București Real Estate Ultimele stiri

Weerts Group a finalizat Unirii View, cea mai inalta cladire de birouri din centrul Bucurestiului

• Unirii View, cea mai inalta si moderna cladire de birouri din centrul Bucurestiului, a fost finalizata, iar procesul de relocare a primilor chiriasi a inceput deja in luna august

• Proiectul, care are o suprafața inchiriabila de aproximativ 17.300 de metri patrați, este pre – inchiriat in proporție de peste 80%

• Printre principalele companii care isi vor stabili sediul in noua cladire reper din centrul Capitalei se numara NTT Data Romania, Spaces, H&M Romania, Pernod Ricard Romania si Red Bull Romania

Unirii View, cea mai inalta si moderna cladire de birouri din centrul Bucurestiului, a fost finalizata in timp record in urma unei investiții de aproximativ 33 de milioane de euro. Primele companii care au inchiriat spații in proiect au inceput deja sa isi relocheze sediile, in timp ce celelalte vor urma in perioada imediat urmatoare.

Unirii View este amplasat pe Bulevardul Corneliu Coposu, la doar cinci minute de Piața Unirii. Proiectul domina peisajul, cu o inalțime de 73 de metri desfasurata pe 19 etaje supraterane plus o parcare subterana generoasa imparțita pe trei niveluri, cladirea devenind rapid noul reper al zonei centrale a Capitalei. Unirii View are o suprafața inchiriabila de aproximativ 17.300 de metri patrați si este pre-inchiriat in proporție de peste 80%. Printre principalele companii care si-au stabilit sediul in noua cladire reper din centrul Capitalei se numara NTT Data Romania, Spaces, H&M, Pernod Ricard Romania si Red Bull Romania.

”Am dezvoltat un proiect-destinație pentru companiile care vor sa isi desfasoare activitatea in cel mai central punct al orasului. Unirii View nu este doar cea mai vizibila cladire din zona ci si un proiect cu specificații tehnice excelente si o arhitectura deosebita pentru Bucuresti, cu accente art-deco care creeaza o prezența distincta in mulțimea de construcții de sticla si oțel din aceasta perioada. In plus, Unirii View este o investiție de succes, atragand companii de top active in Romania, si un prim pas al companiei noastre pe piața locala de real estate”, a declarat Yves Weerts, presedintele Weerts Group, investitorul din spatele Unirii View.

Yves Weerts este un antreprenor de naționalitate belgiana care a derulat mai multe investiții pe piața imobiliara din Romania, precum dezvoltarea si vanzarea Deva Logistics Park catre fondul de investiții CTP.

”Suntem in discuții foarte avansate cu mai multe companii si estimez ca procesul de inchiriere al Unirii View se va finaliza foarte curand. Ne-am atins obiectivul de a oferi chiriasilor o cladire de birouri de ultima generație, in care sa isi dezvolte afacerile intr-un mediu de lucru prietenos pentru angajați. In acelasi timp, am conturat o noua destinație de birouri pe piața bucuresteana, Unirii View devenind astfel din toate punctele de vedere o poveste de succes”, a declarat Andreea Paun, managing partner al companiei de consultanța imobiliara Griffes, care s-a ocupat de strategia comerciala a proiectului, de la inchirierea spațiilor de birouri si pana la marketing, intr-o abordare integrata.

Intreg procesul de dezvoltare al Unirii View precum si project managementul cladirii a fost asigurat de catre Speedwell Real Estate Development, prin Didier Balcaen, procesul de construcție a fost dus la bun sfarsit de catre Bog’Art, cea mai mare companie locala de construcții, in timp ce Westfourth Architecture, in cooperare cu DMA Architecture & Interior Design, au adus viziunea arhitecturala si componenta de design.

