Ultimele stiri

Consiliul Național al IMM-urilor implementează proiectul “SME Academy”

Consiliul Național al IMM-urilor din România implementează, în perioada mai 2018 – mai 2019, proiectul “SME Academy”.

Obiectivul proiectului este reprezentat de formarea profesionala a 600 de întreprinzători, manageri și angajați ai departamentelor de resurse umane, în vederea adaptării activității acestora la dinamica sectoarelor economice cu potențial competitiv în regiunile Nord Est, Centru si Sud Est.

Astfel, pe parcursul verii au avut loc 3 mese rotunde regionale și 3 evenimente de informare și constientizare cu privire la necesitatea formării profesionale la care au participat peste 300 de persoane, în Constanța, Galați, Târgu Mureș, Sibiu, Iasi și Vaslui la care au fost invitați reprezentanți ai mediului de afaceri, reprezentanți ai autorităților publice locale din regiune, reprezentanți ai agențiilor județene pentru ocuparea forței de muncă, reprezentanți ai mediului academic.

În perioada următoare, 600 de persoane vor fi selectate în vederea participării la programele de formare SME Academy în domenii precum competențe antreprenoriale, planificare strategică, managementul inovării, educație financiarăși managementul resurselor umane, 300 de antreprenori vor beneficia de servicii personalizate de business coaching și 300 de IMM-uri vor fi sprijinite în vederea elaborării unei planificări strategice pe termen lung.

De asemenea, în cadrul SME Academy, 72 de persoane vor participa în cadrul unui program inovativ de învățare experimentală prin sport și 100 de angajati ai departamentelor de resurse umane vor participa la evenimentul „SME HR Weekend”.

Noutatea proiectului este reprezentatăși de realizarea unei aplicații mobile de training “SME Bootcamp” pentru formarea, sedimentarea și testarea cunoștințelor cursanților.

Pentru înscrieri și informații suplimentare cu privire la SME Academy, puteți vizita site-ul www.smeacademy.ro sau pagina de Facebook “SME Academy”.

Related posts

Emil Boc – premiul „Primarul Anului”, pentru proiectele “smart city”

redactia

Weerts Group a finalizat Unirii View, cea mai inalta cladire de birouri din centrul Bucurestiului

redactia

eMag, comenzi de aproape 500 de milioane de lei, de Black Friday

Papuc Irina

Leave a Comment