Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hexagon Offices & Apartments – Lucrările de finalizare ale primei investiții KÉSZ Group în România au început

Lucrările de finalizare ale complexului de business Hexagon Offices & Apartment au fost demarate pe data de 7 septembrie, moment marcat de un eveniment oficial – Hexagon Offices & Apartments Kick Off Event. Investiția Grupului KÉSZ în această clădire de birouri este de peste 25 de milioane de euro, iar deschiderea oficiala a acesteia va avea loc in Martie, 2019.

La eveniment au participat reprezentanți ai Grupului KÉSZ precum și delegați ai celor mai importante companii de construcții, imobiliare, arhitectură, proiectare, utilaje și design interior din Cluj-Napoca. Agenda evenimentului a inclus spargerea simbolică a unei sticle de șampanie, îngroparea unei capsule a timpului în carcasa unui stâlp de armătură verticală precum și tăierea panglicii șantierului, moment ce anunța oficial începerea lucrărilor.


Invitații s-au bucurat de posibilitatea de a urmări îndeaproape, de pe terasa cladirii unde a avut loc evenimentul, lucrările ce se desfășurau în premisele complexului, timp în care au participat activ la sesiuni de networking. Punctul culminant al lansării oficiale a fost discursul susținut de László Szalados, CTO KÉSZ Grup.


“Grupul KÉSZ este prezent în România din anul 2001 prin sucursala din Cluj-Napoca, care este organizația cea mai dinamică a grupului nostru de firme. Cu motivația de a accentua prezența noastră, realizăm un proiect serios și aducem la viață clădirea de pe Calea Turzii. Prin această investiție, punem la dispoziția viitorilor parteneri o clădire cu confort ridicat, plină cu lumină, cu standarde de secol XXI, astfel încât să le ofere posibilitatea de dezvoltare. Printr-un mediu inspirant și o panoramă frumoasă aducem un aport la succesele partenerilor. După o istorie încărcată, clădirea este din nou zgomotoasă de utilajele de construcții. În 7 luni vom finaliza o clădire iconică, demnă de orașul Cluj-Napoca” – a declarant László Szalados, CTO KÉSZ Grup.

Clădirea este finalizată în proporție de 60%.

Hexagon Offices & Apartments este prima investiție a grupului KÉSZ în România, în valoare de 25 de milioane de euro. Clădirea este certificată BREAAM, și are o suprafață de peste 25.000 mp.

Mai mult decât atât, complexul de business își propune să revitalizeze Calea Turzii, prin oferirea de facilități practice și de petrecere a timpului liber și pentru locuitorii cartierelor învecinate – Bună Ziua, Zorilor și Europa, punând la dispoziția tuturor un restaurant internațional, sală de fitness, cafenea, supermarket și un skybar la etajul 9.

Misiunea Hexagon Offices & Apartments este de a oferi un complex de business de cea mai înaltă calitate, pentru a crea o experiență de “work&living” excepțională, atât pentru cei care vor lucra în clădire cât și pentru locuitorii zonelor rezidențiale din împrejurimi.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CTP a finalizat peste 130.000 m2 în prima jumătate din 2018, la nivel național

Articolul următor

Comisia Europeană: Cluj-Napoca a primit finanțare pentru acţiuni urbane inovatoare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share