Unirii View este una dintre cele mai moderne cladiri de birouri din Bucuresti, fiind primul proiect imobiliar din Romania care a aplicat si obținut pre-certificarea verde BREEAM, cu calificativul Excellent, dupa standardele cele mai recente, emise in 2016. Unirii View a fost asistat in procesul de obținere a certificarii BREEAM de catre compania BuildGreen, liderul pieței de consultanța in domeniul proiectarii, dezvoltarii si certificarii cladirilor sustenabile.

Unirii View este de asemenea una dintre cladirile din Bucuresti cu cel mai eficient etaj, avand o lațime de 12 metri intre fațada si nucleul cladirii, fara stalpi sau alte elemente de structura. Proiectul ofera o eficiența a spațiului peste standardele actuale ale pieței de birouri, prin caracteristici unice ca lipsa stalpilor de susținere sau a altor elemente de structura pe nivel, etaje precablate, inalțimea neta de 2,9 metri pe nivel, generator de curent electric cu capacitate alocata in funcție de nevoile chiriasilor si un sistem de ventilație care permite o densitate de o persoana la opt metri patrați. Cladirea este deservita de noua lifturi care integreaza tehnologia Port a Schindler, asigurand astfel un o circulație rapida intre etaje.

Mai mult, Unirii View va oferi atat celor care vor lucra in cladire cat si trecatorilor o intreaga varietate de facilitați: un bistro a carui oferta se concentreaza pe o paleta vasta de opțiuni culinare pentru pranz, un magazin de proximitate operat de o marca internaționala si o cafenea ce va deveni un punct de intalnire la kilometrul zero al Capitalei.

Related posts

Proiect de peste 3 mil. de euro pentru a stabili dacă vinul este fals, dezvoltat de cerectătorii clujeni

Stefana Muresan

Aplicaţie pentru telefoane mobile care găseşte “drumul” către produse agroalimentare atestate

redactia

Sibiu: Strada care leagă trei cartiere de Zona Industrială Est intră în reparații

Papuc Irina

Cinci ofertanți pentru legarea Autostrăzii Transilvania de Ungaria

Nora Dumitrescu

Doing Business 2020: România coboară pe locul 55

Papuc Irina

CEE Business Services Awards

Ionut Oprea

Premieră în România: Regiunile de Dezvoltare din Transilvania susțin proiecte comune

Stefana Muresan

Avocatul mureșean Vasile Costea: „Dacă vrei să ții pasul cu vremurile, trebuie să ții cont de dezvoltarea economică”

Ligia Voro

Investiţiile străine directe, mai mari cu 17,7%, în primele zece luni din acest an

Stefana Muresan

ATP Exodus va face verificări gratuite mașinilor din lupta cu coronavurusul

Nora Dumitrescu

Inserția pe piața muncii – vectorul învățământului terțiar

redactia

Aberdeen Asset Management vinde cladirea de birouri Construdava

Ionut Oprea

Austriecii de la XXXLutz – la Timișoara, Cluj și București

Stefana Muresan

CFR: Licitatie pentru servicii de consultanta pentru reabilitarea tronsonului Brasov-Simeria; se va circula cu 160 km/h

Stefana Muresan

Misiune economică internaţională, vizită de lucru în “Oraşul viorilor”. „Romanian Investment Zoom” la Reghin

Stefana Muresan

Contractul pentru finalizarea centurii Târgu-Mureșului, scos la licitație

Ligia Voro

Întâlnire de lucru a conducerii CCIR cu preşedinţii Camerelor de Comerţ din 13 judeţe

Stefana Muresan

BRAT, 20 de ani de activitate!

redactia

Mobila de Sălaj vrea să spargă blocada Bruxelles – Washington. „Rușii ne consideră cei mai buni din lume”

Stefana Muresan

Radu Oprea promovează exporturile româneşti în China

redactia

De la Sibiu la Cluj numai pe autostradă

redactia

Where will new money come from to the region?

Ionut Oprea

Numărul locuinţelor asigurate obligatoriu a crescut cu 2,61% în luna februarie: cele mai multe, în mediul urban

Papuc Irina

Mastercard donează 100.000 de euro pentru combatarea COVID – 19

Traian Dan

Leave a Comment