Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Producătorul german de ambalaje ILLIG, investiție într-o nouă locație de producție în Parcul Industrial Șura Mică de lângă Sibiu

Firma germană ILLIG va deschide în România, în Parcul Industrial Șura Mică de lângă Sibiu, o nouă locație de producție. ILLIG Maschinenbau SRL va ajunge în următorii ani la nivelul grupului, cea mai mare locație de producție din afara Germaniei, scrie sibiu100.ro.

„ILLIG va construi în noua locație mașini de termoformare din gama de mașini pe care le oferă, pentru a putea satisfice cererea crescândă de pe piață“, a declarat Dr. Heinrich Sielemann, administratorul de la sediul central ILLIG.

Într-o primă etapă, se vor construi pe terenul de peste 60.000 metri pătrați, clădirea de birouri și prima hală de producție. Recrutarea personalului pentru noua locație a început deja în 2018 cu obiectivul de a califica noii colegi la locația centrală din Heilbronn, Germania.

De asemenea, firma ILLIG are în plan să se implice în mod susținut în calificarea personalului în România. În acest sens se dorește implicarea în sistemul dual de învățământ și cooperarea cu Universitatea din Sibiu.

ILLIG este lider global, oferind utilaje și matrițe de mare performanță, în domeniul termoformării plastice, precum și soluții pentru industria de ambalaje.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Lucrările de modernizare a tronsonului feroviar Simeria - Sighişoara, finalizate în proporţie de 95%

Articolul următor

Vox Technology Park primește cea mai înaltă distincție a Uniunii Arhitecților din România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share