Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Banat IT Autumn BBQ, la a cincea ediţie

Aproximativ 500 de IT-işti din Timişoara sunt aşteptaţi, săptămâna aceasta, în ansamblul mixt Openville, la un eveniment inedit. Joi, 13 septembrie, United Business Center, în parteneriat cu Asociaţia Banat IT, organizează evenimentul Banat IT Autumn BBQ. Potrivit debanat.ro, va fi o întâlnire informală de networking, la restaurantul @Fabrika, a celor din industria IT locală cu cei din domenii conexe.

Colegi, prieteni, foşti colegi, viitori prieteni, de la companiile prezente nu doar în clădirile de birouri United Business Center din ansamblul Openville, ci din întreaga Timişoara vor fi invitaţii speciali ai acestei reuniuni distractive, aflată deja la a cincea ediţie. Pentru că este un eveniment organizat de IT-işti pentru IT-işti, din program nu vor lipsi: muzica interpretată de IT-işti, reţete de barbeque preferate de IT-işti, dar şi momentele amuzante create special pentru această comunitate.

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Finanţare europeană de peste 11 mil. lei pentru modernizarea și dotarea UPU-SMURD Zalău

Articolul următor

Învățământul dual din Sibiu, susținut de firme străine

Citește și:
[wp_rss_retriever url="https://www.zi-de-zi.ro/categorie/economic/feed/" items="8" excerpt="0" read_more="false" layout="masonry" columns="1" source= "false" date="true" credits="false" new_window="true" thumbnail="259x172" cache="2 hours"]
Total
0
Share