Eveniment

29 martie: ziua în care devii un lider al schimbării

Conferința de Leadership Feminin The Woman, cel mai mare eveniment de leadership feminin din România anunță oficial noua dată: 29 martie 2019 în Cluj-Napoca, într-o locație nouă, inedită Wonderland Cluj Resort, unde sunt așteptate peste 700 femei-lider care activează în antreprenoriat, management, parenting, artă sau cultură.

Conferința de Leadership Feminin The Woman se află la cea de-a opta ediție și promovează liderii schimbării, sau #LeadersofChange. De la rolul de părinte până la cel de CEO al unei companii medii și mari, femeile lider sunt proactive, realizează și se implică în acțiuni concrete de a schimba lumea în care trăim în bine.

Cum să devii un lider al schimbării?
1. Implică-te în comunitatea în care activezi. Fii parte din empowerment.
The Woman motivează, educă și susține acele femei #LeadersofChange, care au puterea de a inspira constant și a conecta business-uri și relațiile de business. Femeile lider au la bază educația si acționează prin implicare în comunități, atât în cele din care fac parte, cât și la nivel mondial.
2. Conectează-te la noutăți
De la propria persoană la comunitate, poți fi acel Lider al schimbării indiferent de mediul în care locuiești și indiferent de domeniul în care activezi. Noutatea ia forma diversității: de la diversitate culturală, prin speakerii recunoscuți la nivel mondial si național din cadrul Conferinței de Leadership Feminin The Woman până la participanții prezenți la evenimentul anual, care activează în domenii diferite, inclusiv în sport, management, cultură.
3. Acționează
Dă mai departe comunității parte din ceea ce construiești: atât singur, cât și în echipă, atât pe plan personal, cât și profesional. Ambele direcții țin cont de transmiterea din generație în generație a educației si a creării de comunități proactive. Participanții anuali ai Conferinței de Leadership Feminin The Woman reprezintă diversitatea în funcție de pasiunile lor, de unicitatea fiecăruia, dar și de modul în care educă și au fost educați.

„The Woman este despre fiecare dintre noi și împreună suntem o comunitate, lideri ai schimbării, acei #LeadersofChange atât la nivel național, cât și global, prin implicare activă în societate, prin participare la evenimente și conectare la noutăți. Pe acest lucru se pune accentul și în noua ediție a Conferinței de Leadership Feminin The Woman din 29 martie. Punem accent pe alegerile infinite, căci fiecare dintre noi este femeia-lider, omul care prin educație are puterea de a schimba lumea, dar și de a deveni constant cea mai bună versiune a noastră.”, declară Mădălina Hodorog, CEO The Woman.

Prin cele trei puncte, empowerment, conectare și acțiune, atenția cade pe ideea de #LeadersofChange, atât pentru fiecare în parte, cât și ca o comunitate, de la nivel micro la nivel macro.

Ce aduce nou ediția The Woman 2019?
29 martie este ziua în care în Transilvania devii un lider al schimbării. Înscrierile au început pe site-ul oficial: www.thewoman.ro/conference.

Conferința de Leadership Feminin The Woman are loc în 29 martie 2019, la Wonderland Cluj Resort. Organizatorii anunță activări inedite, într-o locație nouă și un nou format de eveniment, care va include speakeri de talie națională și internațională, precum și Gala Premiilor The Woman. Printre speakerii care au urcat pe scena The Woman în cei 8 ani se numără: Gabriela Szabo, Măriuca Talpeș, Cătălina Ponor, Maia Morgenstern, Mona Nicolici, Melania Medeleanu sau Andreea Marin.


The Woman motivează, educă și susține acele femei #LeadersofChange, care au puterea de a inspira constant și a conecta business-uri și relațiile de business. Comunitatea The Woman include peste 3200 femei lideri ai schimbării care se implică activ în societate cu scopul de a promova educația la cel mai înalt nivel.
Încă din 2012, The Woman transformă idei și visuri în acțiuni concrete. Ca să fie realizabil acest lucru, #thewoman are la bază trei caracteristici: Empowerment. Connection. Action. prin Conferința de Leadership Feminin The Woman (29 martie 2019) și prin The Woman Magazine print și online.
#thewoman: (subst. fem.) amplificator de voci și promotor al ideilor care au schimbat lumea prin manifestarea ambițioasă a femeilor lider

Partenerii care susțin evenimentul The Woman:
Partners: Dentocalm
Travel Partner: Turkish Airlines
I’m listening: Magic FM
Supported by: Ciao Bella, Nashi, ClujHub, Silicon Forest, The Woman Shop

Related posts

Conferinta Internationala Femei in Afaceri 2016

Transilvania Business

 Conferința “ Leadershift “ organizată de Mentally Fit la București, în 15 noiembrie

Ionut Oprea

PRIA Urban Innovation, cel mai important eveniment dedicat inovației urbane

Stefana Muresan

CCIFER decernează Premiile 2017 pentru inovație, antreprenoriat și responsabilitate socială

Stefana Muresan

Automotive Market Forum

Transilvania Business

41 Top Speakers at 2-day CEE Businesss Services Summit & Awards, 30-31 January, Warsaw

redactia

Leadershipul feminin vine la Oradea. The Woman after 5pm!

Stefana Muresan

Ultimele zile de inscriere la evenimentul Best Marketing Cluj

redactia

EUROLOG la Bucuresti

Ionut Oprea

Siguranţa la incendiu a clădirilor si directiva nr. 844/2018 în dezbatere, în cadrul conferinței PRIA Fire Safety for Buildings, în 25 octombrie 2018

redactia

Platforma de matchmaking de la Comisia Europeană folosită în premieră la Cluj

Programul pe zile al Electric Castle. Vezi când urcă pe scenă

Stefana Muresan

tIMOn: Proiectele boutique, noul trend pe piata rezidentiala din Bucuresti

Conferinta Nationala Business (r)Evolution 2018 debuteaza joi, 22 martie 2018, la Oradea

Stefana Muresan

Sibiu – Premiile Cluburilor Francofone de Afaceri

HR Summit 2016 – noile tendințe

Transilvania Business

Rezolvarea problemei exodului creierelor și a instabilității economice prin branding

Ligia Voro

CNR-CME, Electrica și ANRE, conferință despre energii din surse renegerabile

Ligia Voro

PIN 2016 – Premiile Industriei Regionale IT & Outsourcing

UVT și Microsoft invită studenții timișoreni la o experiență unică de învățare: Microsoft Academy 2018

Stefana Muresan

Cosmin PĂTROIU – CEO TeraSteel, participă la conferința PRIA Fire Safety for Buildings la București

Ligia Voro

“Be an Innovator” 2018 – Lansăm o nouă ediție a concursului BearingPoint de idei inovatoare pentru studenți

Stefana Muresan

~Video 4

Transilvania Business

International Diplomacy360 Conference: Securitate și Prosperitate la granița estică a NATO și UE

Ionut Oprea

Leave a Comment