Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Alexandru Mudura junior a cumpărat Oradea Shopping City. Valoarea tranzacției, 8 milioane de euro

Intrat în faliment şi închis în urmă cu un an, mall-ul Oradea Shopping City are proprietari noi. Firma Sapient Center SA a cumpărat complexul comercial, la preţul de 8 milioane euro. Noul proprietar are ca acţionar principal firma Lotus Center, controlată de Alexandru Mudura junior, potrivit ebihoreanul.ro

Sanda Nastase, reprezentant al Expert Insolvenţă, lichidator judiciar al firmei ShoppingCity Oradea SRL, a confirmat pentru sursa citată că centrul comercial, scos la licitaţie în mai multe rânduri în ultimii ani, a fost în final vândut.

Din vara anului trecut, ShoppingCity Oradea SRL, firmă patronată din umbră de omul de afaceri Gabriel Popoviciu a intrat în faliment, iar magazinele din centrul comercial s-au închis rând pe rând. Astfel, activele societăţii au fost scoase la licitaţie publică.

Preţul de adjudecare a licitaţiei care a avut loc în urmă cu o lună a fost de 8 milioane de euro, plus TVA, potrivit lichidatorului judiciar.

Potrivit ebihoreanul.ro, firma care a devenit noul proprietar al complexului, Sapient Center, a fost înfiinţată anul acesta, la Oradea. Acţionarii societăţii sunt omul de afaceri Alexandru Pop, care deţine şi compania Sapient Imobiliare, cu 30%, şi firma Lotus Center, care deţine mall-ul cu acelaşi nume din Oradea, cu 70%.

Lotus Center îl are ca acţionar majoritar, cu 85%, pe omul de afaceri Alexandru Mudura junior, fiul magnatului cu acelaşi nume – decedat în 2014, fondator al primului mall orădean.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Se deschide cea mai frumoasă autostradă din România

Articolul următor

Scriitori din Elvetia si traducatorii lor la FICT 2018

Citește și:
Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania IT Cluj (TITC) și singurul din acest domeniu care a intrat în comunitate.
Citeste mai mult

Bolt intră în Transilvania IT Cluster

Aplicația europeană de ride-hailing devine partener de mobilitate al organizației clujene. Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share