Cluj Real Estate Ultimele stiri

Hexagon Offices & Apartments – Lucrările de finalizare ale primei investiții KÉSZ Group în România au început

Lucrările de finalizare ale complexului de business Hexagon Offices & Apartment au fost demarate pe data de 7 septembrie, moment marcat de un eveniment oficial – Hexagon Offices & Apartments Kick Off Event. Investiția Grupului KÉSZ în această clădire de birouri este de peste 25 de milioane de euro, iar deschiderea oficiala a acesteia va avea loc in Martie, 2019.

La eveniment au participat reprezentanți ai Grupului KÉSZ precum și delegați ai celor mai importante companii de construcții, imobiliare, arhitectură, proiectare, utilaje și design interior din Cluj-Napoca. Agenda evenimentului a inclus spargerea simbolică a unei sticle de șampanie, îngroparea unei capsule a timpului în carcasa unui stâlp de armătură verticală precum și tăierea panglicii șantierului, moment ce anunța oficial începerea lucrărilor.


Invitații s-au bucurat de posibilitatea de a urmări îndeaproape, de pe terasa cladirii unde a avut loc evenimentul, lucrările ce se desfășurau în premisele complexului, timp în care au participat activ la sesiuni de networking. Punctul culminant al lansării oficiale a fost discursul susținut de László Szalados, CTO KÉSZ Grup.


“Grupul KÉSZ este prezent în România din anul 2001 prin sucursala din Cluj-Napoca, care este organizația cea mai dinamică a grupului nostru de firme. Cu motivația de a accentua prezența noastră, realizăm un proiect serios și aducem la viață clădirea de pe Calea Turzii. Prin această investiție, punem la dispoziția viitorilor parteneri o clădire cu confort ridicat, plină cu lumină, cu standarde de secol XXI, astfel încât să le ofere posibilitatea de dezvoltare. Printr-un mediu inspirant și o panoramă frumoasă aducem un aport la succesele partenerilor. După o istorie încărcată, clădirea este din nou zgomotoasă de utilajele de construcții. În 7 luni vom finaliza o clădire iconică, demnă de orașul Cluj-Napoca” – a declarant László Szalados, CTO KÉSZ Grup.

Clădirea este finalizată în proporție de 60%.

Hexagon Offices & Apartments este prima investiție a grupului KÉSZ în România, în valoare de 25 de milioane de euro. Clădirea este certificată BREAAM, și are o suprafață de peste 25.000 mp.

Mai mult decât atât, complexul de business își propune să revitalizeze Calea Turzii, prin oferirea de facilități practice și de petrecere a timpului liber și pentru locuitorii cartierelor învecinate – Bună Ziua, Zorilor și Europa, punând la dispoziția tuturor un restaurant internațional, sală de fitness, cafenea, supermarket și un skybar la etajul 9.

Misiunea Hexagon Offices & Apartments este de a oferi un complex de business de cea mai înaltă calitate, pentru a crea o experiență de “work&living” excepțională, atât pentru cei care vor lucra în clădire cât și pentru locuitorii zonelor rezidențiale din împrejurimi.

Related posts

Cluj-Napoca, cel mai ridicat indice al calității vieții din România, în 2019

redactia

Cristian Buzlea, directorul OJFIR Bihor: „Dacă românii nu vor îndrăzni, vor îndrăzni alții”

Traian Dan

Rețeaua Deloitte Legal va fi reprezentată de un birou regional Reff la Cluj

Nora Dumitrescu

Începe construcția unui nou parking cu 400 de locuri în Cluj-Napoca; executant – asocierea TCI & Projektentwicklung SRL & Conpac Arhitect SRL

Stefana Muresan

Contract de 16 milioane de euro, semnat între Railport Curtici și producătorul de vagoane Astra Rail Industries, la Târgul Economiei Arădene

Stefana Muresan

Continental lansează tehnologii pentru producția de serie pentru robo-taxiuri

Nicolae Pop

În anul pandemiei, românii au investit cei mai mulți bani în amenajarea curților cu pavele

Nicolae Pop

Clujul va putea accesa direct fonduri europene

Stefana Muresan

Spherik Accelerator a intrat într-un consorțiu european

Nora Dumitrescu

Rectorul UVT, apel pentru dezvoltarea durabilă a Timișoarei

Stefana Muresan

Werk investește 2,5 mil. euro într-o parcare cu 400 de locuri pentru Vox Technology Park

Ionut Oprea

Bihorul și Maramureșul, în topul cererilor la APIA

Nora Dumitrescu

The Woman revine la Cluj-Napoca cu peste 600 femei antreprenor și manager

A. I.

Aerogara din Someșeni, reconectată la destinațiile turistice

Nora Dumitrescu

46.000 de oameni prezenţi în Ziua 2 a EC

A. I.

Noul catalog de produse FMC este acum disponibil online

Ioan Sandor

Familia Filip, acționară la Electroplast, deschide un centru comercial într-o zonă aglomerată a Bistriței

redactia

Străinii cumpără tot mai mult pământ în Arad

Stefana Muresan

Grupul TeraPlast donează 85.000 de lei spitalelor din Bistrița și Băicoi 

Ligia Voro

Clădirea de birouri MIRO, dezvoltată de Speedwell, obține cel mai înalt nivel de certificare WELL Building Standard din România

Ionut Oprea

BRK Financial, intermediar dedicat pentru imobiliarii de la Impact

Nora Dumitrescu

Family Market, noul format lansat de IULIUS, în Bucium și Miroslava

Transilvania Business

Autostrada din Ungaria, la 26 km de granița cu România. Au fost inaugurate două noi segmente

redactia

Fondurile europene, prioritatea Primăriei Oradea în 2019

redactia

Leave a Comment