Alba Ultimele stiri

Compania italiană Frimat S.P.A, singurul ofertat pentru contractul privind construirea sălii polivalente de la Blaj

Primăria municipiului Blaj a înregistrat o singură ofertă pentru contractul privind construirea sălii polivalente cu capacitate de 1.800-2.000 locuri, cu valoare estimată de 25.030.571 lei, fara TVA.

Operatorul care a depus ofertă până la data limită, 10 septembrie 2018, este firma italiană Frimat S.P.A., scrie ziarulunirea.ro. Construirea sălii de sport de la Blaj se va realiza printr-un parteneriat al Primăriei Blaj cu Consiliul Județean Alba, fiecare dintre cele două instituții asigurând jumătate din finanțare. Sala este o componentă a viitorului „Centru Judeţean de Excelenţă Sportivă” de la Blaj.

„Sală Polivalentă de sport cu capacitate de 1800-2000 locuri”, se va realiza pe terenul în suprafaţă totală de 17.118 mp. În final, se va obţine o sală polivalentă de sport, cu capacitatea de 1890 de locuri pe scaune, care respectă toate standardele naţionale şi europene pentru competiţiile sportive de volei, handbal, baschet şi tenis. Noua sală va fi dotată cu spaţiile şi echipamentele necesare, care să asigure desfăşurarea în cele mai bune condiţii a competiţiilor sportive, conform cerinţelor internaţionale de omologare a sălilor de sport.

Related posts

Partenerul Enel, Icon Business Advisor, a deschis primul punct de vânzare în Tîrgu-Mureș

redactia

Emag va face livrări cu dube electrice în Ardeal

Nora Dumitrescu

Dezvoltarea căii ferate din România, prioritatea ministrului Transporturilor

Stefana Muresan

Leave a Comment