Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ADR Vest organizează un eveniment dedicat firmelor de construcții

Cu o alocare de peste 700 milioane euro la nivelul Regiunii Vest, Programul Operațional Regional 2014-2020, va avea până la sfârșitul anului 2018, contracte semnate în valoare de peste 400 milioane euro, iar în anul 2019 vom depăși cei 700 milioane euro alocați pentru proiecte de dezvoltare în zona urbană în regiunea vest.

Toate aceste contracte au nevoie de implicarea firmelor de construcții pentru a putea fi implemetate. În acest context, firmele din domeniul construcțiilor din Regiunea Vest au o mare oportunitate de dezvoltare care se va materializa în anii următori în contracte de lucrări și asistență tehnică pentru: proiecte de infrastructură rutieră, proiecte de infrastructură urbană și mobilitate, proiecte de iluminat public, proiecte de reabilitare energetică, proiecte de reabilitare clădiri publice și de patrimoniu.

ADR Vest invită firmele de construcții să afle detalii despre această oportunitate la evenimentul ,,Implementarea proiectelor din fonduri europene. O oportunitate pentru dezvoltarea sectorului construcțiilor din Regiunea Vest”. Participarea la acest eveniment este gratuită.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest) organizează acest eveniment, luni, 15 octombrie 2018, în Sala Auditorium a Bibliotecii Universității Politehnica din Timișoara, începând cu ora 12:30, în parteneriat cu Universitatea Politehnica din Timișoara (UPT) – Facultatea de Construcții și Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP).

În cadrul evenimentului vor avea intervenții: Sorin MAXIM, Directorul General al ADR Vest, Bogdan PUȘCAȘ, Președintele ANAP, Raul ZAHARIA, Decanul Facultății de Construcții și Gheorghe LUCACI, Profesor Universitar, Facultatea de Construcții.

La eveniment au fost invitate firme din sectorul construcțiilor, firme de consultanță și autorități publice locale în contextul în care ne dorim crearea unui cadru de cooperare pentru identificarea de oportunități și parteneriate, precum și pentru promovarea principalelor investiții cu finanțare europeană.

Participarea în cadrul evenimentului se poate face prin înscriere la următoarea adresă de e-mail: construct@adrvest.ro.

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Werner Wolff: TAROM, în ultimele luni pe plus

Articolul următor

Patrulaterul Vestului: „Interconectăm aceste orașe cu autostrăzi și cu linii ferate de mare viteză”

Citește și:
Citeste mai mult

Cities of Tomorrow #9: Green Cities

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) organizează în perioada 13-16 septembrie 2021 cea de-a noua ediție…
[wp_rss_retriever url="https://www.zi-de-zi.ro/categorie/economic/feed/" items="8" excerpt="0" read_more="false" layout="masonry" columns="1" source= "false" date="true" credits="false" new_window="true" thumbnail="259x172" cache="2 hours"]
Total
0
Share