Transilvania Business
Eveniment Timiș

Banat IT Autumn BBQ, la a cincea ediţie

Aproximativ 500 de IT-işti din Timişoara sunt aşteptaţi, săptămâna aceasta, în ansamblul mixt Openville, la un eveniment inedit. Joi, 13 septembrie, United Business Center, în parteneriat cu Asociaţia Banat IT, organizează evenimentul Banat IT Autumn BBQ. Potrivit debanat.ro, va fi o întâlnire informală de networking, la restaurantul @Fabrika, a celor din industria IT locală cu cei din domenii conexe.

Colegi, prieteni, foşti colegi, viitori prieteni, de la companiile prezente nu doar în clădirile de birouri United Business Center din ansamblul Openville, ci din întreaga Timişoara vor fi invitaţii speciali ai acestei reuniuni distractive, aflată deja la a cincea ediţie. Pentru că este un eveniment organizat de IT-işti pentru IT-işti, din program nu vor lipsi: muzica interpretată de IT-işti, reţete de barbeque preferate de IT-işti, dar şi momentele amuzante create special pentru această comunitate.

Comentarii

Comentarii

Related posts

Timişoara Air Show 2017, cel mai mare spectacol aerian din vestul ţării

Stefana Muresan

Companiile anticipeaza investitii in personal

Ionut Oprea

SIFI TM Agro anunță noi servicii de ultimă generație la Siloz Carani

redactia

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More