Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania italiană Frimat S.P.A, singurul ofertat pentru contractul privind construirea sălii polivalente de la Blaj

image description

Primăria municipiului Blaj a înregistrat o singură ofertă pentru contractul privind construirea sălii polivalente cu capacitate de 1.800-2.000 locuri, cu valoare estimată de 25.030.571 lei, fara TVA.

Operatorul care a depus ofertă până la data limită, 10 septembrie 2018, este firma italiană Frimat S.P.A., scrie ziarulunirea.ro. Construirea sălii de sport de la Blaj se va realiza printr-un parteneriat al Primăriei Blaj cu Consiliul Județean Alba, fiecare dintre cele două instituții asigurând jumătate din finanțare. Sala este o componentă a viitorului „Centru Judeţean de Excelenţă Sportivă” de la Blaj.

„Sală Polivalentă de sport cu capacitate de 1800-2000 locuri”, se va realiza pe terenul în suprafaţă totală de 17.118 mp. În final, se va obţine o sală polivalentă de sport, cu capacitatea de 1890 de locuri pe scaune, care respectă toate standardele naţionale şi europene pentru competiţiile sportive de volei, handbal, baschet şi tenis. Noua sală va fi dotată cu spaţiile şi echipamentele necesare, care să asigure desfăşurarea în cele mai bune condiţii a competiţiilor sportive, conform cerinţelor internaţionale de omologare a sălilor de sport.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

29 martie: ziua în care devii un lider al schimbării

Articolul următor

Turismul balnear, loc important în cadrul Strategiei naţionale de turism

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

HR-iștii s-au suit în Dealul Clujului

O comunitate a profesioniștilor din resursele umane prinde contur la Cluj prin intermediul unor evenimente nonconformiste de socializare.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share