt mai puțin de 48 de ore până la Transylvania Awards, unde vor participa 100 de reprezentanți ai celor mai mari companii din Ardeal, ambasadori și investitori străini, camere de comerț active în regiune, cele mai promițătoare 100 de start-up-uri, primari, city manageri și jurnaliști, oamenii esențiali pentru prosperitatea regiunii vor fi împreună și vor lucra împreună timp de două zile la idei care susțin dezvoltarea economiei din regiune, a economiei românești în general. Ce noutăți ne-au oferit organizatorii, aflați mai jos. 

 

Evenimentul de business de la Alba Iulia va include:

Gala Transylvania Awards

Transilvania are multe lucruri bune: natură impresionantă, mâncare delicioasă, tradiții cât cuprinde și oameni de treabă. Și acum, pentru câteva zile, îi avem împreună pe unii dintre cei mai buni oameni ai ei.

De aceea, în 6 septembrie, de la ora 20:00, în The Lounge – Piața Cetății din Alba, îi vom sărbători pe acei oameni care fac locul acesta și mai bun și care, prin munca lor, ajută la dezvoltarea regiunii, devenind astfel ambasadori informali ai brandului Transilvaniei.

————————————–

Networking 

În 6 septembrie, la ora 12, în The Lounge – Piața Cetății, e prima ocazie pentru ca toți participanții Transylvania Awards să se întâlnească și să discute de toate – de la preferințe culinare la cum putem aduce împreună o schimbare.

Fie că ești directorul unei companii, om de afaceri, primar sau city manager, reprezentant al  camerelor de comerț, startupper, antreprenor, investitor, reprezentant de accelerator sau incubator – ești esențial pentru dezvoltarea mediului de business și a regiunii.


Premiile Startups

48 de startup-uri sunt înscrise în programul Transylvania Awards. 25 susțin pitchuri live în fața juriului, în 6 septembrie, de la ora 15:00 la ora 18:00, la Muzeul Principia. Și pentru că toate business-urile mari pornesc de la o idee, partenerii evenimentului premiază cele mai promițătoare idei cu:

– un Startup Pass la Slush, Helsinki by Raiffeisen Bank

– 2 sesiuni de mentorat și loc de expunere a produsului la TechFest by Digital Transformers

– consultanță și acces la resurse strategice de dezvoltare

– o sesiune personalizată de brand building

– extended feature pe start-up.ro by start-up.ro

————————————–

Workshopul The Heritage

Cum putem demonstra mai bine puterea colaborării cross-sectoriale decât printr-o sesiune de lucru în care Transylvania Beyond și Ashoka aduc laolaltă oamenii inspirați ai regiunii pentru a rezolva probleme ale comunității?

Toți participanții evenimentului Transylvania Awards sunt invitați în 7 septembrie, de la ora 13:45, la Palatul Apor, unde vor putea propune grupurilor de lucru o problemă care îi preocupă, iar votul grupului o va alege pe cea căreia îi vom căuta împreună rezolvarea.

Ambiția noastră la The Heritage este să venim la workshop cu probleme și să plecăm cu soluții și un plan de acțiune.

————————————–

Panelul Brandurilor Culturale

Tot timpul a fost fain la Cluj. Dar acum e și mai frumos datorită oamenilor care au făcut ca TIFF, Untold, Electric Castle și Jazz in the Park să fie parte din realitatea noastră.

Tocmai de aceea, în 6 septembrie, de la ora 14:00, la Palatul Apor, cei care au pus Transilvania pe harta europeană a lucrurilor faine vor vorbi despre ce înseamnă, cum se construiește, cum se susține și cum se promovează un brand cultural – cu bune, cu rele, cu faine, cu grele.

Și pentru că Transilvania nu înseamnă doar Cluj-Napoca, vrem să le arătăm tuturor participanților care poate fi impactul lor în dezvoltarea orașelor și să îi inspirăm pe toți cei care doresc ceva mai mult de la țara asta să îndrăznească și să facă antreprenoriat cultural. Pentru că oamenii minunați merită orașe pe măsură.

Fotografii: Romulus Opriscan

 

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CBRE: Piața spațiilor de birouri din București atinge cel mai scăzut nivel al ratei de neocupare din istoria recentă

Articolul următor

Birourile myhive găzduiesc jocuri, activități sportive şi evenimente after-work

Citește si:
Total
0
Share