București Real Estate Ultimele stiri

Weerts Group a finalizat Unirii View, cea mai inalta cladire de birouri din centrul Bucurestiului

• Unirii View, cea mai inalta si moderna cladire de birouri din centrul Bucurestiului, a fost finalizata, iar procesul de relocare a primilor chiriasi a inceput deja in luna august

• Proiectul, care are o suprafața inchiriabila de aproximativ 17.300 de metri patrați, este pre – inchiriat in proporție de peste 80%

• Printre principalele companii care isi vor stabili sediul in noua cladire reper din centrul Capitalei se numara NTT Data Romania, Spaces, H&M Romania, Pernod Ricard Romania si Red Bull Romania

Unirii View, cea mai inalta si moderna cladire de birouri din centrul Bucurestiului, a fost finalizata in timp record in urma unei investiții de aproximativ 33 de milioane de euro. Primele companii care au inchiriat spații in proiect au inceput deja sa isi relocheze sediile, in timp ce celelalte vor urma in perioada imediat urmatoare.

Unirii View este amplasat pe Bulevardul Corneliu Coposu, la doar cinci minute de Piața Unirii. Proiectul domina peisajul, cu o inalțime de 73 de metri desfasurata pe 19 etaje supraterane plus o parcare subterana generoasa imparțita pe trei niveluri, cladirea devenind rapid noul reper al zonei centrale a Capitalei. Unirii View are o suprafața inchiriabila de aproximativ 17.300 de metri patrați si este pre-inchiriat in proporție de peste 80%. Printre principalele companii care si-au stabilit sediul in noua cladire reper din centrul Capitalei se numara NTT Data Romania, Spaces, H&M, Pernod Ricard Romania si Red Bull Romania.

”Am dezvoltat un proiect-destinație pentru companiile care vor sa isi desfasoare activitatea in cel mai central punct al orasului. Unirii View nu este doar cea mai vizibila cladire din zona ci si un proiect cu specificații tehnice excelente si o arhitectura deosebita pentru Bucuresti, cu accente art-deco care creeaza o prezența distincta in mulțimea de construcții de sticla si oțel din aceasta perioada. In plus, Unirii View este o investiție de succes, atragand companii de top active in Romania, si un prim pas al companiei noastre pe piața locala de real estate”, a declarat Yves Weerts, presedintele Weerts Group, investitorul din spatele Unirii View.

Yves Weerts este un antreprenor de naționalitate belgiana care a derulat mai multe investiții pe piața imobiliara din Romania, precum dezvoltarea si vanzarea Deva Logistics Park catre fondul de investiții CTP.

”Suntem in discuții foarte avansate cu mai multe companii si estimez ca procesul de inchiriere al Unirii View se va finaliza foarte curand. Ne-am atins obiectivul de a oferi chiriasilor o cladire de birouri de ultima generație, in care sa isi dezvolte afacerile intr-un mediu de lucru prietenos pentru angajați. In acelasi timp, am conturat o noua destinație de birouri pe piața bucuresteana, Unirii View devenind astfel din toate punctele de vedere o poveste de succes”, a declarat Andreea Paun, managing partner al companiei de consultanța imobiliara Griffes, care s-a ocupat de strategia comerciala a proiectului, de la inchirierea spațiilor de birouri si pana la marketing, intr-o abordare integrata.

Intreg procesul de dezvoltare al Unirii View precum si project managementul cladirii a fost asigurat de catre Speedwell Real Estate Development, prin Didier Balcaen, procesul de construcție a fost dus la bun sfarsit de catre Bog’Art, cea mai mare companie locala de construcții, in timp ce Westfourth Architecture, in cooperare cu DMA Architecture & Interior Design, au adus viziunea arhitecturala si componenta de design.

Unirii View este una dintre cele mai moderne cladiri de birouri din Bucuresti, fiind primul proiect imobiliar din Romania care a aplicat si obținut pre-certificarea verde BREEAM, cu calificativul Excellent, dupa standardele cele mai recente, emise in 2016. Unirii View a fost asistat in procesul de obținere a certificarii BREEAM de catre compania BuildGreen, liderul pieței de consultanța in domeniul proiectarii, dezvoltarii si certificarii cladirilor sustenabile.

