Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Werner Wolff: TAROM, în ultimele luni pe plus

Werner Wolff, directorul TAROM, a vorbit, într-un interviu acordat DC News, despre situaţia de la TAROM acum, într-o paralelă cu ceea ce a găsit la momentul în care a preluat conducerea companiei.

Printre alte subiecte de interes, Werner Wolff a vorbit şi despre factorii care influenţează preţul biletelor de avion, răspunzând, astfel, la o întrebare adresată de către mulţi români, şi anume “de ce sunt biletele TAROM atât de scumpe?”. Acesta a vorbit atât despre flota companiei, cât şi despre concurenţa cu celelalte companii care operează în România, precum şi de preţul carburantului – toate concurând la stabilirea preţurilor cu care operează, în prezent, TAROM.

“Primele patru luni au fost pe un minus masiv ca şi anul trecut, pentru că toate schimbările pe care le-am facut la nivel de contracte, la nivel de costuri, s-au reflectat ceva mai târziu. Dar dacă luăm acum măsurile care au început să curgă pentru a reduce masiv costurile pot să spun că, după patru luni noi am intrat pe un plus uşor. Aceste patru luni sunt urmate de patru luni de plus. […] Să nu uităm că există şi companii care operează pe piaţa din România care sunt subvenţionate de către aeroporturile locale şi care au complet alte condiţii de operare decât are TAROM”, a declarat Werner Wolff, directorul TAROM.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Îmbuteliatorul de apă minerală Apemin Zizin construieşte o nouă fabrică la Braşov

Articolul următor

ADR Vest organizează un eveniment dedicat firmelor de construcții

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share