Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O nouă companie de top în ansamblul mixt Openville Timișoara: Microsoft România

Companiile IULIUS şi Microsoft România au semnat un contract de închiriere pentru un spaţiu de birouri în ansamblul Openville Timişoara, cea mai mare dezvoltare cu destinaţie mixtă din vestul ţării.

Microsoft România a închiriat 1.200 mp în United Business Center 1 (UBC 1), cea de-a doua clădire de birouri finalizată în ansamblul mixt din totalul de şapte. UBC 1 este situată în imediata vecinătate a Iulius Mall Timişoara, are 12 niveluri şi o suprafaţă de 13.000 mp închiriabili.

Aflat în plin proces de construcţie, Openville va reprezenta principala atracție de business, shopping şi loisir din vestul ţării. Proiectul va include actualul Iulius Mall Timişoara, iar prima sa etapă va include: 47.000 mp de adiţionali de retail, 50.000 mp de spaţii office în operare (UBC 1, UBC 2, UBC 3) şi alţi 52.000 mp în construcţie (UBC 0), un parc, un pasaj subteran destinat traficului auto şi aproximativ 4.070 de locuri de parcare.

După cele două clădiri office finalizate în 2017, în Openville Timişoara se lucrează la alte două imobile de birouri. UBC 3 are o suprafaţă de 19.000 mp închiriabili şi va fi finalizată în acest an. UBC 0 va dispune de 52.000 mp şi va fi cea mai înaltă clădire de birouri din România (155 metri, 27 de etaje). Construcţia se estimează a fi finalizată în ultimul trimestru al anului viitor. În paralel, se lucrează la noile spaţii de retail, la o parcare subterană şi la tunelul auto.

Proiectul mixt Openville este realizat de companiile IULIUS şi Atterbury Europe, reprezentând o investiţie estimată la peste 220 milioane de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cristina Pardi, Head of New Business: “Filosofia NTT DATA Romania are în centrul său clientul, viziunea și echipa”

Articolul următor

Optim PM desemnata sa livreze hotelul de 4 stele, Hilton Garden Inn Otopeni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share