Unirii View este de asemenea una dintre cladirile din Bucuresti cu cel mai eficient etaj, avand o lațime de 12 metri intre fațada si nucleul cladirii, fara stalpi sau alte elemente de structura. Proiectul ofera o eficiența a spațiului peste standardele actuale ale pieței de birouri, prin caracteristici unice ca lipsa stalpilor de susținere sau a altor elemente de structura pe nivel, etaje precablate, inalțimea neta de 2,9 metri pe nivel, generator de curent electric cu capacitate alocata in funcție de nevoile chiriasilor si un sistem de ventilație care permite o densitate de o persoana la opt metri patrați. Cladirea este deservita de noua lifturi care integreaza tehnologia Port a Schindler, asigurand astfel un o circulație rapida intre etaje.

Mai mult, Unirii View va oferi atat celor care vor lucra in cladire cat si trecatorilor o intreaga varietate de facilitați: un bistro a carui oferta se concentreaza pe o paleta vasta de opțiuni culinare pentru pranz, un magazin de proximitate operat de o marca internaționala si o cafenea ce va deveni un punct de intalnire la kilometrul zero al Capitalei.

Related posts

Continental: 15 ani de istorie la Sibiu

Papuc Irina

Rețeaua de sănătate Regina Maria: extra măsuri de siguranță pentru pacienții și personalul maternităților: peste 350 de medici oferă consultații în „Clinica Virtuală”

Papuc Irina

Deva, proiecte cu finanțare europeană de 70 mil. euro

Stefana Muresan

Demararea procesului de evaluare a ofertelor pentru serviciile de proiectare, inginerie si asistenta tehnica aferente proiectului de restaurare a Castelului Banffy din Rascruci

Stefana Muresan

Cumpărător din Polonia pentru activele combinatului din Câmpia Turzii

Nora Dumitrescu

Dunwell a intermediat inchirierea unui spatiu industrial pentru Maspex in depozitul Global Vision de la Constanta

Ionut Oprea

CJ Cluj a investit în acest an 183 mil. euro în reabilitarea infrastructurii rutiere judeţene

redactia

Clujul domină piața regională a birourilor

Nora Dumitrescu

A fost semnat contractul în vederea proiectării și execuției drumului Oradea-Sîntandrei. Investiție de peste 6 mil. lei

Stefana Muresan

Creștere de 7% pentru Sunimprof Rottaprint în S1 2019

Ligia Voro

CORESI AVANTGARDEN – proiect de regenerare urbană în Brașov

Nicolae Pop

Ciumbrud, satul din Alba în care se cultivă anual peste un milion de trandafiri

Stefana Muresan

Compania Transavia primește certificarea exclusivă în România, Global G.A.P. pentru produsele sale

Stefana Muresan

Studio Moderna se mută în parcul de afaceri Sema Office

Ionut Oprea

4 milioane de euro pentru prima școală “verde” din centrul Clujului

Nora Dumitrescu

Prima rectificare bugetară din acest an: Sănătatea și Asistența socială primesc 12 miliarde de lei în plus. Fondul de rezervă, completat cu 3 miliarde

Ion Surdu

ADR Centru: Biserică de secol XIII din Harghita, monument istoric, va fi restaurată cu fonduri UE

Stefana Muresan

Umbrărescu a început lucrările la prima autostradă din Moldova

Stefana Muresan

Facultatea de Medicină a Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Iuliu Haţieganu', membră în reţeaua europeană ECTS-Medicine Association

Stefana Muresan

Academia Română din Cluj se primenește cu fonduri norvegiene

Nora Dumitrescu

Trăiește bucuria de a surprinde la AFI Ploiești

Ionut Oprea

Complex de recuperare dedicat copiilor cu dizabilități, la Oradea

Traian Dan

Oregon Park, premiu – “Cel Mai Bun Ansamblu de Birouri pentru Servicii BPO/ SSC în București”

Ionut Oprea

Afacere sătească în Sălaj: 14 milioane de euro din vopsele

Nora Dumitrescu

Leave a Comment