Ultimele stiri

Peste 20.000 de iubitori de motoare au fost prezenți la EXPO&BURN 2018, eveniment desfășurat la Aeroportul Iași

Peste 20.000 de ieșeni de toate vârstele au venit, weekend-ul acesta, la Aeroportul Iași, pentru a participa la un spectacol plin de adrenalină. A 10-a ediție Expo&Burn s-a desfășurat, pentru al doilea an consecutiv, pe vechea pistă de la Aeroportul Iași, partenerul principal al evenimentului. Organizator a fost Liga Studenților de la Mecanică.

Motoare turate la maxim, demonstrații de drift și burn-out executate de piloți profesioniști, expoziții de tunning, distracție, multe surprize, dar și premii. De asta au avut parte toți cei care au ales să își petreacă weekend-ul la Aeroportul Iași. Show a fost și în aer – Aeroclubul “Alexandru Matei” Iași a participat cu două aeronave pe care publicul le-a putut urmări performând în timpul demonstrațiilor de drift. Totodată, publicul a avut ocazia să vadă inclusiv aeronavele care au aterizat și decolat de pe noua pistă, traficul aerian pe aeroport desfășurându-se conform orarului de zbor.

„Avem un sentiment extrem de plăcut la finalul fiecărei ediții Expo&Burn, eveniment pe care îl organizăm an de an la Iași. Proiectul nostru de suflet a ajuns deja la un alt nivel, ținând cont că de doi ani, și locația unde ne desfășurăm activitățile – pista secundară de la Aeroportul Iași – este una specială. Prezența unui public tot mai numeros la acest eveniment este o confirmare a faptului că eforturile noastre nu au fost în zadar. Pe pistă au făcut show 10 piloți profesioniști de la Campionatul Național de Drift, care ne-au încântat cu demonstrații dintre cele mai spectaculoase. Ca în fiecare an, am oferit premii celor care s-au înscris la proba de expoziție – au fost 50 de autoturisme, iar publicul a decis care sunt cele mai frumoase trei mașini tunate. Mulțumim partenerului nostru, Aeroportul Iași, pentru tot suportul oferit, Aeroclubului Alexandru Matei Iași, publicului, sponsorilor și partenerilor noștri, autorităților locale și celor 50 de voluntari care au fost alături de noi”, au spus organizatorii Expo&Burn 2018.

„Ediția din acest an a fost un succes, iar noi suntem bucuroși că am reusit să susținem un eveniment de asemenea amploare. Ieșenii au venit în număr mare la Aeroportul Iași pentru a urmări un spectacol cu adevărat captivant, presărat cu surprize și momente inedite. Un astfel de show presupune multă muncă și responsabilitate, de aceea doresc să adresez mulțumiri organizatorilor, instituțiilor care s-au implicat în buna desfășurare a intregului eveniment și, nu în ultimul rând, publicului ieșean care a răspuns invitației noastre. Felicit Liga Studenților de la Mecanică pentru modul responsabil în care s-a implicat la realizarea acestui proiect, oferind un exemplu celorlalți tineri”, a declarat Cătălin Bulgariu, Director General al Aeroportului International Iași.

La evenimentul din acest weekend au fost mobilizate toate autoritățile locale – polițiști, jandarmi, echipe ISU și SMURD etc. Activitățile s-au desfășurat în deplină siguranță și nu au fost raportate incidente pe durata celor două zile.

Evenimentul a fost posibil cu sprijinilor sponsorilor: Best Value (magazin duty free ce oferă servicii pe Aeroportul Iași), Eurospeed, AVIAROM, Ambulanta Sf. Sava, Salubris.

Related posts

CEE Property Forum – 5th time in Vienna & a panel dedicated to Romania

Ionut Oprea

Posibile zboruri de la Brașov, începând din 2021: „Noi construim un aeroport care să fie între primele trei la nivel naţional”

Papuc Irina

România a preluat preşedinţia Consiliului UE în domeniul sănătăţii

redactia

Grupul german ZF Friedrichshafen preia și centrul de cercetare-dezvoltare al BeeSpeed din Timișoara

redactia

România se află pe ultimul loc în Europa la competențele digitale de bază printre tineri

Papuc Irina

Primăria Sibiu și Spitalul de Pediatrie atrag fonduri europene pentru dotarea Spitalului în lupta cu COVID

Papuc Irina

BVB lansează cartea cu poveștile de succes ale celor 15 companii finaliste ale celei de-a treia ediții a programului Made in Romania

Ligia Voro

Fiscul virtual, sfidat de primăriile din Sălaj

Nora Dumitrescu

DPD: Clujenii au primit cu 10% mai multe colete anul acesta

Ionut Oprea

Transelectrica, investiţii de 4,1 miliarde de lei în următorii 10 ani

Stefana Muresan

Investitie noua pentru ANTARES

Ionut Oprea

Tenaris s-a pus pe angajări masive în România

Nora Dumitrescu

Austriecii de la ÖBB intră pe piaţa de transport călători din România, cu trenuri pe ruta Viena – Cluj Napoca

redactia

Regiunea Centru ar da Bucureștiul pe Bruxelles

redactia

Oradea își reabilitează rețeaua termică cu fonduri europene

Traian Dan

Nestle, MHP, Tech Mahindra – noi chiriași în Vox Technology Park

Ligia Voro

Business cu petale de trandafiri în Sălaj

Nora Dumitrescu

Compania Astor-Valpet a împlinit 25 de ani

Stefana Muresan

Transportatorul sălăjean Tur Cento a decis să reia traficul interjudețean

Nora Dumitrescu

Industrial Park Brasov aniversează 10 ani

redactia

Adunarea Generală Anuală a Grupului Schaeffler a aprobat dividendele și un nou sistem de remunerare

Ligia Voro

Încep studiile pentru fezabilitatea metroului și trenului metropolitan de Cluj

Nora Dumitrescu

Miliardar chinez, cel mai mare acționar al Daimler – concern cu două fabrici în Alba

Stefana Muresan

INAUGURARE SHOWROOM CAAB HOME&OFFICE DESIGN

redactia

Leave a Comment