Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Medicover a finalizat achiziția Spitalului Pelican Oradea

Compania de servicii private medicale Medicover a anunţat finalizarea achiziţiei Spitalului Pelican, principalul furnizor de servicii de sănătate din Oradea.

Aceasta este a treia mare achiziţie a companiei anul acesta, după preluarea Centrului Medical Academica şi semnarea unui acord de cumpărare a Centrului Medical Phoenix, din zona Olteniei.

Tranzacţia a vizat achiziţia unui procent de 80% din acţiunile spitalului Pelican. Medicii chirurgi care au fondat Spitalul Pelican rămân în echipa de conducere şi vor deţine un pachet de acţiuni minoritar, potrivit companiei.

“Achiziţia Pelican consolidează prezenţa Medicover în zona de servicii medicale prin includerea în portofoliu a celui mai mare spital privat din ţară”, declară Adrian Peake, general manager, Medicover România.

Pelican deţine un spital cu 130 de paturi, cinci blocuri operatorii, un centru de diagnostic imagistic şi alte activităţi auxiliare. Spitalul Pelican se află în plin proces de extindere prin construcţia unei noi facilităţi cu o suprafaţă de 4.000 de metri pătraţi care va aduce un plus de circa 100 de paturi şi o unitate dedicată cercetării.

Medicover România deţine un spital în Bucureşti inaugurat în anul 2012, cu o suprafaţă de peste 7.000 mp, des­făşurată pe şapte niveluri. Spitalul multidisciplinar Medicover din Bucureşti are ambulatoriu integrat şi oferă acces la Maternitate, Pediatrie, Specialităţi Chirurgicale, Specialităţi Medicale şi Imagistică standard şi high-tech.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CIT Grup, leaderul national în distribuție de echipamente IT refurbished, achiziționează sediul Nokia din Timișoara și se lansează în business-ul imobiliar

Articolul următor

Werner Wolff: Trei luni consecutive pe plus la TAROM

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share