Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Peste 20.000 de iubitori de motoare au fost prezenți la EXPO&BURN 2018, eveniment desfășurat la Aeroportul Iași

Peste 20.000 de ieșeni de toate vârstele au venit, weekend-ul acesta, la Aeroportul Iași, pentru a participa la un spectacol plin de adrenalină. A 10-a ediție Expo&Burn s-a desfășurat, pentru al doilea an consecutiv, pe vechea pistă de la Aeroportul Iași, partenerul principal al evenimentului. Organizator a fost Liga Studenților de la Mecanică.

Motoare turate la maxim, demonstrații de drift și burn-out executate de piloți profesioniști, expoziții de tunning, distracție, multe surprize, dar și premii. De asta au avut parte toți cei care au ales să își petreacă weekend-ul la Aeroportul Iași. Show a fost și în aer – Aeroclubul “Alexandru Matei” Iași a participat cu două aeronave pe care publicul le-a putut urmări performând în timpul demonstrațiilor de drift. Totodată, publicul a avut ocazia să vadă inclusiv aeronavele care au aterizat și decolat de pe noua pistă, traficul aerian pe aeroport desfășurându-se conform orarului de zbor.

„Avem un sentiment extrem de plăcut la finalul fiecărei ediții Expo&Burn, eveniment pe care îl organizăm an de an la Iași. Proiectul nostru de suflet a ajuns deja la un alt nivel, ținând cont că de doi ani, și locația unde ne desfășurăm activitățile – pista secundară de la Aeroportul Iași – este una specială. Prezența unui public tot mai numeros la acest eveniment este o confirmare a faptului că eforturile noastre nu au fost în zadar. Pe pistă au făcut show 10 piloți profesioniști de la Campionatul Național de Drift, care ne-au încântat cu demonstrații dintre cele mai spectaculoase. Ca în fiecare an, am oferit premii celor care s-au înscris la proba de expoziție – au fost 50 de autoturisme, iar publicul a decis care sunt cele mai frumoase trei mașini tunate. Mulțumim partenerului nostru, Aeroportul Iași, pentru tot suportul oferit, Aeroclubului Alexandru Matei Iași, publicului, sponsorilor și partenerilor noștri, autorităților locale și celor 50 de voluntari care au fost alături de noi”, au spus organizatorii Expo&Burn 2018.

„Ediția din acest an a fost un succes, iar noi suntem bucuroși că am reusit să susținem un eveniment de asemenea amploare. Ieșenii au venit în număr mare la Aeroportul Iași pentru a urmări un spectacol cu adevărat captivant, presărat cu surprize și momente inedite. Un astfel de show presupune multă muncă și responsabilitate, de aceea doresc să adresez mulțumiri organizatorilor, instituțiilor care s-au implicat în buna desfășurare a intregului eveniment și, nu în ultimul rând, publicului ieșean care a răspuns invitației noastre. Felicit Liga Studenților de la Mecanică pentru modul responsabil în care s-a implicat la realizarea acestui proiect, oferind un exemplu celorlalți tineri”, a declarat Cătălin Bulgariu, Director General al Aeroportului International Iași.

La evenimentul din acest weekend au fost mobilizate toate autoritățile locale – polițiști, jandarmi, echipe ISU și SMURD etc. Activitățile s-au desfășurat în deplină siguranță și nu au fost raportate incidente pe durata celor două zile.

Evenimentul a fost posibil cu sprijinilor sponsorilor: Best Value (magazin duty free ce oferă servicii pe Aeroportul Iași), Eurospeed, AVIAROM, Ambulanta Sf. Sava, Salubris.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Vox Technology Park primește cea mai înaltă distincție a Uniunii Arhitecților din România

Articolul următor

România se pregăteşte să preia Preşedinţia Consiliului UE

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share