București Real Estate Ultimele stiri

Optim PM desemnata sa livreze hotelul de 4 stele, Hilton Garden Inn Otopeni

Optim PM a fost desemnata de catre Apex Alliance ca Project Manager in cadrul constructiei celui de-al doilea hotel Hilton Garden Inn din Romania. Hotelul de 4 stele este bine amplasat, in imediata vecinatate a Terminalului de Plecari al Aeroportului International Henri Coanda, pe un teren de 3.340 mp si va avea o suprafata totala construita de aprox. 14.200 mp, fiind repartizata pe 5 niveluri. Clasificat ca o cladire multifunctionala, hotelul va avea un regim de inaltime de 1S + P + 3E, numarul de niveluri variind in diferite zone ale cladirii.

In calitate de Project Manager, Optim PM ofera servicii de Construction Management, Design si Cost Management, Dirigentie de Santier si Coordonare SSM. Optim PM este, de asemenea, responsabila pentru achizitia si instalarea mobilierului si accesoriilor hoteliere conform cerintelor standardelor Hilton si celor de proiectare.

Hotelul va dispune de 218 de camere, 92 de locuri de parcare, un restaurant, sali de intalniri si conferinte, zona de fitness si o curte interioara. Alaturi de hotel, va exista si o aripa de cladire care va fi dedicata spatiilor de birou.

Data de deschidere a hotelului este estimata pentru trimestrul 2, 2019.

In urma numirii de catre Apex Alliance, Optim Project Management a livrat cu succes in ianuarie 2018 primul hotel Hilton Garden Inn. Noul hotel din Centrul Vechi al Bucurestiului ofera 201 de camere, integrate cu grija intr-o cladire clasificata “monument istoric”. In aceeasi zona a Centrului Vechi, Optim PM este responsabila pentru construirea a inca doua hoteluri dezvoltate de Apex Alliance, si anume Hotelul “Autograph” de 5 stele si Hotelul “Moxy” de 3 stele, ambele urmand a fi operate de catre Marriott si oferind 214 si, respectiv, 117 camere.

In afara centrului orasului spre nordul Bucurestiului, pe bulevardul Dimitrie Pompeiu, Optim PM este in prezent responsabila pentru livrarea Courtyard by Marriott, un hotel de 4 stele care va oferi 259 de camere.

Related posts

Bătaie pe internetul WiFi subvenționat de UE. Opt câștigători din Maramureș

Nora Dumitrescu

Începe Astra Film Festival 2019 la Sibiu: 126 de filme ce prezintă realitatea din 45 de țări

Papuc Irina

Centrul de Oncologie OncoHelp aniversează 10 ani de activitate

Ligia Voro

Leave a Comment